Siirry pääsisältöön

tursuilkoot! tursuilenhan minä itsekin!

Helmikuun hempeet helmet alennuksessa Inspis-kaupassa. Kurkkaa, onko suosikkisi alennuksessa. Jokaista korua vain yksi olemassa ja tulematta lisää. Kannattaa siis olla nopea. Samalla autat minua eteenpäin sekä harrastuksessani että jaksamisessa arjen keskellä. 
Iso kiitos kukkasin ja lämpimin halauksin siis jokaiselle joka on ostanut minulta koruja/Kortteja/kirppistavaroita/jotain muuta.


Kukkia, kukkia... Amarylliksemme kestää huomattavasti kauemmin, kuin euron tulppaanipuskat. Mutta tulppaaneistakin on ollut sen 3 päivää iloa. Ihania kukkia! 
Amaryllis kuitenkin kasvaa ja voi hyvin. Tällä hetkellä puskee uutta lehteä juuresta ohuena ylöspäin ja kukkia on nyt kukkinut kaiken kaikkiaan 10 kappaletta!

 Tuossa Oscar-gaalaa katsellessani ja kuunnellessani ajattelin matkata jonnekin kauas mielikuvissani. Punaiselle matolle, golden globe-gaalaan. Ylläni olisi kaunis, satiinin ohut, upean kimalteleva iltapuku hulmuavine helmoineen. Hiukset kiharrettuna, pitkät ja paksut, kiinni kauniisti. Astelisin lavalle kiittämään kaikkia saamastani tunnustuksesta. Kauniista palkinnostani. Hymyilisin...
Mutta tuntuisiko se paremmalta kuin tämä todellisuus?
Jos se ei tuntuisikaan miltään? Niinkuin tuossa Macalta saamassani kortissa sanotaan. 
Puistatus. Haluan olla minä. Tässä ja nyt. Ilman gaaloja ja hulmuavia kiharoita ja mekkoja.
Olen minä ja onnellinen siitä.
Kiitän kuitenkin Macaa kortista ja vaihtareista.

Sitten kurkistus kaikkiin niihin atc-kortteihin, joita olen saanut tässä puolentoista vuoden aikana.
Oli oiva tilaisuus katsella taas ja tutkailla niitä, kun sain Phedralta kansiotaskuja. :)
Kansiossahan ne kaikki ovat, ellei sitten jo laitettuna runokirjoihin talteen. en ole laskenut, montako korttia olen saanut, mutta monta on ja kaikki niin ihania!


Ne suuret atc:t, mitkä eivät mahdu korttitaskuihin, ovat erillisessä pussissa kansion välissä. 

Osa sitten on taskussa, mutta rönsyilevät yläosasta hieman ulos. Haittaako se? No ei todellakaan! Olen ihan itse valinnut kaikkein ihanimmat kortit itselleni. Se on mielipiteeni! 
Osa korteista on omissa pusseissaan ja onhan minulla atc:n nimellä kulkeva pussikin! siis se on paperikassi, mikä tehty atc-kortista. Tai atc-korttihan se.. Hmm.. Oli mikä oli, mutta on se vaan tärkeä, sekin.


Kansiosta löytyy niin erilaisia kortteja, etten voinut millään valita "parhaita" tai edes "ne erikoisimmat". Voi hyvänen aika! On runoilla varustettuja kortteja, on suosimiani kameleita, kirahveja, norsuja... On gothiceja ja on vaikka mitä värimaailmoja! 
Onkohan vintage-aiheisia eniten? Saattaa olla...
Oi, muistoja herättää Inspiration-bloginappi-atc-kortti! Kunnon sanahirviö, mutta korttina mahtavan hieno! 


Kansion välissä lisääkin, useampia pusseja, niitä rönsyileviä, massiivisia, liian suuria, mutta ihania atc-kortteja! 


Kortteja on niin paljon, että menee koko ikäni saada ne kaikki runoiltua ja runokirjoihin laitettua. Mutta uskon, että osan saan, osa herättää inspiksen runoillakin, osa jää kansioihin. Mitähän muuta niille keksisin? Tekisinkö taulun? Kuvakirjan? Tapetoisinko seinän? 


