Siirry pääsisältöön

tursuilkoot! tursuilenhan minä itsekin!

Helmikuun hempeet helmet alennuksessa Inspis-kaupassa. Kurkkaa, onko suosikkisi alennuksessa. Jokaista korua vain yksi olemassa ja tulematta lisää. Kannattaa siis olla nopea. Samalla autat minua eteenpäin sekä harrastuksessani että jaksamisessa arjen keskellä. 
Iso kiitos kukkasin ja lämpimin halauksin siis jokaiselle joka on ostanut minulta koruja/Kortteja/kirppistavaroita/jotain muuta.


Kukkia, kukkia... Amarylliksemme kestää huomattavasti kauemmin, kuin euron tulppaanipuskat. Mutta tulppaaneistakin on ollut sen 3 päivää iloa. Ihania kukkia! 
Amaryllis kuitenkin kasvaa ja voi hyvin. Tällä hetkellä puskee uutta lehteä juuresta ohuena ylöspäin ja kukkia on nyt kukkinut kaiken kaikkiaan 10 kappaletta!

 Tuossa Oscar-gaalaa katsellessani ja kuunnellessani ajattelin matkata jonnekin kauas mielikuvissani. Punaiselle matolle, golden globe-gaalaan. Ylläni olisi kaunis, satiinin ohut, upean kimalteleva iltapuku hulmuavine helmoineen. Hiukset kiharrettuna, pitkät ja paksut, kiinni kauniisti. Astelisin lavalle kiittämään kaikkia saamastani tunnustuksesta. Kauniista palkinnostani. Hymyilisin...
Mutta tuntuisiko se paremmalta kuin tämä todellisuus?
Jos se ei tuntuisikaan miltään? Niinkuin tuossa Macalta saamassani kortissa sanotaan. 
Puistatus. Haluan olla minä. Tässä ja nyt. Ilman gaaloja ja hulmuavia kiharoita ja mekkoja.
Olen minä ja onnellinen siitä.
Kiitän kuitenkin Macaa kortista ja vaihtareista.

Sitten kurkistus kaikkiin niihin atc-kortteihin, joita olen saanut tässä puolentoista vuoden aikana.
Oli oiva tilaisuus katsella taas ja tutkailla niitä, kun sain Phedralta kansiotaskuja. :)
Kansiossahan ne kaikki ovat, ellei sitten jo laitettuna runokirjoihin talteen. en ole laskenut, montako korttia olen saanut, mutta monta on ja kaikki niin ihania!


Ne suuret atc:t, mitkä eivät mahdu korttitaskuihin, ovat erillisessä pussissa kansion välissä. 

Osa sitten on taskussa, mutta rönsyilevät yläosasta hieman ulos. Haittaako se? No ei todellakaan! Olen ihan itse valinnut kaikkein ihanimmat kortit itselleni. Se on mielipiteeni! 
Osa korteista on omissa pusseissaan ja onhan minulla atc:n nimellä kulkeva pussikin! siis se on paperikassi, mikä tehty atc-kortista. Tai atc-korttihan se.. Hmm.. Oli mikä oli, mutta on se vaan tärkeä, sekin.


Kansiosta löytyy niin erilaisia kortteja, etten voinut millään valita "parhaita" tai edes "ne erikoisimmat". Voi hyvänen aika! On runoilla varustettuja kortteja, on suosimiani kameleita, kirahveja, norsuja... On gothiceja ja on vaikka mitä värimaailmoja! 
Onkohan vintage-aiheisia eniten? Saattaa olla...
Oi, muistoja herättää Inspiration-bloginappi-atc-kortti! Kunnon sanahirviö, mutta korttina mahtavan hieno! 


Kansion välissä lisääkin, useampia pusseja, niitä rönsyileviä, massiivisia, liian suuria, mutta ihania atc-kortteja! 


Kortteja on niin paljon, että menee koko ikäni saada ne kaikki runoiltua ja runokirjoihin laitettua. Mutta uskon, että osan saan, osa herättää inspiksen runoillakin, osa jää kansioihin. Mitähän muuta niille keksisin? Tekisinkö taulun? Kuvakirjan? Tapetoisinko seinän? 


