Siirry pääsisältöön

TONNI!

Oi joi... Kuinka hämmentynyt olenkaan! Vasta äskettäin tein tämän blogin, kun Vuodatus pisti kuvani koko blogistani pimeäksi. Verstas on poistettu kokonaan ja Inspiration on siis se ainokaiseni tällä hetkellä. Ja jo nyt on tonnin raja kävijöissä NOIN LÄHELLÄ!
ei sataa enää...

Mitä teen?! Hypinkö ja pompinko onnesta? Kyllä!
Teenkö arvonnan tonnin takia? Kyllä!

Kerro tähän postaukseen,  miksi sinun pitäisi voittaa palkinto tonni-kävijämäärästä ja kommentillasi osallistut Inspis-tuotteen arvontaan! Arvonta päättyy, kun tonni on rikki.

Mainitse toki blogissasi kisasta, niin saadaan kohta juhlia toistakin tonnia. ;)


ViliMarika

Kommentit

Maca sanoi…
Minä kun olen niin lapsellisen onnellinen, kun voitan jotain.
ViliMarika sanoi…
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! VOITTAJA ON MACA! Onneksi olkoon!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…