Siirry pääsisältöön

Ahkeruus palkitaan

Olen ollut ahkera. Olen ollut myös kiltti ja kiva. en ole kiukutellut, enkä polkenut jalkaa. Olen muistanut kiittää ja hymyillä. Olen tehnyt kotityöt ja siivoukset ja pyykit. Olen ylittänyt kipurajanikin välillä. Ja siitäkin huolimatta, että olen ollut taas kipulaastarin tehojen heikommalla puolella viikosta menossa ja kaiken lisäksi olen jättänyt yhden panacodin pois lääkedosetista joka päivältä. Sen tilalle olen ottanut kolmannen 800milligrammasen buranan. Olotilani on siis ollut samaan aikaan hieman kivuliaampi ja voimattomampi, mutta toisaalta aavistuksen verran pirteämpi. Välillä tosin on tehnyt mieli vaan nojata seinään kivuissa ja itkeä, kun en saa housuja jaloistani illalla itse tai aamulla sukkia jalkaani. No, yleensä sentäs saan, mutta en aina. En tiedä, onko tämä lääkemuutos hyvä pitemmän päälle vai palaanko takaisin panacodien määrään. Katsotaan. Haluaisin kuitenkin jättää panacodin kokonaan pois, sillä minulla on kolmet lääkkeet menossa, jotka reagoivat keskenään plus sitten esim tuo Burana. Haluaisin siis panacodista kokonaan eroon, jotten huomaisi ykskaks saaneeni vaikkapa sydänkohtausta tai pysyvää rytmihäiriötä tms. Ja vain siksi, että olen riskirajoilla lääkkeitteni kanssa. Mutta missä menee raja? Kivun sietoraja? Jää nähtäväksi, mikä on parasta minulle sittenkin. (Lääkärit ovat itse määränneet ja on sairaalassa tutkittu, etten saa sydänkohtausta tai hengityslamaa tästä lääkepäällekkäisyydestä suoriltaan. Mutta entä pitemmän päälle? Se on epävarmaa).

Siispä sanoisin, että olen ansainnut pientä hemmottelua. eikö vain?
Hemmottelusta onkin vastannut pari ihanaa ihmistä ihan huomaamattaan, tai liekkö sitten ajoitus vaan osunut oikeaan? 


Mökkihöperön pöperöt tulivat taas eilen tutuiksi, sillä Riina kyseisestä blogista tuli hakemaan DT-palkkionsa(askartelukirja) ja samalla vaihdettiin atc-kortteja. Riinalta ei tullut varsinaisesti sitä askartelusälää, vaan niiden tilalle nuo kaksi lehteä! KELPAA! Ei sen aina tarttekkaan olla sitä sälää. Nuo lehdet ovat ihan huippuhyvä juttu!

Lisäksi saimme Murusen kanssa pöperön tuotoksia, ihania pikkuleipiä! Nam nam! 
KIITOS!

Plus sitten ne kaikki rasiat, joista osa päätyi geokätköpussiin, osa koruille ja osa lippaaseen pikkusäläjemmoiksi.


Tässä ne kortit, jotka sain Riinalta. runosuoni sykähtelee jo kirjoittamaan uusia ajatuksia paperille. :)
Yllätyin, että kaksi noista korteista olikin 3D-kortteja! Hyvä elämä ja tuo kahvipannu-kortti. Itseasiassa tuo kahvipannukortti oli ollut jo pitkään mielessäni, mutta aina löytyi muka parempiakin vielä ja tietty määrä kun on vaihtoa, niin tuo sitten jäi ja jäi. Nyt päätin, että enää se ei jää matkasta pois! Sen halusin ja sen sain! Vuosi siinä menikin... ;D

Lisäksi tuo Frida Kahlon kortti tuli minulle, vaikkei sitä vaihdettukaan varsinaisesti, mutta Riinan mielestä meissä on Fridan kanssa niin paljon samaa, että kortti oli minulle kuin tehty. Luin tekstin ja olin samaa mieltä. ;)


Korttisirkuksestakin tulla tupsahti kivaa kotiin. Nauratti tuo mega tag pad. Noin suuria tageja en olekkaan nähnyt aiemmin! :D Ihania! Paperit suorastaan saivat kuolaamaan ja ihastuttava ja herkkä leimasin sai mieleeni jo idean... Hmm.. Enpäs kerrokkaan. ;)


Matkalla Aromiaan-haasteessa oli extratehtävä, jossa piti tehdä silpuista atc-pohjia. Silpuista? Vastahan minä yhden atc:n olen kerennyt esitteestä tehdä sen kirjeen mukaan... 
No, selvittelyjen jälkeen asia ok ja aloin tehdä toistakin korttia, jotta silppuja tulisi. Ja se toinen odottaa nyt sitä Runebergin päivää. :D

silpuista sitten sain pari pohjaa jemmaan...


