Siirry pääsisältöön

Jigi-kalastustapahtumasta päivää

Tänään kävimme koko perheen voimin seisoskelemassa kaatosateessa järven rannalla. Miksikö? No, koska alansa ammattilainen, jigi-kalastuksen edelläkävijä, Peter Lahti, oli esittelemässä ja kertomassa jigikalastuksesta yleisölle ilmaiseksi. Tokihan menimme kuuntelemaan ja katselemaan opastusta.


Lehti-ilmoituksessa tosin mainittiin arvonnastakin, jossa palkintona kalastus hänen kanssaan illalla, mutta lienee sää ollut sellainen, ettei arvontaa suoritettu?! Jokatapauksessa takkiin jäi paljon uutta tietoa ja pitihän sitä sen jälkeen lähteä ostamaan oikeanlaista siimaakin ja hakemaan ilmaiseksi saamamme jigi-paketit. Kiva, kun jokainen saatiin oma pussi, niin sit kotona jaettiin ne. Saatiin sitten erilaisia jokaiselle. Onpahan pojallekin tulijaisia tältä reissulta. :)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …