Siirry pääsisältöön

ylläri tuli kotiin

Tänään tulla tupsahti jälleen aivan huikea ylläri! Katsokaa nyt!

Tämä laatikko sisälsi kaiken maailman askartelumatskua. On papereita, kuvioleikkureita, helmiä, geelikyniä, nauhoja ja tarroja... Ihan hirveästi kaikkea!
Iso kiitos sinulle, jonka nimen kyllä tiedän, mutta milläs nimellä minä sen täällä kertoisin?!

Huh huh... Mitähän tästä nyt sanoisin??? Ehkäpä. että sanaton olen? Vaiko että tarpeeseen tuli?! Kenties sanoisin, että urakkaa pukkaa päälle, jotta alan keksiä sellaista inspiraatiota, jolla saan kaiken tämän kulutettua! :D ai että... Ihanaa!

KIITOS!

Kommentit

  1. Oi, miten kivan paketin olet saanut!!

    VastaaPoista
  2. Totta! Kyllä meni aikaa purkaessa sisältöä paikoilleen, mutta sitten kun sain sen tehtyä, iski Inspis! ;) Ja kortteja tulossa esittelyyn lähitulevaisuudessa. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …