Siirry pääsisältöön

Ihania sisustuskauppoja!

Kiinnostaako sinua sisustus? Ai juu, ketäpä ei! ;D
Olisipa rahaa tai sellainen luottokortti, mitä voisi käyttää, mutta ei koskaan maksaa takaisin. Tai Alladinin taikalamppu ja kolme toivomusta.

Voisihan sitä vaikka olla kuntokin kohdallaan ja ottaa lenkkeilyn kannalta kierrellä ihania sisustuskauppoja ristiin rastiin, pitkin ja poikin. Kirppikset siinä sivussa ja kahvilassa lisäpotkua. Päivä menisi rattoisasti ja saisi liikuntaa samalla kun silmät lepäisivät sisustusparatiiseissa. Ja James veisi ostamani huonekalut, verhot ja muut rensselit kotiin, purkasi pakkauksista ja kasaisi paikoilleen. Pölyt pyyhkisi ja sitä rataa...

Mutta kun ei ole mitään noista, ei rahaa, ei luottokorttia, ei Alladinista muuta kuin satukirja, ei jaksuja temmeltää kaupoissa eikä Jamesiakaan, niin mitä tekee varaton ja voimaton Vilimarika?
Alkaa seikkailla nettikaupoissa! :)

Ja koska ne nettikaupat on kolottu ja ihasteltu, ostamatta mitään, niin voipa sitten heitellä teille niitä linkkejä. että ostaa ken voi ja ihailkoon, ken ostaa ei voi. :)"Villa 31" 
Jestas! Jos tuolla ei silmä lepää, niin sitten ei missään! Kaipaatko puisia nukenvaunuja? Mitäs tuumisit pyjamapupuista? Valkoista hyllykköäkö kaipaat?
suosittelen Villa 31-sisustuskauppaa.

"Sisustus Rimaldo" 
AWW! Jos sanoisin pallit, en tarkoittaisi niillä NIITÄ palleja, vaan jakkaroita, joissa kirahvit katselevat. Kylpyhuoneeseen haluaisin kissa-saippuapullon. Entä sinä? Kissan vai pöllön? Aivan ihana tuikkukruunu kattoon. Sellainen on ollut haaveenamme. Halajatko erilaista seinäkelloa?
Tuo ja paljon muuta Sisustus Rimaldossa.

"Sisustus Country puoti"
Maalaisromantiikkaa, vintagea, vanhaa... Saako jokin sana noista sinut kuolaamaan?
Kun katson Country puodin astioita, ajattelen, että astiatkin ovat osa sisustusta. Nehän koristavat keittiön pöytää! Pakko mainita ihastuttavat puodin enkelipostikortit! Ranskan tulijaisina ikkunaritilä. Tai sittenkin tilaustuotteena tästä puodista. :)

Tästä on hyvä jatkaa Helmikuuta. Helmikuussa teemana Sisustus,Katsellaan yhdessä sisustuskauppoja ja sisustusideoita. Kerro omat suosikkisi, rohkeasti.


Ps. haasteeseen viimeiset mahdollisuudet osallistua ja voittaa tämä palkinto:
spossaajana Korttisirkus

saadaanko 10 osallistujaa kasaan? Jos, niin arvotaan kaksi palkintoa! Toisena tämä, oma palkintoni:


Kommentit

Tuula sanoi…
sittten kun löydän sopivan lipaston eteiseen, niin sen päälle tuo musta Mail-teline. Itse en niin vaaleaa sisustusta tahdo omaan kotiini. Syynä on jo käytännön ongelmat. Peltotöistä tuleva mies istuu sohvalle, spede menee ketsuppisin käsin vessaan,(valokatkaisija, tapetti...) kissat loikoilevat missä sattuu... Enkä jaksaisi jatkuvasti nalkuttaa mitä.saa tehdä ja mitä ei... :)
ViliMarika sanoi…
Musta on kaunis myös, jos sitä ei liikaa ole. Mustahan saattaa pimentää huoneen. Mutta tuollainen pieni musta asia ei pimennä mitään. Parempi vaan, ettei ketsupit tosiaan näy. :D
Meillä oli aiemmin mustaa huonekaluissakin, mutta pieneen asuntoon tuli valoa vaihtamalla ne.
Tuula sanoi…
:) meillä onkin olkkari pelkkää ikkunaa. Harmaa/hopea on haaveissa, kuten voit blogista todeta. Eteinen on vielä esittelemättä, se ei sentään ole musta tai harmaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…