Ainutlaatuinen terveysjuoma

Viimeinen hetki osallistua kuukauden arvontaan sekä Kuvakäs-käsityöhaasteen käsityö-osioon. Huomaathan, että käsityöllä tarkoitetaan KAIKKEA käsin tehtyä, eli askartelun lisäksi neulominen, kirjojen sitominen, leivonta, maalaus, puutyöt... Mitä keksitkään. Vaikka blogini onkin askartelublogi lifestylen kera, ei siis tämä haaste ole suunnattu vain ja ainoastaan askartelijoille. Minun mallityöt tulevat kuitenkin olemaan rajalliset, koska en osaa esim. ommella tai neuloa.


Sitten päivän teemaan. Huippuihanaan löytöön! Nyt jos koskaan odotan TODELLAKIN kesää! Biitsikautta, helleaaltoja, rusketusraitoja, janoa ja retkiä. Uulalaa! Nimittäin löysin mineraaliveden, joka on kuin luotu kesään! Anna mun kertoo sulle Värska originaal-mineraalivedestä! 


Värska Originaal on mineraalivesi, joka  pullotetaan suoraan lähteellä ja siihen lisätään ainoastaan hiilidioksidi. Kyseessä on siis todellinen luonnontuote. Luonnon omaa mineraalivettä, jota ei voi kopioida! Todellinen puhdas ja terveellinen juoma niin janojuomaksi, helteellä mineraalien ja nesteen ylläpitojuomaksi, sporttijuomaksi kuin mihin ikinä keksitkään käyttää!

 Minulla se mielikuva tuli heti kesähelteille veneeseen tai rannalle, kun suolojen ja nesteytyksen kanssa on oltava erityisen tarkka. Kuitenkin jo nyt, talvella, Värskaa on kulunut ihan "ilman syytä". On vaan niin hyvää ja erilaista! Sopii muuten myös ruokajuomaksi ja itse rakastuinkin Värska originaal ja Pitakebab-yhdistelmään. 


Seitsemän syytä juoda Värskan mineeraalivettä

1. Terveellisyys. Sen lisäksi, että Värskan mineraalivesi maistuu hyvältä, se myös palauttaa tarvittavat suolat ja hivenaineet elimistöön fyysisen rasituksen jälkeen. Edistää aineenvaihduntaa.

2. Puhtaus. Värskan mineraalivesikaivon syvyys on 470 metriä. Vesi on maan sisällä paineisena, minkä vuoksi pohjaveteen ei päädy saasteita.

3. Luonnollisuus. AS Värska Vesi ei lisää mineraaliveteen mitään muuta kuin hiilidioksidia.

4. Turvallisuus. Mineraalivesi Värska Originaal on saanut luonnon mineraaliveden tunnustuksen, ja yritys toimii jatkuvassa valvonnassa. Yrityksellä on käytössä elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä– standardi ISO 22000:2005.

5. Ainutlaatuisuus. Maailmassa ainutlaatuista Värska Originaalia tuottaa vain AS Värska Vesi.

6. Perinne. Värskassa on pullotettu mineraalivettä jo vuodesta 1973. Sen aloitti paikallinen valtiontila, ja nykyään sen tekee AS Värska Vesi.

7. Mukavuus. AS Värska Vesi pakkaa tuotantoaan sekä lasi- että muovipulloihin. Saatavilla on myös 6 pullon pakkaus, jossa on kantokahva.

Anionit: Cl- 1280–1410 mg/l
SO4 16–21 mg/l Kationit: Na+ 605–670 mg/l
Ca4+ 116–129 mg/l
K+ 19,5–21,5 mg/l
Mg2+ 40–44,5 mg/l

Lähde: Värska originaal


Kun ensimmäisen huikan otin Värska originaal-mineraalivettä, ajattelin, että ohops, onpas suolaista! Todellakin, tämä mineraalivesi on suolaisen makuista, myös sitruunaisena. Vertaisin Vichy-veteen. Kun kuitenkin suu tottuu suolaisen makuun, ei se enää ole liian suolaista. Päinvastoin, suosittelen niihin tilanteisiin erityisesti, joissa hikoillaan runsaammin ja nesteytystä tarvitaan. Aivan huippu tuote! Mineraalivesi palauttaa ja piristää kehoa tehokkaammin, kuin tavallinen hanavesi. 

Meillä hikoilu ei ole ainoa syy nauttia Värska originaalia, vaan myös leffateatterissa se kevyempi hiilihapotettu juoma ja suolapalan sijasta toimii. Kotisohvalla telkkaria katsoessa joko siltään, tai naposteltavan kera Värska-pullo kaverina, toimii! Meistä kumpikin on jo niin Värskan lumoissa, ettei mitään limuja ja teennäisempiä juomia haluta. Väheni myös suolapalan kaipuu. Parasta kylmänä. 


Tällä hetkellä Värska Originaal ja Värska Lemon - hyvän olon juomat ovat myynnissä S-ryhmän myymälöissä ja huhtikuussa 2016 alkaen myös K-ryhmän myymälöissä kautta maan. Ja ihan huippuahan tässä on se, ettei Värskan tarkoitus ole rikastua meidän tavallisten ihmisten kustannuksella, vaan tehdä Värskasta kokokansan oma Värska! Tämä tarkoittaa sitä, että pikkupullo Värska Originaalia maksaa alle 80 senttiä! Vertailun vuoksi se samantyyppinen Vichy maksaa noin euron enemmän! 

Luontainen mineraalivesi hoitaa kehoa sekä sisältä että ulkoa, joten meillä tätä tullaan juomaan jatkossakin, nyt kun se ollaan löydetty. Hyvästi mehut ja keinotekoiset juomat. 


Loppuun kolme vinkkiä kuinka muuten Värskaa voi käyttää. Omat suosikkidrinksuni. Ohjeet saatu Värskalta. Lisää ohjeita TÄÄLLÄ. Ja hei, Värska löytyy myös Facebookista!

Kookos Värska kahdelle

Jääpaloja
Pari limesiivua
2 teelusikallista kookossiirappia
150 ml ananasmehua
250 ml Värska Originaal

Laita jääkuutioitakahteen lasiin ja lisää lime siivut . Lisää siirappi ja kaada ananasmehu ja Värska Originaal .


Mustikka-Mansikka-Värska kahdelle

Jäisiä mustikoita
Jäisiä mansikoita
2 teelusikallista (mustikka)siirappia
400 ml Värska originaalia

Laita marjat laseihin. Lisää siirappi ja Värska.


Rooibos Värska kahdelle

3 teelusikallista Rooibos teetä
1 kvitten hedelmä
500 ml vettä
2 teelusikallista (puolukka)siirappia
500 ml Värska Originaalia

Keitä rooibostee.
Lisää teehen viipaloitu kvitten-hedelmä sekä  makusiirappia .
Laita jääkaappiin jäähtymään.
Tarjoile sekoitettuna Värska Originaaliin .

tuotteet: Värska originaal

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Nam Lemon Värska maistuisi totta totisesti. Aurinkoa päivään Viltsu <3
Mustikka-mansikka Värska kuulostais just nyt niin hyvältä.
Kivaa viikkoa Viltsu!
Kivoja nuo vinkit. Mustikka - mansikka - Nam.
Ihanaa viikkoa sinne teille.