No, nuo, missä on niin paljon tavaraa ympärillä, ettei saa laitettua kirjaan tai mihinkään, ne päätyvät vielä jonnekin rasiaan. aarrearkkuun. :)
Toiset ne osaavat piirtää. Toiset askarrela leikkaamalla. Toiset leimaten. Toiset maalaten. Keinoja on monia. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa, sääntöä, mahdollisuutta.
annetaan kaikkien kukkien kukkia. Jokaisen nauttia tekemästään ja askarrella. Ei viitsittäisi nipottaa, mollata, määräillä tai mäkättää. Ei olla niin pikkutarkkoja ja katkeria. Jos sinä haluat jonkun tietynlaisen kortin, ole hyvä ja valitse sellainen niistä vaihtokorteista, jotka ovat sinunlaisiasi. Atc-maailmassakin on satoja, tuhansia, miljoonia harrastajia ympäri maailmaa. On vara valita! Jos taas kelpaa kortti kuin kortti, niitäkin vaihtajia on, jotka sinut yllättää mielellään. 
Että mä en tajua, miksi pitää alkaa suutaan soittaa harrastuksen takia!

Ja ajatelkaas, miten hauskaa tämä voi oikeasti olla...
Voi vaikkapa vaihtokuoren saada matskuja, kuten sain Mökkihöperöltä.


Valkkasin kaiken tuon sieltä itselleni. No hei, pussukoita oli ainakin sata! Ok, liioittelin hieman. ;D
Ja laitoin takaisin saman verran... Ainakin yritin... Taisi sinne lipsahtaa vähän enemmänkin. ;)

Sitten sain pohjan ja matskutkin kuoresta ottaa. Valitsin pohjan, jossa suudeltiin.


Kortista tuli tällainen. 
Joka päivä tunnetta tätä
Rakkaus, suudelma, intohimo... 
Jos sitä kaikkea laitetaan samaan kattilaan, syntyy tuota tunnetta, jossa lintu pääsee häkistään, laulaa lirkuttelee lauluaan. Mansikkaa, kiemuroita, tanssia...
ah, kaikkea sitä joka päivä!

Lisäksi sain lahjan Riinalta. Sain matskut toiseenkin korttiin ja viinirypälesalaatin ohjeen. KIITOS RIINA!

Korttipohjassa oli sydämiä, joista yhden halusin korttiin esille. Tällaista matkustelun riemua, reissussa makuusijan etsimistä, lepoa, nautintoa, iloa... Lomaromanssikin ehkä? ;)
Retkellä maailman ympäri

Minun käteeni pujotettiin tänään koru. Vasempaan käteen nimenomaan.
 Muruseni sen teki. 
<3Tällainen kaunis, ihana, siro ja suloinen rannekoru hänen ihan itsensä kieputtelemana. 
Kiitos rakas!

Haluatko sinä samanlaisen, samantyyppisen? Millä kivien väreillä? 
Tilaustyönä tätä mallia saatavana.

Loppusanani: Tursuilkoot kortit ja koristeet. Tursuilkoot rakkaus. Tursuilkoot mikä tahansa ihana asia! Tursuilenhan minäkin! Vai luulitko, että olen pelkkää luuta ja nahkaa? ;D 

Antakaa palaa vaan! Nauttikaa elämästänne ja siitä mitä teette! 
Lopputulos on tärkeintä ja se, että on hyvä olla!

Viltsu

Kommentit

Katja sanoi…
Blogissani haastetta sinulle, mikäli innostut vastailemaan.
ViliMarika sanoi…
Kiitos! Innostun varmasti. :)
Nanna sanoi…
:D Ihanan tursuileva kirjoitus! Hienoja kortteja olet keräillyt ja tuo koru on siis niin kaunis!!!
RaijaAnnikki sanoi…
Voi miten ihanasti kirjoittelet. Ihanaa elämää ja innostavaa harrastusta.Kun harrastaa unohtuu ne huolet ja murheetkin eikä muista että kolottaa ja nolottaa**Itsekkin usein mietin miten laittasisn esille korttejani-niitä on paljon ja niin ihania ja eri tyylisiä. On kansioissa ja laatikoissa.Tehtyjä ja keskeneräisiä.
Mukavaa uutta viikoa ja aurinkoa.
Teea.K sanoi…
Ihana koru, todella kaunis.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…