Siirry pääsisältöön

Voittamani kaulakoru


EDIT! Asia kunnossa! Koru "korvataan" minulle. :)


Jokin aika sitten voitin arvonnassa vapaasti valitsemani kaulakorun Essin korut ja kortit-sivustolta. voi sitä iloa! Siinä sitä oli pähkäilyä, mikä koru olisi minun näköiseni eniten ja juuri se, minkä niistä kaikista haluan, vain yhden. ensin kävin kaikki läpi, sitten poistin osan niistä, sitten taas muutama pois ja lopulta parista valitsin ihanan 75 cm pitkän ruskean sävyisen helminauhan. Se olisi eniten minun tyyliin ja näin sieluni silmin sen jo kaulassani! IHANA!

Tein "tilauksen" ja jäin odottelemaan koruani. Tänään sitten postipoika kolautti luukusta sisälle pehmustetun kirjekuoren jonka päällä luki samainen nimi, josta tuo oli tulossakin. JIHUU!

Vaan kuinka hymy hyytyikään, kun kuoren avasin ja kurkistin kuoreen... Miksi sieltä vierähti pari helmeä ulos? 

Raotin lisää ja kallistin... Lisää helmiä! Onko siellä irrallaan minulle jotain ylimääräisiä helmiä lisäksi?!


Otin kaulakorusta kiinni ja aloin ottaa sitä hieman pahinta peläten pois, varovasti. Onneksi!

Koru oli katki! 
Vaijeri poikki ja nimenomaan sellaisesta kohtaa, ettei todellakaan voi tuota ohutta vaijeria mitenkään hyödyntää missään enää. 

Irtoilevia helmiä oli kuoressa lisääkin.


Voi että mua harmittaa! Tämä oli niin odotettu koru ja kaunis kuvassa ja nyt edessäni täysin käyttökelvottomana. :( 
Tokihan helmet voin käyttää johonkin, mutta ei se ole sama asia, kuin saada toisen tekemä, valmis koru! Sitäpaitsi minulla ei edes ole vaijeria, mihin nuo sopisivat!


Tässäpä se voittoni sitten on. Odottaa H-hetkeä purkissa ja sitä aikaa, että alan tekemään niistä jotain. 
Voi voi... 
Sattuuhan sitä. Ihmettelen vain, miten se on mennyt poikki, sillä kuori oli moitteeton, ehjä ja tuo vaijeri on todellakin katki. Outo juttu. 

Tällaista tällä kertaa.

Kommentit

Marsa sanoi…
Outo juttu.Kaikenlaista voi arvailla,mutta mikä on totuus onkin toinen juttu.Harmillista,on kivan näköinen koru.
ViliMarika sanoi…
Niinhän se on. Arvailuja kaikki. Yhä se sama koru on myytävien joukossa siellä, että lienee unohtunut se sinne. Kyseessä kuitenkin Uniikit korut. ???
Phedra sanoi…
Voi kurja, kivan näköinen koru olis ollut. Jospa saisit sitä vaijeria ja pystyisit korjaamaan korun käyttöösi!
Tuula sanoi…
:/ Kurjuus.
Onko vaijeria liian vähän edes rannekoruun?

ViliMarika sanoi…
Nakkasin roskiin. Niin oli pettymys ja kuitenkin kaulakoruksi tuon halusin, että hommaan joskus sitten, kunhan rikastun, sopivat tykötarpeet kaulakorulle. Vaijerirannekoru saattaa olla liian jäykkää kamaa.
Tuula sanoi…
Riippuu vaijerista, tuosta en saanut selvää paksuudesta. Onko sinulla siimaa? Jos siihen voisit tehdä itsellesi (epätoivoisia ehdotuksia...) onhan nuo lasihelmiä, eikä "oikeita"? Nehän kestäisivät siinäkin.
ViliMarika sanoi…
=) siima käväisi jo itsellänikin mielessä, sillä sitä löytyisi kalapakista.
vielä ei ole ko. Henkilö vastannut viestiini mitään, että odotan sitä ensin.
ViliMarika sanoi…
tekijä vastasi viestiini että ei tiedä miten koru postitettu, mutta voihan olla niinkin, että hän on hutiloiden tehnyt tuon korun. Saan ehjän korun tilalle.
Itse en lähtisi hutiloiden tekemään koruja koska maine kiirii, mutta pääasia, että asia kunnossa. Tyytyväinen olen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…