Lämmittää kehoa ja mieltä

Annamme taas hyvän kiertää ja tälla kertaa minulla on ilo saada sitä hyvää. Nimittäin postipoika soitteli ovikelloa, jotta avatkaa, naiset, avatkaa! Olimme nukkumassa vielä, joten olisi voinut tuo lause olla vaikkapa niinkin, että Herätkää, naiset, herätkää! Mutta se olisi liiaksi kuulostanut siltä, että oven takana olisi ollut lehtien tuoja, eikä paketin kantaja. ;)

Itseasiassa meille ei ole NIITÄ lehtiä tarjottukaan... Hmm... Kerjäläisiä kylläkin tarjoavat käsin kirjoitettuja korttejaan välillä.


Sain ystävältäni aivan ihanan hartiahuivin, vai ponchoko tämä on nimeltään? Kaunis, pehmoinen ja lämmin ja ihan oikean kokoinen! Ihanan pehmeä! Sellainen lyhyehkö malli, minkä voi heittää pään yli harteille lämmittämään milloin vaan. Kotona tai kylässä. IHANA! 
Kiitos!


Jospa jotakuta lämmittäisi tämä kortti joskus. Tein saamistani tarvikkeista ja vihoviimeisestä perhosesta tuon kortin. Perhonen on huopaa. 


Phedran kanssa oli pieni vaihto ja sain itselleni häneltä 2 arkkia leimattuja kuvia ja tekstejä sekä kauniin kortin ja olipa Phedra sujauttanut kuoreen myös hieman ylimääräistäkin. :)
Lämmittää mieltä. KIITOS!

Ja sitten atc-asiaa.
Osallistuin vastikää englantilais-suomalaiseen atc-vaihtorinkiin. Tein sinne 5 korttia ja sain nyt 5 korttia tilalle. Saanko esitellä:


Vasemmalla on Anita Wells: Theme-Vogue
Oikealla on Carole Laking: Elegant Pearls


Vasemmalla on Margaret Hall: blue lady
Oikealla on Tracey Jackson: Open theme


Ja vielä tämä
Kate Hancock: Number 5

THANK YOU TO ALL! 
I love those atc´s a lot! 

Lämmittää kyllä kehoa ja mieltä nämä kaikki ihanat. Myös se, että voitin erään kilpailun, josta en palkintoa vielä tiedä. Jännittävää!

Lämpöistä mieltä teillekin!

Viltsu


Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥ hurmaava huivi, mutta niin on hurmaavia kortitkin!
Nanna sanoi…
Olipa kiva lukea kaikista päivän piristyksistä:)
Minäkin olin voittanut Amalian kuukausihaasteessa jotain,piristävää:)
Nanna, waude! Onnea sinullekin! Onpahan meillä nyt jännitettävää. :)