Siirry pääsisältöön

Tammikuun Arvonnan Voittaja ja faktaa arvonnoista


Tammikuun bloginamu on arvottu. Tällä kertaahan palkintona oli minun itseni tekemä kaulakoru, joka saikin yllättävän hyvän vastaanoton. Olen kiitollinen ja iloinen asiasta. Arvonta sai jälleen kysymyksiä ilmaan, kuten joka arvonta tuppaa tekemään. Siispä yleisesti muutama asia tässä kaikille, eikä missään nimessä henkilökohtaista tai negatiivista! Selkeytän vain asioita, joita kysellään ja ihmetellään.

1. Arvonnat ovat joka kuukausi. 
Poikkeuksia on arvonta-ajan suhteen. Joku kestää koko kuukauden, joku esim. viikonlopun. Aina on kesto ilmoitettu arvonnassa! 

2. Osallistujat vaihtuvat.
Yleisesti haluan antaa jokaiselle mahdollisuuden voittaa. Olipa osallistuja käymässä ohikulkiessaan blogissani tai pysyvästi lukijana. On kuitenkin poikkeuksia, joista aina arvonnassa kerrottu. Toisinaan haluan kiittää nimenomaan pitempiaikaisia lukijoita, jolloin arvonta on vain virallisille kirjautuneille lukijoille. Silloin ei kuitenkaan valitettavasti voi edes blogittomana osallistua, koska vain kirjautuneet lukijani näen listattuna. Kuka tahansa anonyymihän voisi muutoin sanoa olevansa taustalla lukijana kaiken aikaa, enkä minä voisi erottaa, kuka puhuu totta ja kuka ei. Raja on vedettävä tässä kohtaa. 

3. Arvontoja on muuallakin.
Blogini on verkostoitunut laajasti ja Inspirationilla onkin lukijoita vähän kaikkialla. On siis kiva palkita myös muualla, kuin vain Bloggerissa seuraajiani. Arvontaa on siis tarjolla myös Facebook-ryhmässä ja Instagramissa toisinaan. Kuka tahansa sääntöjen mukaisesti saa osallistua niihinkin arvontoihin, eikä ole kiellettyä siis käydä Bloggerin lukijana osallistumassa, jos arvonta tarkoitettu kaikille. Ohjeet arvontoihin aina sielläkin. 

4. Arvonnan jakaminen kiittää minua.
Yleensä arvontaan osallistuminen ei vaadi jakamista, mutta poikkeuksia on. Jakamisella on kuitenkin yleensä saanut lisäarpoja. 
Jakamisen olen tehnyt mahdollisimman helpoksi, ja keinoja jakaa on ollut monia. Jokainen on varmasti löytänyt oman tapansa. 

Jakaahan voi Bloggerissa, Facebookissa tai Instagramissa. Olen tehnyt jaettavan kuvan helpottaakseni sinun jakamistasi. Olen jakanut itse kuvat edellä mainittuihin paikkoihin valmiiksi linkin kera. Ja jakaahan on saanut joko "JAA"-painikkeella tai kopioimalla ja liittämällä kuvan ja linkin. Muitakin keinoja varmaan on, ja riittää, kunhan jakaa julkisesti ja että kertoo missä jaettu ja tietenkin linkin kera. Julkisesti jakaminen ihan siksi, etten näe muuten jakoasi. 

En laita jakoa kiusaksi, vaan se on arvokas kiitos sinulta minulle. Teen arvonnat vapaaehtoisesti ja hankin (tai valmistan) palkinnot sinua varten. En hyödy itse siinä millään tavalla. Minun hyötyni ei edes ole se pääasia, vaan kiitos sinulle olemisestasi osana bloggaamistani. Bloggaajana kuitenkin lukijat, seuraajat sekä kommentit ovat äärettömän tärkeitä, ja ilman jakoa uudet lukijat eivät löydä blogiin perille. Ei ainakaan samoin, kuin avullasi. Jakaminen on siis kiitos sinulta minulle ja arvostan sitä suuresti. 

Koska jakoja ei kuitenkaan tule juurikaan arvonnoista (eikä muutenkaan) kuin yksittäisiltä ihmisiltä, haluan joskus edellyttää jakoa osallistujilta. 
Se on täysin maksuton ja nopeahko tapa lahjoittaa minullekin jotain. Sen yhden kerran. Se on sinulta minulle  tapa kertoa, että blogini on lukemisen arvoinen paikka! 
Jos et koe asiaa noin, et jaa. AINA osallistuminen on VAPAAEHTOISTA!

