Helmikuussa sisustetaan!

Ihania sisustusideoita, kauppoja, yksityiskohtia...
Löytyykö joltakulta oma suosikkinsa sisustusliikkeistä?

Mitäs pidätte näistä väreistä?



Mielestäni väreillä saa aivan mielettömän upeita kokonaisuuksia! 

Riippuen tietenkin asunnosta ja kaikista muista tyyleistä, mutta joissakin tapauksissa jokin yksittäinen väriläiskä riittää, kun taas toisissa tuollaiset rönsyilevät ja pirskahtelevat kokonaisuudet ovat aivan ihanat. 

Tapetti yhdellä seinällä tai koko huoneessa. Lampun varjostin tai kenties se on jokin taulu, maljakko tai sisustustyyny, mikä tuo sen värin. Ja miksikäs se värikkyys ei voisi laajentua parvekkeelle tai terassille myös.

Tapetteja voi kysellä ihan noista remonttireiska-kaupoista, mutta myös esimerkiksi "Tapettitalo" tai "Tapetti 1"




Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
Ihanaa suunnitella ja alkaa laitella kevättä kotiin!
Anonyymi sanoi…
kauniita ovat sinun työsi ja pidän tyylistäsi minäkin:D
t.MB
MB sanoi…
HALUAN OSALLISTUA ARVONTOIHISI, sillä pidän sinun tyylistäsi kovasti vieläkin, sillä silmä lepää noissakin
t.MB
Minä tykkään näistä väreistä. Ihana tuo lyhty. Heti sen itselleni ostaisin.
MB: Hienoa, että olet oppinut tuon kommenttiasian! On ilo saada sinultakin täällä kommentteja. :) Arvontoihin voit ilmottautua arvonta-kirjoituksessani. Jokaiselle kirjoitukselle on oma kommenttilaatikkonsa. :)

Enkuli: Anttilasta ostin tuon tyyppisen lyhdyn muutama vuosi taaksepäin. Se meni rikki, tai sanotaanko, että se rikottiin, joten enää sitä ei valitettavasti ole minulla. :(
MerjaHannele sanoi…
Ihana lyhty, kauniit värit ja huonekin tosi kiva! Itselläni on nyt rauhallisempi kausi värien suhteen. Toki kaipaan piristysruisketta sohvalle ja tollaiset värit olis aika ihanat ainakin joksikin. Aikaa! Mietin rikkoontuneesta lyhdystäsi, että jos aihio, eli metalliosat ovat vielä jäljellä, värilasista uudet "ikkunat". Tai sitten voi käyttää tavalliseen lyhtyyn vaikka lasiväriä tai eriväristä lasimosaiikkia tai vaikkapa joskus takavuosina niin suosittua Ikkunaväriä. Tosin se ei välttämättä tykkää kynttilän lämmöstä..
Tuula sanoi…
Minä haaveilen Turkoosista speden huoneeseen, vaaleanpuna-lila yhdistelmästä Säteelle ja meidän tulevaan makkariin tahdon violetti-hopeista tapettia... Näistä haaveista tulen kirjoittelemaan blogiini kun aihe nyt ensin etenee nämä olemassaolevat läpi...
Se lyhty meni niin mäsäksi, että vääntyikin hieman. Rikkojalla oli lieviä angsteja lyhtyäni kohtaan. No, ei voi mitään. Varmaankin raskauden tuomat hormonihäiriöt tekivät temppunsa. Ei se lyhty ollut ainoa asia, mikä silloisessa pihassa häntä ärsytti. Lyhty itsessäänmaksoi noin 20 euroa, joten lasit olisivat maksaneet siihen enemmän todennäköisesti plus oikominen.

Kerrottakoon vielä selvennykseksi, ettei kuva huoneesta ole meiltä, vaan Pirkka-lehdestä.