ELÄMÄ! Se on tässä ja nyt!

Vaihdoin Internet explorerin Google Cromeen ja sain blogin toimimaan ja pääsin kommentoimaan toistenkin blogeja suoraan, eikä sadannen kerran suljettujen sivujen jälkeen. Taitaa siis olla vika siinä explorerissa ja cromesta tulla se käytettävä hommeli. Pääasia että toimii!

Tänään piti olla Murusella vapaapäivä, mutta sairastapauksen takia ei sitten ollutkaan. 6 tuntia sängyssä ja takaisin töihin. Ei siinä kerennyt koko aikaa nukkua, kun mietti, että kohta on lähdettävä. Rahaahan se vaan tietää, mutta kuitenkin. Aina se raha ei ole tärkeintä. No, huomenna nukutaan pitkään ja hemmottelen jotenkin rakastani. 

Olen nyt mussuttanut noita kurkkupastilleja päivät pitkät ja täytyy sanoa, että on niistä iso apu kurkkutaudissa. Suosittelen! Ja sekin, ettei noissa ole sokeria! 
Eipä mullakaan nukkuminen mitenkään itsestäänselvyys ollut. Pyörin ja hyörin sängyssä tukkoisena. 


Juu juu... Tämä runokirja oli ja meni ja sen näytin jo aiemminkin Verstaalla, mutta halusin sen esille tänne Inspikseenkin! Elämäni ensimmäinen oikea runokirja!Tilaustyö. Haaveeni! toteutunut unelmani!




Aikaa ja vaivaa toki meni ja keksin siihen muutaman uniikin ja henkilökohtaisenkin runon, joita en tule koskaan julkaisemaan missään. Jääköön ne kirjan extrapaloiksi. Itseasiassa en kopsannut niitä edes itselleni, jotta varmasti pysyvät kirjan saajan omaisuutena. :)

Paljon olenkin kehuja tuosta saanut. Eilen taisi viimeksi tulla vai toissapäivänäkö se oli, kehuja siitä, kuinka tuo kirja antaa voimaa jaksaa. Ihanaa!
Se on ollutkin tarkoitus, että runoillani saisin ihmiset hetkeksi pysähtymään ja tuntemaan. Miettimään elämän kiemuroita, ihmisen haavoittuvuutta ja sitä, mikä on oikein ja mikä... No, jotain muuta.

Se toinen, toisten kuvittama atc-runokirja on täynnä! Siitä tuli ihan julmettoman paksu! Oli pakko ottaa sivuja irti ja lopettaa. Mutta ei hätää! Ei ne runot tähän jää! ;)





Runokirjani sulkeutui. Kiitos! 

Seuraavaa kirjaa odotellessa...
Vielä on atc-korttejannekin jäljellä. ;)

Kommentit

Ihanat runot. Ihan säikähdin kun oli niin tuttu atc tuolla. Oi miten ihanaan käyttöön se tuli
Oi voi, älähän nyt säikähtelemään ala. Tätä varten kyselin silloin kauan sitten, että saahan julkaista ja laittaa runokirjaan. :) Tarkoitushan on laittaa johonkin tarkoitukseen kaikki kortit. Ja sillai nämä ovat kiinni, että saa tarvittaessa irtikin vahingoittumattomina. :)