Jokainen uusi lukija, kommentti ja kannustus kertoo minulle, että te oikeasti olette täällä ja oikeasti tahdotte lukea ja olla osana Inspistä ja saada extra-arvontojakin. Haamulukijoista minulla ei ole mitään tietoa! En tiedä, oletko siellä ja luetko blogiani vai et. Vaihtuvalla arvonta-tyylillä näen, oletko täällä. Luetko blogiani. Laitanko arvontoja, vai onko se turhaa. Käykö täällä ohikulkijat vain, vai myös lukijoita... 

5. Osallistuminen on aina vapaaehtoista.
Jos palkinto ei ole mieleinen, ei ole pakko osallistua. Jos arvonta-ajankohta ei osu aikatauluusi, ei ole pakko osallistua. Jos arvontatapa on pyllystä mielestäsi, ei ole pakko osallistua.  Tarkoitukseni on järjestää jotain extraa lukijoille/blogissa kävijöille, eikä kiusata. Kaikille en kuitenkaan voi olla mieliksi, vaikka tahtoisin. Teen nämä arvonnat mahdollisimman monelle sopivaksi. Kehitysehdotuksia otan vastaan ja kehityn niistä, mutta syytökset ja valitukset jätän oman arvoonsa. En myöskään alennu mielistelemään ja suosimaan jotakuta. Arvonnat ovat tasapuolisesti osallistujille. Täällä ei voittoa lahjota.

6. Palkinnon lunastaminen on vastuullasi.
Voittajan nimi julkaistaan aina blogissani. Jos olet voittanut arvonnan tai haasteen, ota välittömästi yhteyttä sähköpostitse  tai oikeassa sivupalkissa olevan yhteydenottolomakkeen kautta minuun! 
MINÄ EN LÄHDE ETSIMÄÄN VOITTAJAA! 

Kerro nimimerkkisi sekä oikea nimesi ja osoitteesi. Kerro myös, missä arvonnassa tai haasteessa voitit. 
Jollet ota yhteyttä, huhuilen sinua viikon ajan blogissa. Myös mahdollisesti facebookissa ja Instagramissa. 

Toimitan nimesi ja osoitteesi vain ja ainoastaan kyseisen palkinnon sponsorille, jotta hän saa palkinnon postiin. Kukaan muu ei saa tietojasi minulta. 

Jos en saa voittajaan yhteyttä arvontajulkaisusta viikossa, voitto menee ohitse ja arvon sen uudestaan joko seuraavassa haasteessa tai ylimääräisenä arvontana. Kaikki palkinnot tulevat joka tapauksessa arvotuksi teille jostain aikaa. 

Ota yhteyttä minuun: somanyinspiration@gmail.com

Toivottavasti nämä ohjeet auttavat osallistumaan entistäkin helpommin mahdollisimman monia. Tammikuun namusena oli tekemäni kaulakoru.
Korujani ja muutakin pientä kivaa löydät blogikaupasta.
KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ! 
Koruni voivat olla kierrätystuotteita. Moni koru on kuitenkin aivan kokonaan uusista osista tehtyjä.  Kierrätysmateriaaleina käytettyjä osia on vain murto-osa ja nekin puhdistettuja ja laadukkaita.


Tällä kertaa osallistuminen edellytti myös jakoa. Jakaa julkisesti ja että kertoo missä jaettu ja tietenkin linkin kera. Julkisesti jakaminen ihan siksi, etten näe muuten jakoasi. 


Arvonnan voittaja on : Anu Jaakonsaari

ONNEA! 

Laitathan osoitteesi 7.2.2016 mennessä meilillä tai yhteystietolomakkeella.
somanyinspiration@gmail.com

Kommentit

Onnea arvonnan voittajalle ☆☆☆
Tuula sanoi…
Kaunis on ollut voitto :)
Viltsu Mari sanoi…
Tuula, kiitos. Voittajaa odotellessa
Sunday sanoi…
Laitoin voittajalle viestin, kun sen sähköpostiosoitehan oli kommentissa.
Viltsu Mari sanoi…
Toivotaan että vastaa. Ja onhan tässä vielä aikaa. :) Normikäytäntö että huhuilen useammin jollei heti meilaa.
Anu Jaakonsaari sanoi…
Kiitoksia. Laitoin äsken sähköpostilla yhteystietoni :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…