Siirry pääsisältöön

Suolaa ja sokeria

Minun ystävänpäiväni taisi olla tänään postista päätellen. Ainakin postipoika kantoi niin paljon kaikenlaisia ylläreitä tänne meille, että hämmästyin kovasti. Minähän olen kuuluttanut ääneen, etten laittele ystävänpäiväkortteja tai lahjoja kenellekkään! Paitsi ne arpomani palkinnot täällä. 

No ok, hieman taisin lipsua minäkin, sillä tänään postireissulla lähti lähes 20 kirjelähetystä matkaan. Suurin osa oli ystävänpäivätervehdyksiä ja lahja-palkintoja. Oli siellä myös pari hakemustakin. Jos vaikka saisin niitä omia potilaskansioitani ja askel lähemmäs yksityistä sektoria.Yksityissektori tuli taas tänään mieleeni siinä asiassa, että toista viikkoa meni, ennenkuin sain minulta loppuneet lääkkeet! Tuossahan oli sellainen homma, että kävin jo joulukuussa lääkärillä, jonka piti uusia kaikki reseptit. Hän häsläsi ja meuhkasi siellä niin, että hirvitti ihan. Laittoi lähetteen meditointiin, jotta oppisin. 

Meditointiahan olen harrastanut pitkälle toistakymmentä vuotta, eli se taito on hallinnassani. Lääkäri ei vaan sitä uskonut ja halusi tuohon uuteen, muodikkaaseen ryhmään minut, tai kuten hän sanoi, se on nyt hottia ja siihen hän laittaa lähetteen. 

No, ei siinä auttanut sanoa, että osaan jo ja saan itseni ajatukset muualle ja saan hengiteltyä rauhallisesti pla pla pla... Puhuin kuuroille korville.

Samainen lääkäri hoselsi reseptit nopeasti käteen ja lähestulkoon työnsi ovesta ulos. 
Apteekissa hakiessani ekaa lääkettä, selvisi, että lääke oli väärä! Puhelu hoitajalle, joka laittoi viestiä eteenpäin. Sain tarvittavan lääkkeen jälkeenpäin.

Katsotaas tässä välissä paketista löytynyt ystävänpäivälahjamme.


Eikös olekin ihana!
Ihan itse tehty pupu. Pääsee esille kirjahyllyn päälle. 
Ja herkut syötiin heti. :)
Kiitos Satu!

Tuo lääkäriasia meni sitten sillai, että tokihan ajattelin, kun hän selitti jotain e-resepteistäkin, että osa on sitten e-resepteinä. Nyt kun toista viikkoa sitten menin hakemaan paria lääkettä lisää apteekista, selvisi, ettei mitään reseptejä ollut olemassakaan! 

Uusinta kestäisi viikon. Saisin e-reseptit sitten. Eli odotellaan...

Olen nyt kotoa käsin katsellut netistä, missä ne reseptit viipyvät! Ei näy, ei kuulu. Olotilani alkoi mennä alaspäin, kuin lehmän häntä. Kivut lisääntyivät ja mietin jo sitäkin vaihtoehtoa, että painelen päivystykseen hakemaan lääkkeet sitä kautta. Mutta se vaihtoehto on niin viimeinen keinoni. Jotenkin sitä ajattelee, että sinne menevät vain hengenhädässä olevat ja todella vakavasti sairaat.

Odotin... Aloin voimaan jo pahoin. Tänään emme menneet syömään ulos, vaan haimme ruuat kotiin. Patonkia. Nam nam. Vaan kyllä etoi. Puolet söin, puolet odottelee vielä. 

Availin postit. 
Kotilaiskan ihana ystävänpäiväkortti ja vaihtariatc! Tuota merenneitosta olen jo katsellut hänen blogistaan tovin. Sinistä, merta, merenneito... Voiko kortti olla täydellisempi?! Ja sitten tuo toinen kortti! Huomaan, että Kotilaiska on sekä ottanut huomioon kommenttejani, että tykkäämisiäni. :) Tuo on niin upea ja sanoma todella kaunis! 
Kiitos Kotilaiska!

