Helmikuun arvonta ja laadukasta kosmetiikkaa

kesäniitty

Kesää kohti menemme koko ajan hiiren askelin. Talviaikaan annetaan kropan levätä ja kerätä voimia. Sen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa väritöntä ja kylmää arkea, jolloin lakkaamme elämästä, vaan se voi olla yhtälailla kaunista hymyä ja silmäniskuja. Flirttailua. Parisuhteen hoivaamista, itsensä palkitsemista, toisten huomaamista hymyllä...

zuii kosmetiikkaa

Huulipuna sheer stick, begonia (alempi) sekä Huulipuna sheer stick, daisy (ylempi) rohkaisevat pieneen flirttiin. Rakastuin heti pakkauksen avattuani huulipunien korkkiin, sillä siitä näkee, mikä sävy on kyseessä, eikä tarvitse koko huulipunarepertuaaria avata ja sulkea löytääkseen juuri sitä etsimäänsä sävyä. Muutenkin tuote vaikuttaa laadukkaalta jo heti ensi näkemältä.

Zuii Organic Sheer Stick -huulipunissa kevyt koostumus ja vahvat värit pysyvät kauan huulilla. Kun aamulla laitoin, oli huuleni punatut vielä iltapäivälläkin. Lisäksi testasin lisäkiiltoa antamaan levittäen huulivoidetta huulipunan päälle, ja toimii! Puna ei karkaa huulilta, vaan entisestäänkin tasoittui rohtuneissa huulissa. Jälkeenpäin ei huulet enää rohtuneet olleetkaan, joten huulivoidetta en tarvinnut käyttää lisänä. Helpostilevittyvät Sheer Stick -huulipunat sisältävät ravitsevia eteerisiä öljyjä ja uutteita. Jojoba, auringonkukka ja aloe vera hoitavat ja kosteuttavat huulia. Näitä ihanuuksia on tällä hetkellä olemassa 18 tyylikästä sävyä. Kaikki sävyt löytyvät Ruohonjuuren valikoimista!

flirt

Sheer stick-huulipuna eroaa klassisesta Zuiin huulipunasta kevyemmän rakenteen ansiosta, jonka takaa sheavoi, sekä ohuen muodon ja viistopään ansiosta. Näissä levitysasioissa on makukysymys, kummasta tykkää enemmän. toiset tykkäävät klassisen huulipunan muodosta, toisten mielestä slimmimpi puikko levittyy helpommin huulille. Omaan makuuni arkeen sopii paremmin Sheer stick ja juhlaan näyttävämpi klassinen huulipuna. Tällä taas ei ollut mitään tekemistä itse huulipunan keston tai levittymisen kanssa. :D

Huulimeikki

Zuiin Huultenrajauskynä, nude (kuvassa) viimeistelee huulimeikin. Huulikynän tarkoitus on muotoilla tarkka, pitkäkestoisempi ja runsaspigmenttinen rajaus joka korostaa huulia ja loihtii hymystäsi entistäkin kauniimman.  Huultenrajauskynää voi myös levittää koko huulten alueelle. Auringonkukka-, avokado- ja jojobaöljy sekä karitevoi hoitavat ja suojaavat huuliasi .

huulet
Zuii Organic- tuotteet valmistetaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, hoitavista kasviöljyistä ja muista kukka- ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja.  Huulesi kiittävät, ja niin kiittää hänkin, joka kohtaa hymysi. 

granite
Zuii Organic Volume mascara granite (kuvassa) tuo volyymiä kerros kerrokselta ripsiin. Tykkään levittää useamman kerroksen, ja koska rakastan pitkiä, tuuheita ja kaartuvia ripsiä, käytän myös toisenmallista harjaa kaverina sekä kuitumascaraa. 

Se mihin tässä Zuiin mascarassa ihastuin eniten, on sävy. Yleensähän ostan vain mustan eri sävyjä, mutta tällä kertaa Ruohonjuuresta löytyi graniitin harmaa sävy. Kuten kuvassakin näkyy, ei se juurikaan mustasta kalpene, mutta antaa uskomattoman kauniin ja intensiivisen säväyksen ripsille.

