Hae tästä blogista

Tule esiin Jaakko-Pekka!

Tonni rikkoutumassa. Hopi hopi arvontaan! "arvonta"

Viime yön nukuin kuin pieni possu. Sikeästi ja vain pari kertaa heräsin ihan hetkellisesti, kun käteni oli milloin mitenkin hassusti. Kerran heräsin siihen, kun sormeni oli silmässäni ja kerran siihen, että se oli kurkullani.

Unet olivat sitten jotain ihan ihmeellistä. Sekavaa ja ei mitään järkeä!
Muistan sellaisenkin unen, jossa puhelin soi. Juttelin ensin muka tutun naisen kanssa, joka oli tulossa kylään. Innoissani tietenkin, että jippii, tuu vaan. Millon tulet? Sovittiin, että perjantaina ja olisi muutaman yön. (Kerrottakoon, että anoppi on tulossa perjantaina, joten se sattuma on varmasti tuosta). No, aloin jossain vaiheessa kuunnella ääntä tarkemmin ja kysyin, mikä sen soittajan nimi on? Hän vastasi Kymäläinen. Silloin mietin, etten tunne ketään sen nimistä... En voinut kertoa omaa nimeäni, en osoitetta... Hmm.. Hetkinen! Mikä sinun etunimesi on? Vastaus sai minut hämmentymään, sillä hän kertoi nimekseen Jaakko-Pekka. HÄH?! Samalla ääni olikin miehen ääni!
Hämmennykseltäni kysymään, miksi sinä tänne olet tulossa? Ei vastausta. Kuului vain hengitystä luurista.
Toistin kysymyksen, jolloin miesääni sanoi, että tapaamaan minua. Sehän oli jo sovittu! Eikös meidän pitänyt tavata?!
JUU EI PITÄNYT! Löin luurin kiinni. Heräsin!

En tunne ketään tuon nimistä eikä mitään tapaamisia pitäisi kyllä olla. Tottahan toki herättyäni uteliaisuus voitti ja googletin tuon nimen, jos vaikka saisin vastauksen...
Jaakko-Pekka Kymäläisellä ei tullut mitään, mutta Kymäläisen Jaakolla aukesi sosiaalivirasto, aikuisten palvelut ja Helsinki! Lisäksi facebookkia ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Myös saman nimisenä pelaaja FC Kovakuti-joukkueessa.
Nyt täytyy sanoa, ettei mikään noista kyllä herätä minussa AHAA-tunnetta.
Voi hyvänen aika sentään! :D

No, annetaanpa Jaakko-Pekan olla ja jatketaan valveella oloa. Tein parit kortit aamutuimaan tilaustyönä. Toivottavasti ne ovat sellaisia, mitä pitääkin olla.

Pojalle traktorikortti ja 5v:

Väritin nuo kuvat copiceilla ja tusseilla. (Tussini ovat hieman laadukkaammat, kuin perus koululaistussit)


Kortin sisäpuolelle asettelin 3D-lahjapaketit.

Ja sitten yksi kappale punavalkoisia kissoja.


Näitä on tulossa lisääkin, kunhan saan tehtyä.
Tuo punainen boordi kiertää koko kortin.

Ja minulla on yksi suunnitelma, josta en vielä kerro enempää...

Jokatapauksessa siihen suunnitelmaani kuuluvat pienet rasiat ja niitä olen tässä aloitellut tekemään.
Yksi oli tässä. Hieman vintage-tyyppinen kenties? Lääkelaastarilaatikko sai uuden ilmeen.

Ja juu, nyt on vaihtoon vapaissa atc:issä myös mystisesti unohtuneet 2 korttiakin. "Silmiä hivelevä perhonen" ja "Lasten uni"

Tänään kirjoitan vielä ohjeet atc-korteista ja muista erikoispikkuisista. Se on kuitenkin aihealue, jota täälläkin käsitellään ja jos et ole mukana atc-, inchie-, skinny- jne maailmassa, olet täysin pihalla, mitä mikäkin tarkoittaa. Siksipä haluan koota ohjeet näille. Jos vaikka saisimme uusia tekijöitä ja vaihtajia mukaan tai muuten vaan innostuneita aiheesta. Tai ainakin selvyyden jokaiselle siihen, mistä oikeastaan on kyse.
Kaunista tätä päivää!

ViliMarika

2 kommenttia:

  1. Kiitos tiedosta, nyt pitäisi olla korjattu. Hetken kesti, ennenkun löysin mistä pääsen korjaamaan :)

    Rasioista tulee mieleen "tahdon" :D

    VastaaPoista
  2. :) Ei sillä, ettäkö oma lehmä ojassa päästä blogiisi helpommin... ;D

    Oi, olisipa sitä "Tahdon"-asiaa! No, vaikka siihenkin pikkuisia rasioita tarvitaan, niin nämä ovat aavistuksen verran suurempia kuitenkin ja menossa maailmalle. ;) Enempää en voi vielä kertoa, mutta ajallaan kaikki selviää.

    VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit