Siirry pääsisältöön

Äänestysarvonta on päättynyt!

Viime vuonna Inspiraatio innoitti minua tekemään jos jonkinlaisia askartelutöitä. Esittelin teille postauksessani aiemmin top-listani niistä. Voit käydä katsomassa sen ja arvonnankin "täältä". Arvontahan oli käynnissä 14.2. 2013 saakka. Voittaja piti julkistaa ystävänpäivänä, mutta arvonta suoritettiinkin vasta tänään. Kuitenkaan osallistua ei ole enää voinut muutamaan päivään. Sovitusti.

Syy tähän viivästymiseen on siinä, että on tapahtunut yhtä ja toista raskasta täällä ja ole yksin kertaisesti yrittänyt vaan jaksaa pyörittää arkea, huolehtia live-asioista ja saada taas kaikki asiat rullaamaan oikeaan suuntaan. Pahoittelen viivästymistä kuitenkin.

Olen toki yrittänyt laitella päivittäin postauksia, mutta kuten jollekin teistä meilissä sanoinkin, en halunnut huolestuttaa teitä lukijoita.

Nyt odotan vielä yhtä tärkeää puhelua, mutta edellinen puhelu jo antoi minulle rauhan ja voin mennä nukkumaan edes jotenkuten levollisena.

Mutta se arvonta ja ne top-työni!!!

Haluan ensin kiittää kaikkia äänestäjiä ja ihanista kommenteistakin!

Teidän valitsemanne top-lista tulee tässä:Karhunvadelma-kaulakoru ja Korutaulu. Molemmat saivat 4 ääntä! Ovat siis jaettuna sijoilla 1-2.Donna-kaulanauha ja Iso Runokirja saivat molemmat 3 ääntä. Eli ne ovat sitten jaetuilla sijoilla 3-4.

Seuraavat työt saivat kaikki 2 ääntä ja näin ollen sijat 5-8 näille jaettuna:

Minirunokirja
Kynttilä/Teerasia
Tummansininen sydänsetti
Kissing-birds-kortti.

Lisäksi yhden äänen sai kukin seuraavista:
Keinuva vauvakortti, Koruista tauluksi-taulu, White cat-atckortti, Kuudesti taiteltu kortti, Vintage-hääparikortti sekä enkeli-korurasia.

Hurmaava määrä osallistujia ja ääniä! Huh.

Nyt jos osallistua haluatte vielä johonkin arvontoihin, niin suosittelen vaikkapa Inspis-haastetta "Täällä" ja siihen liittyen kuvalliset ohjeet, kuinka linkität työsi Inklinkziin, löytyy "Täältä".

Tällä hetkellä DT:nä toimii "KOTILAISKA" ja haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan "Mökkihöperön" sponsoroima ihana korupalkinto!

Tässä äänestyksessä arvottiin tällainen sekalainen palkinto:


Sen sponsoroin ihan itse!

Voittaja saa siis mm. helmiä, rannekorun, kranssin, tarroja, koristeita yms.

Ja kukahan se voittaja onkaan? 
Kysytään herra RANDOM ORGILTA!

Sitä ennen arpanumerot teille kaikille!

Numero 1: Riina (1arpa)
Numero 2: MillaVaan (1arpa)
Numero 3: Pia (3arpaa)
Numero 4: Jonsu(3arpaa)
Numero 5: Kotilaiska (3arpaa)
Numero 6: Enkuli (3arpaa)
Numero 7: Tuula (2 arpaa)
Numero 8: Tanja (3arpaa)
Numero 9: Kristiina (3arpaa) 
Numero 10: Kainis (2 arpaa)
Numero 11: Tuikku (3arpaa)
Numero 12: RaijaAnnikki (1arpa)
Numero 13: MinnaO (3arpaa)
Numero 14: Tinttura79 (2 arpaa)
Numero 15: Seregi (2arpaa)
Numero 16: Aada (1 arpa)
Numero 17: Teea K. (3arpaa)
Numero 18: Phedra (3arpaa) 
Numero 19: Nanna (2 arpaa)
Numero 20: Susanna Happonen (2 arpaa)
Numero 21: Lumisade (2 arpaa)
Numero 22: NuuNuun (1 arpa) 
Numero 23: Mandariini (2 arpaa)
Numero 24: MerjaHannele (2 arpaa)

Sitten lisäarvat 

Numero 25: Pia
Numero 26: Pia
Numero 27: Jonsu
Numero 28: Jonsu
Numero 29: Kotilaiska
Numero 30: Kotilaiska
Numero 31: Enkuli
Numero 32: Enkuli
Numero 33: Tuula
Numero 34: Tanja
Numero 35: Tanja
Numero  36: Kristiina
Numero 37: Kristiina
Numero 38: Kainis
Numero 39: Tuikku
Numero 40: Tuikku
Numero 41: MinnaO
Numero 42: MinnaO
Numero 43: Tinttura79
Numero 44: Seregi
Numero 45: Teea K.
Numero 46: Teea K.
Numero 47: Phedra
Numero 48: Phedra
Numero 49: Nanna
Numero 50: Susanna Happonen
Numero 51: Lumisade
Numero 52: Mandariini
Numero 53: MerjaHannele

Voittajaarvan numeroksi osui:


Voittajaan olen yhteyksissä henkilökohtaisesti! 

Onnittelut Pialle ja kiitos vielä kaikille!

ViliMarika


Kommentit

Pia sanoi…
Kiitos ystävä , ihana yllätys, <3

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…