Posti toi myös voittamallani lahjakortilla ostamat tuotteet. Voitin nimittäin lahjakortin positiivisuudellani! Tilasin Muruselle t-paidan ja itselleni viikkarin. :D Sillä viikataan vaatteet siistiin nippuun. Halusin kokeilla sitä, että onko pinot siistimmät sen kanssa vai annanko lapselleni sen. No, täytyy sanoa, että vaatekaappien siivous on hyvinkin pian! ;)
Mukana tuli seinävuosikalenteri.

Avasin myös Tuikulta saamani iiiiso laatikon. Hui! Mitä kaikkea!

Kortti itsessään on ihana! Kiitos! 
Ja kaikki se muu, mitä laatikosta paljastui. 
Hurrrjan paljon kaikkea!
KIITOS Tuikku!

Ja Pinskulle kanssa kiitosta! Nimittäin tuli myös häneltä papruja ja kukkasia! On mulla ihania ihmisiä ympärilläni! On huomattu jo jonkin aikaa!

Posti toi myös meidän kauan odottaman tiedon, joka tulee saamaan aikaan raskaampaa aikaa meille, mutta toisaalta toivon mukaan helpottaa ajan kanssa. Mutta se asia ei ole varsinaisesti minun asiani, vaikka osallisena olenkin, joten ei siitä sen enempää.

Joo, otin toisen niistä saamistani lääkkeistä. Kohta alkoikin väsyttää. Mutta puhelin soi.
Vastasin, sillä se oli tärkeä puhelu poikani asioista. 
Uusi lääkärireissu oli onnistunut siinä määrin, että kiireellisenä apua tulossa! 
Vihdoinkin!

 ja niinpä otin päikkärit. 

Sikeää, levollista ja ihanaa unta. Nukuin kuin tukki! Ja kun Murunen tuli herättelemään, olin tyhjentynyt kaikesta inhottavasta tunteesta. Ei oksettanut enää, ei koskenut niin kovaa, muutenkin levollisempi ja parempi olla. Onneksi sain kivut hallintaan! 

Rankka päivä alkaa olla lopuillaan. Kaikki järjestyy ihan varmasti. 
Parhain päin!

Elämä on... Suolaa ja sokeria!Kommentit

Onpa ollut tapahtumia tosi paljon. Ihanaa, että olet sanut levättyä. Ihanat postit olet saanut. Rakastuin tuohon pupuun.
ViliMarika sanoi…
Tapahtumia on ollut. Lisäksi selvitin sen, että jos matkalle lähtisin, tarvitsen jo Ruotsin risteilyynkin mukaani todistuksen huumausaineiden hallussapidon laillisuudesta. Eli että saan kuljettaa lääkkeeni. Eipä tuotakaan missään infota! itse ton selvitin!
Riitta Sinikka sanoi…
Oletpa saanut tosi kivaa postia!♥
Phedra sanoi…
Voimia sinulle! Tulee melkein päivittäinkäytyä blogissasi mutta olen vähän huono jättämäänkommentteja :)

Ihania ystävänpäivä muistamisia olet saanut, miä olin tänä vuonna niin aikaansaamaton enkä ole lähettänyt kenellekään yhtään muistamista, nyt ihan harmittaa!
ViliMarika sanoi…
Minun tyylini on muistaa ystäviä silloin, kun eivät osaa odottaa sitä. Minulle ystävänpäivä on joka päivä. Kerrallaan saan laitettua muutaman kortin, joten mieluummin lähetän pitkin vuotta, kuin vain vaikkapa 14.2. =)

Ohesta, sinä olet eka, jolle tein kiitos-kuoren lähtevän kuoren mukaan. Katson, miten vastaanottajat ottavat sen ja jos se on kiva, jatkossa kaikki tilaajat saavat sen. Palautteesi olisi arvokas. =)
Kotilaiska sanoi…
Tänään kun availin runsasta postisaalistani yhtäkkiä olin että mitä? Häh? Eikös sille Viltsulle voi mitään lähettää kun aina tulee tuhatkertaisena takaisin, mutta se olikin jotain mitä oli luvattu DT:nä olosta ja sit se merenneidon vaihtari Tuhkimo kortti, mutta ihan liikaa olit taas kuoreen tunkenut, mulle olis kyllä riittäneet se vaihtari ja sit se ihana paperinukkekortti.Toki kaikki oli mieluista ja kivaa.<3 kiitos ja hyvää ystävänpäivän iltaa

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…