Hae tästä blogista

Levitä, hiero ja huuhtele

Nordic Health systems on ryhtynyt maahantuomaan virolaisen luonnonkosmetiikkamerkin, Nurmen tuotteita. Nurme on saanut erinomaisen vastaanoton Suomessa ja minullakin on ilo tutustua Nurmen Laventelin tuoksuiseen vartalonkuorinta-aineeseen. Aiemmin NHS.n valikoimaan on kuulunut mm. Lavera sekä Born to bio.

Nurme on siis virolaisen yrityksen valmistama sarja, ja tarkemmin sanottuna pienen perheyrityksen. Valikoimaan kuuluu yli 100 erilaista tuotetta käsintehdyistä saippuoista vartalonkuorintoihin. Nurme tarkoittaa niittyä ja niittyhän on paikka, jossa kerätä voimia ja rentoutua. Nurme-tuoteperheen arvot ovatkin fyysistä ja henkistä tyytyväisyyttä sekä elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa.


Sain testiin Nurmen Laventeli vartalonkuorinta-aineen, joka puhdistaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Itseasiassa meillä jopa nuorempi kissoista ihastui tähän purkkiin tuoksun takia. On siis vähän kaikenlaisten "kissojen" mieleen. hih. 

Laventeli tunnetaan rentouttavasta vaikutuksestaan, mutta yhdistettynä sokerin kanssa, se on myös erinomaisesti ihoa ravitseva tuote, joka myös jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Laventelin hurmaava ja naisellinen tuoksu takaa hyvät yöunet. Sopii kaikille ihotyypeille.


Nurme Laventeli vartalokuorinta-aine on ihanan tuoksun lisäksi myös upean tuntuinen tuote. Koostumukseltaan voisin kuvata samalta, kuin makea sokeri sotkettu tilkkaan öljyä. Pehmeää, silti rakeista ja kuorivaa. Ei paakkuja, vaan irtonaista. riittoisaa juurikin siksi, että otat vain mitä tarvitset. 


Levitä pieni määrä  sokeria pyörivin liikkein märälle iholle, hiero kevyesti ja huuhtele. Ihana hoitava öljyjää ihollesi, mutta ei mielestäni kuitenkaan häiritsevästi, vaan sellainen kevyt öljyn kosketus. Itse tykkään käyttää tätä tuotetta niin käsihoitona kuin pestä kasvotkin. Jaloista puhumattakaan.
Kokeile myös Grapefruit, Avocado sekä Sea mineral Kuorinta-aineita.


16 kommenttia:

Silkku kirjoitti...

Mielenkiintoista! Täytyykin perehtyä:)

Piiuli kirjoitti...

Näitä voisi koittaa etsiä seuraavalla Viron reissulla :)

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Voi miten tykkään kaikista vartalonkuorinta-aineista ja tämä näyttää ihan timanttiselta.
Kivaa loppuviikkoa Viltsu!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mielenkiintoinen tuote.

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Mulla on tuo greippi ja aah ja ooh, on ihana. Kivaa iltaa Viltsu. <3

Unknown kirjoitti...

Oi vaikuttaa ihanalta! Noista tuoksuista kun vielä osaisi valita suosikin ;)

KataMaria kirjoitti...

Mielenkiintoista sokeria! :)
Hyvää Ystävänpäivää! <3

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Silkku, suosittelen

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Piiuli, hyvä idea!

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Outi, sitä tämä onkin. Täysin erilainen, kuin mitä aiemmin olen kokeillut ja käyttänyt. Sellainen juhlahetkien täydentäjä

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

enkuli, on se! :)

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Tiia, oi, voin vaan uskoa miten ihana tuoksu!

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Noora, onneksi en joutunut valinnan eteen. Olisi ollut mahdottomuus sanoa yhtä.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Kata Maria, kiitos sinulle myös :)

60luvunnahkahousut.com kirjoitti...

Just eilen kattelin netistä noita Nurme-sarjan tuotteita ja herätti mielenkiinnon. Aah, tuo laventeli olisi varmaan ihana. Jossain vaiheessa pitänee tutustua sarjaan lähemmin :)

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Suosittelen! On ihana tuote tämä ainakin.

JOKO LUIT TÄMÄN?

Luisin kamala ötökkä invaasio

Kisuystäväni tahtoo kertoa erityisesti sinun kisukamuillesi varoittavan sanasen.  kukkuluuruu! Kamut hei, jotai ihan kamalaa tapah...