Siirry pääsisältöön

haaste, 11 asiaa minusta

"Elämän pyörteissä"-blogista sain haasteen, jossa on tehtävänä vastata yhteentoista hänen laatimaansa kysymykseen, keksiä itse uudet yksitoista kysymystä ja jakaa ne eteenpäin yhdelletoista blogille. Tässäpä minun vastaukseni:1. Mikä on ollut vaikuttavin paikka missä olet käynyt? Miksi?
Sairaalan synnytysosasto, kun lapseni syntyi. Siellä oli ihana vesisänky, missä nukuin hirrrveen sikeesti ja sitten lapseni tuli maailmaan. Ei voi unohtaa ei.

2. Paras näkemäsi elokuva? 
Niitä on muutamia. Sotaleffoja. Ja mm. boys don´t cry. 

3. Paras lukemasi kirja?
Niitäkin on useita, kuten Prinsessa, Noitavaino, Nojoud, Tuhat loistavaa aurinkoa...

4. Asia, josta et suostu tinkimään elämässäsi? 
Oikeuteni olla oma itseni ja elää itselleni tätä elämää. toki otan huomioon toisetkin, mutta tarkoitan,etten suostu esittämään enää mitään tai mielistelemään ketään. 

5. Millaisilla asioilla piristät läheisiäsi? 
Hieron jalkoja tai käsiä, päähierontaakin. Annan pienen lahjan. Kuuntelen. Olen oma itseni.

6. Mihin olet itsessäsi tyytyväinen?
Positiivisuuteen, sinnikkyyteen, silmiin,.. Onhan niitä vaikka ja kuinka.

7. Millä piristät itseäsi?
Askartelemalla, musiikilla, lenkillä käynnillä...

8. Mikä on parasta kotikunnassassi? 
Suvaitsevaisuus

9. Millaisesta musiikista pidät? 
Riippuu fiiliksestä, mutta pop ja iskelmä ehken parasta. Tykkään kuunnella itämaistakin musiikkia. Cd-hyllystä löytyy oopperaa, dancea, iskelmää... Heviä vähiten ja rockia, mutta poikkeuksia on.

10. Miten ylläpidät/ vaalit terveyttäsi?
Meditoin, rentoudun, syön terveellisesti, liikun sen mitä voin. Ulkoilu on hyväksi. Vettä! Inkiväärijuomaa! Ja kivun hallinnassa lääkkeet isoin apu. Mindfulness sen nimitys lienee, mikä on se tärkein.

11. Mitä käsilaukussasi on juuri nyt?
Peili, tamponi, hammastikku, huulipuna, kajal, puuteri, nessu.

Ja omat kysymykseni ovat:

1. Kuka saa sinut hymyilemään?
2. Uskallatko olla yksin hiljaisuudessa?
3. Mihin koskee?
4. Tarjoaisitko kahvit, jos tulisin kylään?
5. Oletko työskennellyt unelma-ammatissasi?
6. Milloin punastuit viimeksi?
7. Haluatko olla huomion keskipisteenä?
8. Munkkipossu vai wiener?
9. karvasmanteliöljyllä vai ilman runebergintorttu?
10. Mikä saa sinut leppymään?
11. Pureskeletko kynsiäsi?

Haaste lähtee eteenpäin vain muutamalle, sillä olen jo kertaalleen tämän tehnyt ennenkin. Alkaa vaihtoehdot loppua. :)
Mutta tässä ne blogit, joissa en vielä muista nähneeni tätä:

1. "Marikan kortit ja askartelut"
2. "Kamarin nurkassa"
3. "Ankortit"
4. "Pieni ja kaunis"

Toki, jos haluat, voit ottaa tämän itsellesi. Kerrothan siitä täällä sitten. 

Kommentit

liisax sanoi…
Kiitoksia haasteesta! :)
Marika sanoi…
Kiitoksia,
tämä kuulostaakin mielenkiintoiselta! Teen postauksen tänään ja jatkan sitä aamulla ;)
Kivoja nämä haasteet. Minäkin sain omani sinulta, mutta en ole ehtinyt ja sairaudeltani jaksanut vastailla vielä kysymyksiin. Nyt sitten kun työt alkoi, tunnit ei riitä millään....
Laitoin eilen kirjekuoresi valmiiksi ja liimasin jo kiinni. En huomannut mainita, että mukana on medaljonki, johon voit laittaa rakkaan valokuvan sisään. Se on sinun omasi ja tarkoitetu sinulle, joten ei ole tarkoitettu myytäväksi (medaljonki ei ole kultaa eikä hopeaa, mutta mielestäni kaunis)
ViliMarika sanoi…
Onneksi nuo haasteet ovat vapaaehtoisia. Kaikkea ei tarvitse laittaa jakoon. Ihan omien voimien mukaan!
Sinulle kuori lähti jo tulemaan. =). Oi, kiitos jo nyt postista ja medaljongista! Olet ihana!
Pieni Ja Kaunis sanoi…
Olen tähän jo kerran aiemmin osallistunut jossakin blogeistani joten passaan tämän kerran :) .. On jotenkin aina niin vaikiaa keksiä noin monta kysymystäkin :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…