Siirry pääsisältöön

Pöllöt

4 atc-korttia pöllöistä. Ovat jo vaihdettu. 


tjk-korttihaasteeseen kortti, joka näyttää, ettei tartte olla kuin pahvin pala ja pieni kuva. se on siinä.


tjk-haasteeseen myös. 2 kuvaa ja oma teksti. sairaalajakso menossa. siksi hiljaiseloa

Kommentit

Mä en tiedä mikä noissa pöllöissä on, mutta hirmuisesti niistä tykkään.
Leppoisaa keskiviikkoa.
maiju sanoi…
Mulla taitaa olla ensimmäiset ATC-kortit tehty jo 2000-luvun alkupuolella. Siltä ajoilta on olemassa sellainen kansio, jossa niitä on.
Susanna sanoi…
Kaikkea hyvää sinulle ystävä!!! Voimia ja haleja!
Sisko sanoi…
Pöllöt ovat symppiksiä!
Kiitos osallistumisesta!
Kaikkea hyvää!!
Viltsu sanoi…
Outi, moni niistä tykkää, mutta miksi? Jäämme pohtimaan tätä. :)
Viltsu Mari sanoi…
Maiju, se eka tekemäsi olisikin kiva nähdä. :) Minulla ei ole kuin yksi omatekemä atc jemmassa, kun kaikki muut vaihdettu pois. :)
Viltsu Mari sanoi…
Susanna ja sisko, Kiitos naiset!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…