Siirry pääsisältöön

Äänestysarvonta on päättynyt!

Viime vuonna Inspiraatio innoitti minua tekemään jos jonkinlaisia askartelutöitä. Esittelin teille postauksessani aiemmin top-listani niistä. Voit käydä katsomassa sen ja arvonnankin "täältä". Arvontahan oli käynnissä 14.2. 2013 saakka. Voittaja piti julkistaa ystävänpäivänä, mutta arvonta suoritettiinkin vasta tänään. Kuitenkaan osallistua ei ole enää voinut muutamaan päivään. Sovitusti.

Syy tähän viivästymiseen on siinä, että on tapahtunut yhtä ja toista raskasta täällä ja ole yksin kertaisesti yrittänyt vaan jaksaa pyörittää arkea, huolehtia live-asioista ja saada taas kaikki asiat rullaamaan oikeaan suuntaan. Pahoittelen viivästymistä kuitenkin.

Olen toki yrittänyt laitella päivittäin postauksia, mutta kuten jollekin teistä meilissä sanoinkin, en halunnut huolestuttaa teitä lukijoita.

Nyt odotan vielä yhtä tärkeää puhelua, mutta edellinen puhelu jo antoi minulle rauhan ja voin mennä nukkumaan edes jotenkuten levollisena.

Mutta se arvonta ja ne top-työni!!!

Haluan ensin kiittää kaikkia äänestäjiä ja ihanista kommenteistakin!

Teidän valitsemanne top-lista tulee tässä:Karhunvadelma-kaulakoru ja Korutaulu. Molemmat saivat 4 ääntä! Ovat siis jaettuna sijoilla 1-2.Donna-kaulanauha ja Iso Runokirja saivat molemmat 3 ääntä. Eli ne ovat sitten jaetuilla sijoilla 3-4.

Seuraavat työt saivat kaikki 2 ääntä ja näin ollen sijat 5-8 näille jaettuna:

Minirunokirja
Kynttilä/Teerasia
Tummansininen sydänsetti
Kissing-birds-kortti.

Lisäksi yhden äänen sai kukin seuraavista:
Keinuva vauvakortti, Koruista tauluksi-taulu, White cat-atckortti, Kuudesti taiteltu kortti, Vintage-hääparikortti sekä enkeli-korurasia.

Hurmaava määrä osallistujia ja ääniä! Huh.

Nyt jos osallistua haluatte vielä johonkin arvontoihin, niin suosittelen vaikkapa Inspis-haastetta "Täällä" ja siihen liittyen kuvalliset ohjeet, kuinka linkität työsi Inklinkziin, löytyy "Täältä".

Tällä hetkellä DT:nä toimii "KOTILAISKA" ja haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan "Mökkihöperön" sponsoroima ihana korupalkinto!

Tässä äänestyksessä arvottiin tällainen sekalainen palkinto:


Sen sponsoroin ihan itse!

Voittaja saa siis mm. helmiä, rannekorun, kranssin, tarroja, koristeita yms.

Ja kukahan se voittaja onkaan? 
Kysytään herra RANDOM ORGILTA!

Sitä ennen arpanumerot teille kaikille!

Numero 1: Riina (1arpa)
Numero 2: MillaVaan (1arpa)
Numero 3: Pia (3arpaa)
Numero 4: Jonsu(3arpaa)
Numero 5: Kotilaiska (3arpaa)
Numero 6: Enkuli (3arpaa)
Numero 7: Tuula (2 arpaa)
Numero 8: Tanja (3arpaa)
Numero 9: Kristiina (3arpaa) 
Numero 10: Kainis (2 arpaa)
Numero 11: Tuikku (3arpaa)
Numero 12: RaijaAnnikki (1arpa)
Numero 13: MinnaO (3arpaa)
Numero 14: Tinttura79 (2 arpaa)
Numero 15: Seregi (2arpaa)
Numero 16: Aada (1 arpa)
Numero 17: Teea K. (3arpaa)
Numero 18: Phedra (3arpaa) 
Numero 19: Nanna (2 arpaa)
Numero 20: Susanna Happonen (2 arpaa)
Numero 21: Lumisade (2 arpaa)
Numero 22: NuuNuun (1 arpa) 
Numero 23: Mandariini (2 arpaa)
Numero 24: MerjaHannele (2 arpaa)

Sitten lisäarvat 

Numero 25: Pia
Numero 26: Pia
Numero 27: Jonsu
Numero 28: Jonsu
Numero 29: Kotilaiska
Numero 30: Kotilaiska
Numero 31: Enkuli
Numero 32: Enkuli
Numero 33: Tuula
Numero 34: Tanja
Numero 35: Tanja
Numero  36: Kristiina
Numero 37: Kristiina
Numero 38: Kainis
Numero 39: Tuikku
Numero 40: Tuikku
Numero 41: MinnaO
Numero 42: MinnaO
Numero 43: Tinttura79
Numero 44: Seregi
Numero 45: Teea K.
Numero 46: Teea K.
Numero 47: Phedra
Numero 48: Phedra
Numero 49: Nanna
Numero 50: Susanna Happonen
Numero 51: Lumisade
Numero 52: Mandariini
Numero 53: MerjaHannele

Voittajaarvan numeroksi osui:


Voittajaan olen yhteyksissä henkilökohtaisesti! 

Onnittelut Pialle ja kiitos vielä kaikille!

ViliMarika


Kommentit

Pia sanoi…
Kiitos ystävä , ihana yllätys, <3

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…