Siirry pääsisältöön

Musta päivä. Uusi värihaaste alkaa

Tiia haastoi "Minäkö Keski-ikäinen"-blogissa julkaisemaan viitenä päivänä viisi väriä kotoa. Tartuin haasteeseen, sillä viisi väriä löytyy helposti meidän värikkäästä kodista. Samalla tahdon todistaa itselleni, ettei tämä enää ole ihan niin sekamelskaa mitä ennen. Ettei minun tarvitse valita väriksi sateenkaari. 


Kommentit

  1. Musta lammas on ihana!itselläni on tämä haaste odottanut vastaamista ties kuinka pitkään mutta kunhan valoa saadaan lisää, saatan siihen vielä tarttuakin;)
    Kivaa viikonloppua sinne!
    Ja sateenkaari on kaunis;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …