Siirry pääsisältöön

Äänestysarvonta on päättynyt!

Viime vuonna Inspiraatio innoitti minua tekemään jos jonkinlaisia askartelutöitä. Esittelin teille postauksessani aiemmin top-listani niistä. Voit käydä katsomassa sen ja arvonnankin "täältä". Arvontahan oli käynnissä 14.2. 2013 saakka. Voittaja piti julkistaa ystävänpäivänä, mutta arvonta suoritettiinkin vasta tänään. Kuitenkaan osallistua ei ole enää voinut muutamaan päivään. Sovitusti.

Syy tähän viivästymiseen on siinä, että on tapahtunut yhtä ja toista raskasta täällä ja ole yksin kertaisesti yrittänyt vaan jaksaa pyörittää arkea, huolehtia live-asioista ja saada taas kaikki asiat rullaamaan oikeaan suuntaan. Pahoittelen viivästymistä kuitenkin.

Olen toki yrittänyt laitella päivittäin postauksia, mutta kuten jollekin teistä meilissä sanoinkin, en halunnut huolestuttaa teitä lukijoita.

Nyt odotan vielä yhtä tärkeää puhelua, mutta edellinen puhelu jo antoi minulle rauhan ja voin mennä nukkumaan edes jotenkuten levollisena.

Mutta se arvonta ja ne top-työni!!!

Haluan ensin kiittää kaikkia äänestäjiä ja ihanista kommenteistakin!

Teidän valitsemanne top-lista tulee tässä:Karhunvadelma-kaulakoru ja Korutaulu. Molemmat saivat 4 ääntä! Ovat siis jaettuna sijoilla 1-2.Donna-kaulanauha ja Iso Runokirja saivat molemmat 3 ääntä. Eli ne ovat sitten jaetuilla sijoilla 3-4.

Seuraavat työt saivat kaikki 2 ääntä ja näin ollen sijat 5-8 näille jaettuna:

Minirunokirja
Kynttilä/Teerasia
Tummansininen sydänsetti
Kissing-birds-kortti.

Lisäksi yhden äänen sai kukin seuraavista:
Keinuva vauvakortti, Koruista tauluksi-taulu, White cat-atckortti, Kuudesti taiteltu kortti, Vintage-hääparikortti sekä enkeli-korurasia.

Hurmaava määrä osallistujia ja ääniä! Huh.

Nyt jos osallistua haluatte vielä johonkin arvontoihin, niin suosittelen vaikkapa Inspis-haastetta "Täällä" ja siihen liittyen kuvalliset ohjeet, kuinka linkität työsi Inklinkziin, löytyy "Täältä".

Tällä hetkellä DT:nä toimii "KOTILAISKA" ja haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan "Mökkihöperön" sponsoroima ihana korupalkinto!

Tässä äänestyksessä arvottiin tällainen sekalainen palkinto:


Sen sponsoroin ihan itse!

Voittaja saa siis mm. helmiä, rannekorun, kranssin, tarroja, koristeita yms.

Ja kukahan se voittaja onkaan? 
Kysytään herra RANDOM ORGILTA!

Sitä ennen arpanumerot teille kaikille!

Numero 1: Riina (1arpa)
Numero 2: MillaVaan (1arpa)
Numero 3: Pia (3arpaa)
Numero 4: Jonsu(3arpaa)
Numero 5: Kotilaiska (3arpaa)
Numero 6: Enkuli (3arpaa)
Numero 7: Tuula (2 arpaa)
Numero 8: Tanja (3arpaa)
Numero 9: Kristiina (3arpaa) 
Numero 10: Kainis (2 arpaa)
Numero 11: Tuikku (3arpaa)
Numero 12: RaijaAnnikki (1arpa)
Numero 13: MinnaO (3arpaa)
Numero 14: Tinttura79 (2 arpaa)
Numero 15: Seregi (2arpaa)
Numero 16: Aada (1 arpa)
Numero 17: Teea K. (3arpaa)
Numero 18: Phedra (3arpaa) 
Numero 19: Nanna (2 arpaa)
Numero 20: Susanna Happonen (2 arpaa)
Numero 21: Lumisade (2 arpaa)
Numero 22: NuuNuun (1 arpa) 
Numero 23: Mandariini (2 arpaa)
Numero 24: MerjaHannele (2 arpaa)

Sitten lisäarvat 

Numero 25: Pia
Numero 26: Pia
Numero 27: Jonsu
Numero 28: Jonsu
Numero 29: Kotilaiska
Numero 30: Kotilaiska
Numero 31: Enkuli
Numero 32: Enkuli
Numero 33: Tuula
Numero 34: Tanja
Numero 35: Tanja
Numero  36: Kristiina
Numero 37: Kristiina
Numero 38: Kainis
Numero 39: Tuikku
Numero 40: Tuikku
Numero 41: MinnaO
Numero 42: MinnaO
Numero 43: Tinttura79
Numero 44: Seregi
Numero 45: Teea K.
Numero 46: Teea K.
Numero 47: Phedra
Numero 48: Phedra
Numero 49: Nanna
Numero 50: Susanna Happonen
Numero 51: Lumisade
Numero 52: Mandariini
Numero 53: MerjaHannele

Voittajaarvan numeroksi osui:


Voittajaan olen yhteyksissä henkilökohtaisesti! 

Onnittelut Pialle ja kiitos vielä kaikille!

ViliMarika


Kommentit

Pia sanoi…
Kiitos ystävä , ihana yllätys, <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…