Plus yhden runokortin tehtyä.


Eletyn hetken äärellä 
avoin maailma
paranee.Inspis-kauppaan tekasin uutta. Tai tuo minun rakas isopöllöni teki, sillä sen poikasiahan tässä tarjoilen uuteen kotiin. ;D Kaksoset ihan. 


Ja pikkuruiset soittimetkin korviin tekasin. Katsotaan, menevätkö nämäkin kaupan hyllylle vai kenties muualle. ;)Ja vielä satumaisen kauniit lintu ja tähti. 

pitäisiköhän laittaa taas alennusmyynti Inspikseen? 
Juu, niin minä teen!

Ja teinpäs atc-korttejakin eilen! että olenkin ahkera. ;)


Tuossapa sitä olisi... Varattuja kaikki. Sori!
Kaunis muisto, Snow much fun, Pala taivasta ja a girl with memories.

Kuulinpas tuossa, että minulle on tulossa lahjakortti. :) Ihanaa! Ja tiedättekös mistä hyvästä? No, ihan positiivisuudestani. Asenteestani maailmaan. WAUDE! Jo toistamiseen palkittu samasta asiasta! 
Viimeksi kirjalla ja Positiivareiden korteilla, nyt lahjakortilla! eli asenne todellakin ratkaisee!

Ja mitä palkintoihin tulee, niin...


voitin tovi sitten tällaisen leimasinsetin. Vaikka aihe onkin häät niin silti olen jo käyttänyt noita muuhunkin tarkoitukseen. Ja sitten vielä yksi kortti vaihdokkeihin. Tuhkimo. Kortista löytyvät niin kello kuin tuhkimon lasikenkäkin. :)

Viltsu

P.s. kerrottakoon, että haasteeseen on sponsoreita luvassa vielä muutamaksi kerraksi, joten osallistuttehan ja näytätte, että sponsorointi kannattaa! ;)


Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kaikkea ihanuuksia ja kivaa. Kiltteys ansaitsee palkinnon, no voihan sitä välillä olla Pikkumyykin.
Kivaa päivän jatkoa.
Riina Itkonen sanoi…
Jopas on jos jonkinlaista :).Ihmeellinen on tämä maailma, vai mitä ?
Tuula sanoi…
:D onko sinulla toinen joulu? Täältäkin eräs paketti lähti sinnepäin. Jos seurantakoodin haluat, niin s-postitse saat.
ViliMarika sanoi…
Oi! Voisinpa laittaakin meiliä, sillä perjantaina on postipäivä. :)
Kotilaiska sanoi…
Ihania kortteja ja koruja, varsinkin lintu ja tähti korvikset vei mun sytämmen
Täällä olis extravaihto tyrkyllä http://uusiokortitroskista.blogspot.fi/2013/01/extra-ystavanpaiva-atc-vaihto.html
Vilimarika sanoi…
Kauppaan lisäilin osan, mutta nuo soittimet laitoin eteenpäin. :) alennukin on nyt kaupassa taas. :)
Varasin sinulle Kotilaiska sen tuhkimoisen.
Funchis sanoi…
Ihan tämä hengästyttää ! Mutta tavoitin tuolta myös oikein komiat Aromia-kortit. Hyvät pohjat oletkin vähistä silpuistasi saanut, pidä ne nyt hyvässä jemmassa, älä niin hyvässä, ettet enää ikuna niitä löydä ! :) Runokin on tämän illan paras ! :) Päivän paraskin oli jollain jo julkaistu tänään, taisi olla Jipe. Mutta olet sinäkin todella hyvin sanat järjestellyt, kiva kun osallistut.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…