No, nuo, missä on niin paljon tavaraa ympärillä, ettei saa laitettua kirjaan tai mihinkään, ne päätyvät vielä jonnekin rasiaan. aarrearkkuun. :)
Toiset ne osaavat piirtää. Toiset askarrela leikkaamalla. Toiset leimaten. Toiset maalaten. Keinoja on monia. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa, sääntöä, mahdollisuutta.
annetaan kaikkien kukkien kukkia. Jokaisen nauttia tekemästään ja askarrella. Ei viitsittäisi nipottaa, mollata, määräillä tai mäkättää. Ei olla niin pikkutarkkoja ja katkeria. Jos sinä haluat jonkun tietynlaisen kortin, ole hyvä ja valitse sellainen niistä vaihtokorteista, jotka ovat sinunlaisiasi. Atc-maailmassakin on satoja, tuhansia, miljoonia harrastajia ympäri maailmaa. On vara valita! Jos taas kelpaa kortti kuin kortti, niitäkin vaihtajia on, jotka sinut yllättää mielellään. 
Että mä en tajua, miksi pitää alkaa suutaan soittaa harrastuksen takia!

Ja ajatelkaas, miten hauskaa tämä voi oikeasti olla...
Voi vaikkapa vaihtokuoren saada matskuja, kuten sain Mökkihöperöltä.


Valkkasin kaiken tuon sieltä itselleni. No hei, pussukoita oli ainakin sata! Ok, liioittelin hieman. ;D
Ja laitoin takaisin saman verran... Ainakin yritin... Taisi sinne lipsahtaa vähän enemmänkin. ;)

Sitten sain pohjan ja matskutkin kuoresta ottaa. Valitsin pohjan, jossa suudeltiin.


Kortista tuli tällainen. 
Joka päivä tunnetta tätä
Rakkaus, suudelma, intohimo... 
Jos sitä kaikkea laitetaan samaan kattilaan, syntyy tuota tunnetta, jossa lintu pääsee häkistään, laulaa lirkuttelee lauluaan. Mansikkaa, kiemuroita, tanssia...
ah, kaikkea sitä joka päivä!

Lisäksi sain lahjan Riinalta. Sain matskut toiseenkin korttiin ja viinirypälesalaatin ohjeen. KIITOS RIINA!

Korttipohjassa oli sydämiä, joista yhden halusin korttiin esille. Tällaista matkustelun riemua, reissussa makuusijan etsimistä, lepoa, nautintoa, iloa... Lomaromanssikin ehkä? ;)
Retkellä maailman ympäri

Minun käteeni pujotettiin tänään koru. Vasempaan käteen nimenomaan.
 Muruseni sen teki. 
<3Tällainen kaunis, ihana, siro ja suloinen rannekoru hänen ihan itsensä kieputtelemana. 
Kiitos rakas!

Haluatko sinä samanlaisen, samantyyppisen? Millä kivien väreillä? 
Tilaustyönä tätä mallia saatavana.

Loppusanani: Tursuilkoot kortit ja koristeet. Tursuilkoot rakkaus. Tursuilkoot mikä tahansa ihana asia! Tursuilenhan minäkin! Vai luulitko, että olen pelkkää luuta ja nahkaa? ;D 

Antakaa palaa vaan! Nauttikaa elämästänne ja siitä mitä teette! 
Lopputulos on tärkeintä ja se, että on hyvä olla!

Viltsu

Kommentit

Katja sanoi…
Blogissani haastetta sinulle, mikäli innostut vastailemaan.
ViliMarika sanoi…
Kiitos! Innostun varmasti. :)
Nanna sanoi…
:D Ihanan tursuileva kirjoitus! Hienoja kortteja olet keräillyt ja tuo koru on siis niin kaunis!!!
RaijaAnnikki sanoi…
Voi miten ihanasti kirjoittelet. Ihanaa elämää ja innostavaa harrastusta.Kun harrastaa unohtuu ne huolet ja murheetkin eikä muista että kolottaa ja nolottaa**Itsekkin usein mietin miten laittasisn esille korttejani-niitä on paljon ja niin ihania ja eri tyylisiä. On kansioissa ja laatikoissa.Tehtyjä ja keskeneräisiä.
Mukavaa uutta viikoa ja aurinkoa.
Teea.K sanoi…
Ihana koru, todella kaunis.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…