9 vai 11?


Iltasella sain tehtyä valmiiksi muutamia koruja, joista sitten laitoin yhden Mökkihöperön pöperölle Riinalle pakettiin ja näin sain osaltani Anna hyvän kiertää-haasteen tältä osin tehtyä tänäkin vuonna. Vielä kahdelle viidestä osallistujasta tekemättä ylläri. Ja kerrottakoon, että tuo haaste oli Facebookissa, ei täällä blogissa.


Tuohon pakettiin käärin kaulakorun ja taisihan tuo olla mieluinen. :) Hyvä! 
Olisi se koru saanut ostajankin, mutta en myynyt, koska päätin sen Riinalle antaa. 

Ai mikäkö koru?
No, tässä se on:
Tuonhan jo eilen julkaisin täällä, mutta kertomatta, kenelle se meni ja miksi. :)

Teehetkeä vietimme Mökkihöperön kanssa, vai olikos se se atc-live? ;D 
Joka tapauksessa saimme Murusen kanssa herkkujakin. 
Lakritsiteetä ja Belvitan "aamukeksejä". :)

Liekkö keksien vai väsymyksen vika, että meillä jutut menivät niin "mielenkiintoisiksi" että huh huh. Tuli parannettua maailma ja hoidettua kaikki asiat kuntoon. Lopulla tuumattiin, että tämän pas***t jutut eivät voi enää olla. No, puhuimme runollisista vessapapereistakin siis. ;D

Tällaiset 9 atc-korttia valitsin itselleni:






Jos nyt joku tarkkasilmäinen huomasi, niin tuossa oli 11 korttia. 9 piti olla, mutta ne jutut meillä olivat todellakin sitä luokkaa, että 11 korttia näytti olevan! Ihan huomaamattani. 
En kuitenkaan usko, että se Mökkihöpsykkää haittaa ja lupasinkin jo hänelle kaksi korttia antaa tulevaisuudessa ihan ilman mitään vaihtoja. Tai vaihdettuhan ne jo on, etukäteen tavallaan. ;D

Semmosta tänään. Muuten on mennyt sillä mallilla, että kipujen kanssa tuskailen ja apteekkireissu, tuo 150 metriä, oli ainakin 5 kilometriä tänään. Huh huh. 

Viltsu

Kommentit

Oi ihanuus tuota korua. Ihanan ihana. Ja olet näemmä saanut upeita korttejakin. Minä sain omani lähettämäsi atc-kortit ja järkytyin matskujen määrästä. Esittelen kortit blogissa kunhan ehdin. KIITOS. Upeuksia olivat korttisi
Unknown sanoi…
Joo, yhdeksän korttia mulla muuten oli :D. Mutta eipä tämä nyt niin hätä ole, vaikka liikaa otitkin. Tee vaikka pari yllärikorttia.
MerjaHannele sanoi…
Hieno koru! Ovatko kaikki tekemäsi korut nikkelittömiä? Tosi upeaa, että saat kipujesi keskellä toteutettua itseäsi koruilla ja korteilla! Ei anneta periksi. Minulla on myös vanhemmiten yhtä sun toista kremppaa ja olen iloinnut nyt kun löysin kortteilun, henkireikä tähän maailmaan - osaan edes jotain, vaikka töistä ei minullakaan tullut toistaiseksi mitään.
Kiitos!
Korvakorujen koukut ostan ja niistä tiedän, että ovat nikkelittömiä. Käytettyjä korviskoukkuja en käytä. Enkä myöskään pinnejä, hiuspompuloita tms käytä käytettyinä. Mutta kaikki muut osat ovat kierrätysmateriaaleja osittain ja osittain uutta, ostettua. Minä ostan nikkelittömiä tarvikkeita, mutta kierrätetyistä osista en voi sanoa mitään. Eli voi olla, voi olla ettei ole. Se on 50-50 noissa metalliosissa. Sitten nauhat joustavissa koruissa on laadukkaampaa, kuin ne katkeilevat kirkkaat "siimat".
Tilaustyönä voin tehdä toiveiden mukaisia koruja, kunhan ne tyyliltään ovat "minun tyylisiäni", eli että osaan ne tehdä. En osaa mitään helmikirjailuja tai välineitä ei ole juottaa tai takoa.