Mascaran harjalle käyttöä ja ihania hoitoöljyjä

Joskus kauan sitten ajattelin, että kaiken maailman öljyt tukkivat ihohuokoset ja tekevät vain hallaa. Ettei öljyt sovellu oikeasti siltään kauneudenhoitoon. sitten rohkenin testata paria erilaista öljyä ja jouduin muuttamaan ajatukseni täysin. Sen jälkeen olen öljyjä käyttänyt kasvojen ja vartalonhoidon lisäksi myös hiuksiin ja kynsinauhoille. Ja parastahan tässä on se, että kasvoille tarkoitettuja öljyjä voi käyttää myös kosteusvoiteen sijaan tai ihan meikin allakin. Erityisesti suosin iltaisin öljykuureja, ja suihkun raikkaana nukkumaan öljytyin kasvoin ja öljytyin raskausarvin. Koska öljyrakkaus on niinkin syvää tänä päivänä ja ne kuuluvat arkeeni, tahdon esitellä sinullekin pari itselleni tärkeää tuotetta. 


Born to Bio risiiniöljy (vasemmalla) on 100% luomulaatuista. Sitä käytetään kynsien, ripsien ja hiusten vahvistamiseksi, sillä se edistää ripsien ja hiusten kasvua. Myös silmämeikin poistamiseen tämä tuote soveltuu. Risiiniöljy lievittää ärtynyttä ihoa ja kutinaa sekä elvyttää rohtuneita huulia. 

Minulla risiiniöljy toimii mascaran harjalla levitettynä ripsien juureen, mutta samalla tavoinhan voit käyttää myös vanupuikkoa apuna levitykseen. Lisäksi hieron muutaman tipan käsiini ja erityisesti kynsille ja kynsinauhoille. Tuoksu on hyvin mieto, mikä tekee entistäkin miellyttävämmän käyttää kasvoilla. 


Born to bio Monoi-kuivaöljy on 100% luonnollista alkuperää ja se sisältää kuutta kallisarvoista öljyä sekä Tahiti Monoi-öljyä. (Corylus Avellana Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Rosa Canina Fruit Oil).
Kuivaöljy ravitsee ja suojaa sekä ihoa että hiuksia. Öljy levittyy ja imeytyy helposti ilman tahmaista tunnetta ja sitä on helppo annostella suihkepullon avulla. Tuoksultaan on hedelmäisen ihanainen, muttei sellainen aurinkovoide-tyyppinen. 


Öljyä voidaan käyttää esimerkiksi kylpyöljynä, hiustenhoitoöljynä tai suihkun jälkeen vartalovoiteen sijaan. Itse tykkään käyttää hiuslatvoille, jottei ne olisi kuivat ja karheat. 

Omat tuotteeni ovat NHS:n kautta saatuja testiin, ja heillä on tällä hetkellä tämä Monoi-öljy todella edullisesti saatavana. Vain 5 euroa! Muitakin ihania hoitoöljyjä löytyy, joten kannattaa ainakin vilkaista  TÄÄLTÄ

Onko hoitoöljyt sinun mieleesi tai kenties ihan uusi juttu?

yhteistyössä NHS

Kommentit

En tiedä voiko sanoa hoitoöljyksi sitä mitä käytin. Ostin sen ekokampaajaltani, käytin sitä ihottumaan. Siihen ei se auttanut, mutta käytin loput öljypullosta käsiin sekä jalkoihin. Oli hyvä levittää.
Onpa harmi ettei sinulla se öljy auttanut. Öljyjäkin on erilaisia mutta myös ihottumia. Minulla on ongelmana olleet jalkapohjat kilpirauhasvaivojen vuoksi. Olen saanut nyt hyvälle mallille huonoa ihoa pois ja tehohoidan ärtynyttä ihoa monoilla juurikin sen tahmaamattomuuden vuoksi. Lisäksi yöksi Sheavoita. Kärsivällisyyttähän se on vaatinut mutta voiton puolella ollaan jo. Kädet ovat nopeastikin saaneet apua halkeiluun.
Salka sanoi…
Sanomattakin on selvää, että öljyfani täällä lähettää terkut :D Käytän öljyjä vähän kuuriluontoisesti, erityisen ihania ne onkin käsille ja kynsille iltaisin levitettynä ^_^
Täytyy sanoa, että itsekin ajattelin öljyistä ennen samalla tavalla kuin sinä.
Onneksi tuli kokeiltua ja huomattua, että ennakkoluulot olivat täysin väärät.
Ihanaa tiistai-iltaa!
Anonyymi sanoi…
Ovat tuttuja öljyt ja ihan tykättyjäkin;)
Outi, ei ole pitkä aika, kun jouduin erään iäkkäämmän rouvan kanssa keskusteluun, jossa hän suurin piirtein piti minua hulluna kun kerroin käyttäväni öljyjä kasvoillani! :D
Noora, hienoa! Öljyt vaan vievät mennessään, etenkin kesällä, kun ei halua tukkia ihohuokosia raskailla voiteilla, joita taas talvella tarvitaan.