Siirry pääsisältöön

ATC-vihko Jaana H-V:ltä


Jaana H_V:n kanssa teimme atc-vaihdon ja tänään posti sitten kantoi minulle tämmöisen kauniin vihkosen. Ihanien materiaalien joukosta bongasin kivan pelimerkin. Tagissa oli nimikin, mutta sensuroin aina nimet pois kuvista. Se vaan on käytäntöni sanomattakin. 
Samalla kun katselin tätä ihanaa vihkoa, mietin, että ennen tein saamilleni korteille itse vihkot runoineen. Nyt saan valmiina vihkot. Pääsen paljon helpommalla. :) Enää ei niinkään montaa korttia loju kansitta. Lisäksi nämä toisten tekemät tuottavat enemmän iloa, antavat ihanaa värikkyyttä ja uutta ihanaa ideointia. Niinkuin tämä! Mahtavaa! 


Tämän vihkon sisälle kätkeytyi materiaalien lisäksi liuta kortteja. Todella ihania ja innoittavia. 

Kiitos Jaana H-V. Tykkään kovasti! 
Lisäksi huomasin, että tämä oli meidän ihka ensimmäinen atc-vaihtomme. 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…