Ihania sisustuskauppoja!

Kiinnostaako sinua sisustus? Ai juu, ketäpä ei! ;D
Olisipa rahaa tai sellainen luottokortti, mitä voisi käyttää, mutta ei koskaan maksaa takaisin. Tai Alladinin taikalamppu ja kolme toivomusta.

Voisihan sitä vaikka olla kuntokin kohdallaan ja ottaa lenkkeilyn kannalta kierrellä ihania sisustuskauppoja ristiin rastiin, pitkin ja poikin. Kirppikset siinä sivussa ja kahvilassa lisäpotkua. Päivä menisi rattoisasti ja saisi liikuntaa samalla kun silmät lepäisivät sisustusparatiiseissa. Ja James veisi ostamani huonekalut, verhot ja muut rensselit kotiin, purkasi pakkauksista ja kasaisi paikoilleen. Pölyt pyyhkisi ja sitä rataa...

Mutta kun ei ole mitään noista, ei rahaa, ei luottokorttia, ei Alladinista muuta kuin satukirja, ei jaksuja temmeltää kaupoissa eikä Jamesiakaan, niin mitä tekee varaton ja voimaton Vilimarika?
Alkaa seikkailla nettikaupoissa! :)

Ja koska ne nettikaupat on kolottu ja ihasteltu, ostamatta mitään, niin voipa sitten heitellä teille niitä linkkejä. että ostaa ken voi ja ihailkoon, ken ostaa ei voi. :)"Villa 31" 
Jestas! Jos tuolla ei silmä lepää, niin sitten ei missään! Kaipaatko puisia nukenvaunuja? Mitäs tuumisit pyjamapupuista? Valkoista hyllykköäkö kaipaat?
suosittelen Villa 31-sisustuskauppaa.

"Sisustus Rimaldo" 
AWW! Jos sanoisin pallit, en tarkoittaisi niillä NIITÄ palleja, vaan jakkaroita, joissa kirahvit katselevat. Kylpyhuoneeseen haluaisin kissa-saippuapullon. Entä sinä? Kissan vai pöllön? Aivan ihana tuikkukruunu kattoon. Sellainen on ollut haaveenamme. Halajatko erilaista seinäkelloa?
Tuo ja paljon muuta Sisustus Rimaldossa.

"Sisustus Country puoti"
Maalaisromantiikkaa, vintagea, vanhaa... Saako jokin sana noista sinut kuolaamaan?
Kun katson Country puodin astioita, ajattelen, että astiatkin ovat osa sisustusta. Nehän koristavat keittiön pöytää! Pakko mainita ihastuttavat puodin enkelipostikortit! Ranskan tulijaisina ikkunaritilä. Tai sittenkin tilaustuotteena tästä puodista. :)

Tästä on hyvä jatkaa Helmikuuta. Helmikuussa teemana Sisustus,Katsellaan yhdessä sisustuskauppoja ja sisustusideoita. Kerro omat suosikkisi, rohkeasti.


Ps. haasteeseen viimeiset mahdollisuudet osallistua ja voittaa tämä palkinto:
spossaajana Korttisirkus

saadaanko 10 osallistujaa kasaan? Jos, niin arvotaan kaksi palkintoa! Toisena tämä, oma palkintoni:


Kommentit

Tuula sanoi…
sittten kun löydän sopivan lipaston eteiseen, niin sen päälle tuo musta Mail-teline. Itse en niin vaaleaa sisustusta tahdo omaan kotiini. Syynä on jo käytännön ongelmat. Peltotöistä tuleva mies istuu sohvalle, spede menee ketsuppisin käsin vessaan,(valokatkaisija, tapetti...) kissat loikoilevat missä sattuu... Enkä jaksaisi jatkuvasti nalkuttaa mitä.saa tehdä ja mitä ei... :)
Musta on kaunis myös, jos sitä ei liikaa ole. Mustahan saattaa pimentää huoneen. Mutta tuollainen pieni musta asia ei pimennä mitään. Parempi vaan, ettei ketsupit tosiaan näy. :D
Meillä oli aiemmin mustaa huonekaluissakin, mutta pieneen asuntoon tuli valoa vaihtamalla ne.
Tuula sanoi…
:) meillä onkin olkkari pelkkää ikkunaa. Harmaa/hopea on haaveissa, kuten voit blogista todeta. Eteinen on vielä esittelemättä, se ei sentään ole musta tai harmaa.