Siirry pääsisältöön

Uutta! Hassua!

niinhän se on, että me itse olemme oman elämämme sankareita. Sen kertoo myös tämä atc-korttini.
Kierrätyspahville tehty kortti sisältää yksistään kierrätysmateriaaleja. Taustalla on saatu kirjansivu-paperituloste. Kuvat samaten tulosteita, saatuja nekin. Kuminauha kiertää korttia omista lokosistaan ja tuo kumppari on jämää koruilusta. siima, se kalastustarvike siis, päätyi palasena kumppariin ja siihen sitten kiinni pieni lakattu kivi, pari helmeä ja tähteä. Kaikki saatuja. 
Halusin alalaitaan ruskea-valkea-musta-sävyistä nauhaa, mutta eihän mulla ollut sellaista. Siispä valkoisesta nauhan pätkästä Distress markereilla värjäämään sopivaa väritystä. Grauh!
Hero of the story.


Kävimme ruokaostoksilla ja törmäsin aakkos-leimasinsettiin. Ihan tavallinen, ei mikään laadukas mustetyyny, mutta kuitenkin. Saahan sitä tyynyä sotata vaikka korttien reunoihin. Leimasimet itsessään kivan kokoisia aakkosia. Juuri sopivat tarpeisiini ja etenkin, kun minipienet aakkoset saivat jo uuden kodin, vaikkakin niistä puuttui kirjain i. tämä setti maksoi 5 euroa, joten ei ollenkaan paha.

Posti toi "Tuulan" lahjoittaman hassun lahjan, mutta ei ollenkaan pahan. Nimittäin imetystyynyn! 
Nyt siellä mietintämyssyt päällä tietysti ja kysymysmerkit sinkoilevat, että mitä ihmettä se Viltsu tuolla tekee?! 
Mutta minäpä kerron teille tämän ilouutisen!

Kokoa tuolla tyynyllä on sen verran, että yltää ympärilleni hyvin. Ei, en laita sitä etupuolelle, enkä imetä yhtään ketään, joten ne roolileikit saatte unohtaa. :D tämä on niinkin tylsää asiaa varten saatu, kuin selkänojaksi sohvalla istuessani. :D
totta! Kun istun, selkään koskee. Tämän tuen ansiosta saan lisäaikaa. Tukee, pitää kasassa pystyssä ja on silti mukava. Kuin nojatuolissa olisi. Todella kätevä, helppo apulainen. Tämän hoksasin sairaalassa kuntoutuksessa ollessani. sitten etsiskelin, enkä löytänyt kuin kalliita, 50-70 euron hintaisia. Ei kiitos!
tuulalta kyselin, mistä sai omansa, siis ihan oikeasti imetystyynyksi tarkoittamansa tyynyn. Hänellä kun on ihana pieni päivänsäde. 
siitä se Tuula sitten sai ajatuksen ja yllätti minut ostamalla ja postittamalla tämän minulle!
Että sellainen tarina ja todella innoissani olen tästä lahjasta, ylläristä! 
Nyt vain tappelen kissan kanssa, kumpi kerkeää tuohon "pesään" istahtamaan. :D

KIITOS PALJON, TUULA!

Kommentit

Maca sanoi…
Näppärän näköinen tyyny. Voisi olla kokeilemisen arvoinen, kun selän takana on aina oltava tuki minullakin.
Onpa hyvä tuo tyyny ja hyvä idea käyttää selkätukena.
Minäkin aloitin haasteet, käy kurkkaamassa.
Laitoin aikaisemmin mainoslinkin arvontaan atc-korttivaihdon loppuun. Käykö se.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…