Siirry pääsisältöön

Tule esiin Jaakko-Pekka!

Tonni rikkoutumassa. Hopi hopi arvontaan! "arvonta"

Viime yön nukuin kuin pieni possu. Sikeästi ja vain pari kertaa heräsin ihan hetkellisesti, kun käteni oli milloin mitenkin hassusti. Kerran heräsin siihen, kun sormeni oli silmässäni ja kerran siihen, että se oli kurkullani.

Unet olivat sitten jotain ihan ihmeellistä. Sekavaa ja ei mitään järkeä!
Muistan sellaisenkin unen, jossa puhelin soi. Juttelin ensin muka tutun naisen kanssa, joka oli tulossa kylään. Innoissani tietenkin, että jippii, tuu vaan. Millon tulet? Sovittiin, että perjantaina ja olisi muutaman yön. (Kerrottakoon, että anoppi on tulossa perjantaina, joten se sattuma on varmasti tuosta). No, aloin jossain vaiheessa kuunnella ääntä tarkemmin ja kysyin, mikä sen soittajan nimi on? Hän vastasi Kymäläinen. Silloin mietin, etten tunne ketään sen nimistä... En voinut kertoa omaa nimeäni, en osoitetta... Hmm.. Hetkinen! Mikä sinun etunimesi on? Vastaus sai minut hämmentymään, sillä hän kertoi nimekseen Jaakko-Pekka. HÄH?! Samalla ääni olikin miehen ääni!
Hämmennykseltäni kysymään, miksi sinä tänne olet tulossa? Ei vastausta. Kuului vain hengitystä luurista.
Toistin kysymyksen, jolloin miesääni sanoi, että tapaamaan minua. Sehän oli jo sovittu! Eikös meidän pitänyt tavata?!
JUU EI PITÄNYT! Löin luurin kiinni. Heräsin!

En tunne ketään tuon nimistä eikä mitään tapaamisia pitäisi kyllä olla. Tottahan toki herättyäni uteliaisuus voitti ja googletin tuon nimen, jos vaikka saisin vastauksen...
Jaakko-Pekka Kymäläisellä ei tullut mitään, mutta Kymäläisen Jaakolla aukesi sosiaalivirasto, aikuisten palvelut ja Helsinki! Lisäksi facebookkia ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Myös saman nimisenä pelaaja FC Kovakuti-joukkueessa.
Nyt täytyy sanoa, ettei mikään noista kyllä herätä minussa AHAA-tunnetta.
Voi hyvänen aika sentään! :D

No, annetaanpa Jaakko-Pekan olla ja jatketaan valveella oloa. Tein parit kortit aamutuimaan tilaustyönä. Toivottavasti ne ovat sellaisia, mitä pitääkin olla.

Pojalle traktorikortti ja 5v:

Väritin nuo kuvat copiceilla ja tusseilla. (Tussini ovat hieman laadukkaammat, kuin perus koululaistussit)


Kortin sisäpuolelle asettelin 3D-lahjapaketit.

Ja sitten yksi kappale punavalkoisia kissoja.


Näitä on tulossa lisääkin, kunhan saan tehtyä.
Tuo punainen boordi kiertää koko kortin.

Ja minulla on yksi suunnitelma, josta en vielä kerro enempää...

Jokatapauksessa siihen suunnitelmaani kuuluvat pienet rasiat ja niitä olen tässä aloitellut tekemään.
Yksi oli tässä. Hieman vintage-tyyppinen kenties? Lääkelaastarilaatikko sai uuden ilmeen.

Ja juu, nyt on vaihtoon vapaissa atc:issä myös mystisesti unohtuneet 2 korttiakin. "Silmiä hivelevä perhonen" ja "Lasten uni"

Tänään kirjoitan vielä ohjeet atc-korteista ja muista erikoispikkuisista. Se on kuitenkin aihealue, jota täälläkin käsitellään ja jos et ole mukana atc-, inchie-, skinny- jne maailmassa, olet täysin pihalla, mitä mikäkin tarkoittaa. Siksipä haluan koota ohjeet näille. Jos vaikka saisimme uusia tekijöitä ja vaihtajia mukaan tai muuten vaan innostuneita aiheesta. Tai ainakin selvyyden jokaiselle siihen, mistä oikeastaan on kyse.
Kaunista tätä päivää!

ViliMarika

Kommentit

  1. Kiitos tiedosta, nyt pitäisi olla korjattu. Hetken kesti, ennenkun löysin mistä pääsen korjaamaan :)

    Rasioista tulee mieleen "tahdon" :D

    VastaaPoista
  2. :) Ei sillä, ettäkö oma lehmä ojassa päästä blogiisi helpommin... ;D

    Oi, olisipa sitä "Tahdon"-asiaa! No, vaikka siihenkin pikkuisia rasioita tarvitaan, niin nämä ovat aavistuksen verran suurempia kuitenkin ja menossa maailmalle. ;) Enempää en voi vielä kertoa, mutta ajallaan kaikki selviää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…