Siirry pääsisältöön

Tule esiin Jaakko-Pekka!

Tonni rikkoutumassa. Hopi hopi arvontaan! "arvonta"

Viime yön nukuin kuin pieni possu. Sikeästi ja vain pari kertaa heräsin ihan hetkellisesti, kun käteni oli milloin mitenkin hassusti. Kerran heräsin siihen, kun sormeni oli silmässäni ja kerran siihen, että se oli kurkullani.

Unet olivat sitten jotain ihan ihmeellistä. Sekavaa ja ei mitään järkeä!
Muistan sellaisenkin unen, jossa puhelin soi. Juttelin ensin muka tutun naisen kanssa, joka oli tulossa kylään. Innoissani tietenkin, että jippii, tuu vaan. Millon tulet? Sovittiin, että perjantaina ja olisi muutaman yön. (Kerrottakoon, että anoppi on tulossa perjantaina, joten se sattuma on varmasti tuosta). No, aloin jossain vaiheessa kuunnella ääntä tarkemmin ja kysyin, mikä sen soittajan nimi on? Hän vastasi Kymäläinen. Silloin mietin, etten tunne ketään sen nimistä... En voinut kertoa omaa nimeäni, en osoitetta... Hmm.. Hetkinen! Mikä sinun etunimesi on? Vastaus sai minut hämmentymään, sillä hän kertoi nimekseen Jaakko-Pekka. HÄH?! Samalla ääni olikin miehen ääni!
Hämmennykseltäni kysymään, miksi sinä tänne olet tulossa? Ei vastausta. Kuului vain hengitystä luurista.
Toistin kysymyksen, jolloin miesääni sanoi, että tapaamaan minua. Sehän oli jo sovittu! Eikös meidän pitänyt tavata?!
JUU EI PITÄNYT! Löin luurin kiinni. Heräsin!

En tunne ketään tuon nimistä eikä mitään tapaamisia pitäisi kyllä olla. Tottahan toki herättyäni uteliaisuus voitti ja googletin tuon nimen, jos vaikka saisin vastauksen...
Jaakko-Pekka Kymäläisellä ei tullut mitään, mutta Kymäläisen Jaakolla aukesi sosiaalivirasto, aikuisten palvelut ja Helsinki! Lisäksi facebookkia ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Myös saman nimisenä pelaaja FC Kovakuti-joukkueessa.
Nyt täytyy sanoa, ettei mikään noista kyllä herätä minussa AHAA-tunnetta.
Voi hyvänen aika sentään! :D

No, annetaanpa Jaakko-Pekan olla ja jatketaan valveella oloa. Tein parit kortit aamutuimaan tilaustyönä. Toivottavasti ne ovat sellaisia, mitä pitääkin olla.

Pojalle traktorikortti ja 5v:

Väritin nuo kuvat copiceilla ja tusseilla. (Tussini ovat hieman laadukkaammat, kuin perus koululaistussit)


Kortin sisäpuolelle asettelin 3D-lahjapaketit.

Ja sitten yksi kappale punavalkoisia kissoja.


Näitä on tulossa lisääkin, kunhan saan tehtyä.
Tuo punainen boordi kiertää koko kortin.

Ja minulla on yksi suunnitelma, josta en vielä kerro enempää...

Jokatapauksessa siihen suunnitelmaani kuuluvat pienet rasiat ja niitä olen tässä aloitellut tekemään.
Yksi oli tässä. Hieman vintage-tyyppinen kenties? Lääkelaastarilaatikko sai uuden ilmeen.

Ja juu, nyt on vaihtoon vapaissa atc:issä myös mystisesti unohtuneet 2 korttiakin. "Silmiä hivelevä perhonen" ja "Lasten uni"

Tänään kirjoitan vielä ohjeet atc-korteista ja muista erikoispikkuisista. Se on kuitenkin aihealue, jota täälläkin käsitellään ja jos et ole mukana atc-, inchie-, skinny- jne maailmassa, olet täysin pihalla, mitä mikäkin tarkoittaa. Siksipä haluan koota ohjeet näille. Jos vaikka saisimme uusia tekijöitä ja vaihtajia mukaan tai muuten vaan innostuneita aiheesta. Tai ainakin selvyyden jokaiselle siihen, mistä oikeastaan on kyse.
Kaunista tätä päivää!

ViliMarika

Kommentit

Tuula sanoi…
Kiitos tiedosta, nyt pitäisi olla korjattu. Hetken kesti, ennenkun löysin mistä pääsen korjaamaan :)

Rasioista tulee mieleen "tahdon" :D
ViliMarika sanoi…
:) Ei sillä, ettäkö oma lehmä ojassa päästä blogiisi helpommin... ;D

Oi, olisipa sitä "Tahdon"-asiaa! No, vaikka siihenkin pikkuisia rasioita tarvitaan, niin nämä ovat aavistuksen verran suurempia kuitenkin ja menossa maailmalle. ;) Enempää en voi vielä kertoa, mutta ajallaan kaikki selviää.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…