Mascara lupaa ripsien tuuheutta ja runsautta, mutta ihan sitä volyymiä en yksistään saanut, mitä toivoin. Ennemminkin luonnollista kauneutta, runsautta ja se sävy on mahtava! Sitä en vaan voi olla mainostamatta. Volume ripsiväri sisältää ripsien kasvua stimuloivaa mehiläisvahaa, D ja E-vitamiinia sekä ruusuöljyä, joka kosteuttaa ripsiä. Erinomainen tuote siis joka tapauksessa!


Ruohonjuuressa Zuiin kosmetiikkaa löytyy runsain mitoin, ja myös mascara-valikoimaa. Tätä volyymiä lisäävää ripsaria on graniittina, mutta tavallisia ripsareita myös muissa sävyissä. Hakusanalla Zuii löydät ihanuudet, joilla uusia koko meikkivarasto. I love it!

Zuiin laatu näkyy myös mascaran pakkauksessa, joka on juhlava ja näyttävä. Muotoilu on kantikas, mikä on myös plussaa, sillä ne pyöreät mascarapötkylät vierivät pöydältä alas eivätkä meikikaapissakaan pysy aisoissa. Tällanen pakkaus pysyy juuri siinä mihin laitat.


Ja sitten kiitos siitä, että maltoit lukea postauksen loppuun saakka. Ruohonjuuren verkkokauppa tarjoaa yhdelle lukijoistani ihastuttavat Zuiin huulimeikit! Settiin kuuluu huultenrajauskynä, Sienna sekä huulipuna Sheer stick ,begonia. Molemmat kuvassa

Arvontaan osallistut:* kertomalla,  minkä Ruohonjuuren tuotteen toivoisit kuukauden tarjoustuotteeksi
*Toisen arvan saat olemalla lukijani blogissa, facebookissa tai instagramissa. Kerro, missä niistä.
*Jos lisäksi jaat JULKISENA JAKONA blogini ja alla olevan kuvan blogissasi, facebookissa tai Instagramissa, saat 3 lisäarpaa! KERRO MONELLAKO OLET MUKANA! 

Kaikenkaikkiaan siis 5 arpaa mahdollista saada! 

Arvontaaikaa helmikuun 2016 loppuun saakka! 
saa jakaa

Kommentit

Heli Heinonen sanoi…
Kuukauden tarjoustuote voisi olla vaikkapa Laveran Kiinteyttävä silmänympärysvoide.
Seuraan bloggerin, fb:n ja instan kautta eli kahdella mukana.
Anonyymi sanoi…
No itse tykkään että tyrnijauhe on kuukauden suosikki. Yhdellä arvalla mukana. Salli.moilanen36@gmail.com
Tuula sanoi…
tarjoustuotteena olisi hyvä joku perusjuttu: irtopuuteri tai meikkivoide.)
Olen lukijasi kaikissa noista.
Jaoin myös blogissani http://tuulankortit.vuodatus.net/lue/2016/02/inspiration-arpoo

:)
Teija sanoi…
Tämän haluaisin olevan kuukauden tarjoustuote: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/kaakaovoi/FOODIN-6430051821028/dp?openGroup=407
Kahdella mukaan!
hamalainentm@gmail.com
Aila sanoi…
Marjarouheet ja -juomat on sopivia tarjoustuotteiksi. Kahdella mukana.
karhuoja@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Kuukauden tarjoustuote voisi olla jojoba-mineraalimeikkipohja.
Mukana yhdellä arvalla.

saraana.makela@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Tyrnijauhetta minäkin kannatan. Yhdellä mukaan :) Zuii on uusi tuttavuus.
nelliina(@)yahoo.com
Piiuli sanoi…
Toivoisin kuukauden tarjoustuotteeksi Argitalin hammastahnoja.
Seuraan kaikkia mainittuja kanavia pitkin, eli kahdella mukana. :)
En nyt osallistu arvontaan, mutta kauniita ovat nuo huulipunat <3
Kiitos Viltsu myös ihanasta lahjasta, joka tuli tänään perille. Aivan ihana yllätys, olen todella onnellinen tästä lahjasta <3
Siinatar sanoi…
Kookosöljyä toivoisin tarjoustuotteeksi =). Yhdellä arvalla mukaan arvontaan!
siinatar@gmail.com
Elise H. sanoi…
Kahdella arvalla mukana, olen lukija Bloggerissa.
Kuukauden tarjoustuote voisi olla vaikkapa Aloree Strong Purifier puhdistusgeeli :)
Mari V sanoi…
Mukana kahdella arvalla! :) Olen lukijasi fb.ssä. Kuukauden tarjoustuote voisi olla: hurraw huulivoiteet.
Joku perustuote voisi olla tarjouksessa - Volume mascara granite tai vaikkapa meikkivoide. Mukana kaikilla arvoilla. (laitoin mainoksen blogiini)
Siili sanoi…
Kookosöljy :)
vaatehuttuja(@)gmail.com
klaara sanoi…
Toivoisin tarjoustuotteeksi kaktusviikunaöljyä. Kahdella arvalla mukana. Seuraan blogiasi bloggerin kautta.
klaara49@luukku.com
Sanna sanoi…
Tarjoustuote voisi olla sappisaippua.Olen facebook lukija,ja tein jaon fb:ssä julkisesti.Onkohan tässä nyt kolme arpaa! sannikas15@gmail.com
Suvi7 sanoi…
Kuukauden tarjoustuotteena haluaisin nähdä tuon Zuii:n grafiitin värisen maskaran, nyt kun kerran sait minut siitä innostumaan :D
Bloggerissa luen, kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa <3
talviuninalle(at)gmail.com
Anonyymi sanoi…
HennaJenniina
Yhdellä arvalla osallistun, toivoisin tämän tuotteen olevan tarjouksessa koska käytän sitä itse http://kauppa.ruohonjuuri.fi/mineraalimeikkipohja-jojoba-golden-ivory-1w/EVERYD-0701622161499/dp?openGroup=556

henna.holappa1@luukku.com
Vintagentti sanoi…
B12-vitamiinisuihketta toivon (vielä isompaan) tarjoukseen. En ole ennen törmännytkään B12-vitamiiniin suihkeena. Osallistun kahdella mahdollisuudella, linkitin arvonnan oman blogini sivupalkkiin (http://www.vintagentti.blogspot.fi/)
Anonyymi sanoi…
Baby Hair & Body Wash olisi kiva
1 arpa
-minttu47-
minttu47@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Yksi arpa minulle, kiitos!
Toivoisin Volume-ripsiväriä tarjoukseen.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)
Riina sanoi…
Minusta olisi ihan paras tarjous jos olisi ilmaiset postikulut :).

Kahdella arvalla mukana, seuraan sua facessa, instassa ja blogin kautta.
Henna73 sanoi…
Blogger- ja instalukijana kahdella mukaan. Ekotiskiainetabletit ois kiva saada edullisemmin

unelmiaonnesta(at)gmail.com
Anonyymi sanoi…
Mukana yhdellä arvalla.
Toivoisin kuukauden tarjoustuotteeksi kaakaovoita.
mariah-79@suomi24.fi
LauraKatarooma sanoi…
Laveran tuotteet kiinnostaa kovasti, ni ne tarjoukseen...

Seuraan Bloggerin kautta ja maili on laurakatarooma@gmail.com
2 arpaa
maiju sanoi…
Jonkun Dr Hauschkan tuotteen. Ne on niin ihania. Ihania on myös nämä Zuii:n meikit. Mä rakastan niitä.
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. TARKISTAN OIKEELLISUUKSIA JA PALAAN ASTIALLE PIAN!