Siirry pääsisältöön

ATC-vihko Jaana H-V:ltä


Jaana H_V:n kanssa teimme atc-vaihdon ja tänään posti sitten kantoi minulle tämmöisen kauniin vihkosen. Ihanien materiaalien joukosta bongasin kivan pelimerkin. Tagissa oli nimikin, mutta sensuroin aina nimet pois kuvista. Se vaan on käytäntöni sanomattakin. 
Samalla kun katselin tätä ihanaa vihkoa, mietin, että ennen tein saamilleni korteille itse vihkot runoineen. Nyt saan valmiina vihkot. Pääsen paljon helpommalla. :) Enää ei niinkään montaa korttia loju kansitta. Lisäksi nämä toisten tekemät tuottavat enemmän iloa, antavat ihanaa värikkyyttä ja uutta ihanaa ideointia. Niinkuin tämä! Mahtavaa! 


Tämän vihkon sisälle kätkeytyi materiaalien lisäksi liuta kortteja. Todella ihania ja innoittavia. 

Kiitos Jaana H-V. Tykkään kovasti! 
Lisäksi huomasin, että tämä oli meidän ihka ensimmäinen atc-vaihtomme. 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…