kätten antimet positiivisesti kyllä!

 Mieleeni tuli heti eräs lähellämme oleva kirppis ja sinne sitten lähdimme tänään kiertelemään. Lehtiä  löytyi ja sopivasti alennuksessa, eli vuosikerta eurolla! Ei paha! Pari kirjaakin alehinnoilla ostettiin itsellemme. Toinen niistä oli kaupoista loppuunmyyty  jo muuan vuosi sitten ja toinen sattui silmääni eurolla, Leijapoika, jota olen toivonutkin.

Posti ilahdutti paketilla, jossa oli tilaustyötä varten materiaalit. Eli pääsen puuhailemaan helmikuun helmiä lisääkin.



Olen minä touhuillut muutenkin kaiken näköistä. Lisäsinkin jo tuonne aiempaan postaukseen uuden atc-kortin, joka on tehty Kotilaiskan haasteeseen. Nimittäin haaste inspiroi minua ekana postikortin verran, mutta sehän ei ollut haasteen teema, joten tein lisäksi atc-kortinkin. Se näyttää tältä:


Tuo on hyvin samaa teemaa, kuin muutama muukin juttu, mutta niistä omat postauksensa sitten. :)

Vaan mitäs sanot, olisiko prinsessaleikkien aika? 
Itse haaveilin prinsessana olosta lapsena. Haaveeni ei ihan toteutunut, mutta kyllä minä prinsessan kohtelua saan kotona.


Ihania helmiäishelmiä pääsi eilen aamuyöstä koruksi. Kuuntelin samalla naapurien tappelua ja ajattelin, että ei se lopu. Nyt toista viikkoa jo kuunneltu ja asiasta jo heille vihjattukin, että se kuuluu, mutta jatkuu vain. Taisi loppua kahden kolmen aikoihin aamuyöstä. :(



Toivon sinulle rauhaa, sopua ja seesteistä elämää. Se tylsältä tuntuva elämä saattaa olla paljon arvokkaampaa, kuin arvaatkaan.

Sitä paitsi, elämä on täynnä valintoja. Jatkaa samaa vai tehdä jotain muutoksia? Huutaa suoraa huutoa vai hakea apua? Myöntyä aina kaikkeen vai sanoa EI välillä? 

Ei-sanasta tulikin mieleeni, että oletko koskaan laskenut, kuinka monesti päivän aikana törmäät sanaan EI? Tai jotain kielteistä muotoa muuten. 

En minä, eikä, Et ole tosissasi, Eihän tämä nyt mitään...

Voisikohan niiden sijaan sanoa vaikkapa:

Minulla on liikaa työtä jo, joten joudut hankkimaan sen avun muualta.
Todellakinko?
Parhaani tein!


Kokeileppas!

Positiivisempaa arkea!

Viltsu


Kommentit

Tuula sanoi…
Ai, kuinka kaunis tuo missä on "aaltoputkihelmiä" :)
Minä sorruin helmiostoksiin ja on kauniita helmiä odottamassa käyttöä. :) mihin niitten kanssa joudunkaan ;)
Tuula, huomenna lähtee sinun palkintosi korttisirkuksesta tulemaan.
Helmet... Niiden kanssa joutuu askartelun lumoihin ja inspiraation pyörteisiin. =)