Siirry pääsisältöön

Uutta! Hassua!

niinhän se on, että me itse olemme oman elämämme sankareita. Sen kertoo myös tämä atc-korttini.
Kierrätyspahville tehty kortti sisältää yksistään kierrätysmateriaaleja. Taustalla on saatu kirjansivu-paperituloste. Kuvat samaten tulosteita, saatuja nekin. Kuminauha kiertää korttia omista lokosistaan ja tuo kumppari on jämää koruilusta. siima, se kalastustarvike siis, päätyi palasena kumppariin ja siihen sitten kiinni pieni lakattu kivi, pari helmeä ja tähteä. Kaikki saatuja. 
Halusin alalaitaan ruskea-valkea-musta-sävyistä nauhaa, mutta eihän mulla ollut sellaista. Siispä valkoisesta nauhan pätkästä Distress markereilla värjäämään sopivaa väritystä. Grauh!
Hero of the story.


Kävimme ruokaostoksilla ja törmäsin aakkos-leimasinsettiin. Ihan tavallinen, ei mikään laadukas mustetyyny, mutta kuitenkin. Saahan sitä tyynyä sotata vaikka korttien reunoihin. Leimasimet itsessään kivan kokoisia aakkosia. Juuri sopivat tarpeisiini ja etenkin, kun minipienet aakkoset saivat jo uuden kodin, vaikkakin niistä puuttui kirjain i. tämä setti maksoi 5 euroa, joten ei ollenkaan paha.

Posti toi "Tuulan" lahjoittaman hassun lahjan, mutta ei ollenkaan pahan. Nimittäin imetystyynyn! 
Nyt siellä mietintämyssyt päällä tietysti ja kysymysmerkit sinkoilevat, että mitä ihmettä se Viltsu tuolla tekee?! 
Mutta minäpä kerron teille tämän ilouutisen!

Kokoa tuolla tyynyllä on sen verran, että yltää ympärilleni hyvin. Ei, en laita sitä etupuolelle, enkä imetä yhtään ketään, joten ne roolileikit saatte unohtaa. :D tämä on niinkin tylsää asiaa varten saatu, kuin selkänojaksi sohvalla istuessani. :D
totta! Kun istun, selkään koskee. Tämän tuen ansiosta saan lisäaikaa. Tukee, pitää kasassa pystyssä ja on silti mukava. Kuin nojatuolissa olisi. Todella kätevä, helppo apulainen. Tämän hoksasin sairaalassa kuntoutuksessa ollessani. sitten etsiskelin, enkä löytänyt kuin kalliita, 50-70 euron hintaisia. Ei kiitos!
tuulalta kyselin, mistä sai omansa, siis ihan oikeasti imetystyynyksi tarkoittamansa tyynyn. Hänellä kun on ihana pieni päivänsäde. 
siitä se Tuula sitten sai ajatuksen ja yllätti minut ostamalla ja postittamalla tämän minulle!
Että sellainen tarina ja todella innoissani olen tästä lahjasta, ylläristä! 
Nyt vain tappelen kissan kanssa, kumpi kerkeää tuohon "pesään" istahtamaan. :D

KIITOS PALJON, TUULA!

Kommentit

Maca sanoi…
Näppärän näköinen tyyny. Voisi olla kokeilemisen arvoinen, kun selän takana on aina oltava tuki minullakin.
Onpa hyvä tuo tyyny ja hyvä idea käyttää selkätukena.
Minäkin aloitin haasteet, käy kurkkaamassa.
Laitoin aikaisemmin mainoslinkin arvontaan atc-korttivaihdon loppuun. Käykö se.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…