Siirry pääsisältöön

Uutta! Hassua!

niinhän se on, että me itse olemme oman elämämme sankareita. Sen kertoo myös tämä atc-korttini.
Kierrätyspahville tehty kortti sisältää yksistään kierrätysmateriaaleja. Taustalla on saatu kirjansivu-paperituloste. Kuvat samaten tulosteita, saatuja nekin. Kuminauha kiertää korttia omista lokosistaan ja tuo kumppari on jämää koruilusta. siima, se kalastustarvike siis, päätyi palasena kumppariin ja siihen sitten kiinni pieni lakattu kivi, pari helmeä ja tähteä. Kaikki saatuja. 
Halusin alalaitaan ruskea-valkea-musta-sävyistä nauhaa, mutta eihän mulla ollut sellaista. Siispä valkoisesta nauhan pätkästä Distress markereilla värjäämään sopivaa väritystä. Grauh!
Hero of the story.


Kävimme ruokaostoksilla ja törmäsin aakkos-leimasinsettiin. Ihan tavallinen, ei mikään laadukas mustetyyny, mutta kuitenkin. Saahan sitä tyynyä sotata vaikka korttien reunoihin. Leimasimet itsessään kivan kokoisia aakkosia. Juuri sopivat tarpeisiini ja etenkin, kun minipienet aakkoset saivat jo uuden kodin, vaikkakin niistä puuttui kirjain i. tämä setti maksoi 5 euroa, joten ei ollenkaan paha.

Posti toi "Tuulan" lahjoittaman hassun lahjan, mutta ei ollenkaan pahan. Nimittäin imetystyynyn! 
Nyt siellä mietintämyssyt päällä tietysti ja kysymysmerkit sinkoilevat, että mitä ihmettä se Viltsu tuolla tekee?! 
Mutta minäpä kerron teille tämän ilouutisen!

Kokoa tuolla tyynyllä on sen verran, että yltää ympärilleni hyvin. Ei, en laita sitä etupuolelle, enkä imetä yhtään ketään, joten ne roolileikit saatte unohtaa. :D tämä on niinkin tylsää asiaa varten saatu, kuin selkänojaksi sohvalla istuessani. :D
totta! Kun istun, selkään koskee. Tämän tuen ansiosta saan lisäaikaa. Tukee, pitää kasassa pystyssä ja on silti mukava. Kuin nojatuolissa olisi. Todella kätevä, helppo apulainen. Tämän hoksasin sairaalassa kuntoutuksessa ollessani. sitten etsiskelin, enkä löytänyt kuin kalliita, 50-70 euron hintaisia. Ei kiitos!
tuulalta kyselin, mistä sai omansa, siis ihan oikeasti imetystyynyksi tarkoittamansa tyynyn. Hänellä kun on ihana pieni päivänsäde. 
siitä se Tuula sitten sai ajatuksen ja yllätti minut ostamalla ja postittamalla tämän minulle!
Että sellainen tarina ja todella innoissani olen tästä lahjasta, ylläristä! 
Nyt vain tappelen kissan kanssa, kumpi kerkeää tuohon "pesään" istahtamaan. :D

KIITOS PALJON, TUULA!

Kommentit

Maca sanoi…
Näppärän näköinen tyyny. Voisi olla kokeilemisen arvoinen, kun selän takana on aina oltava tuki minullakin.
Onpa hyvä tuo tyyny ja hyvä idea käyttää selkätukena.
Minäkin aloitin haasteet, käy kurkkaamassa.
Laitoin aikaisemmin mainoslinkin arvontaan atc-korttivaihdon loppuun. Käykö se.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.