Siirry pääsisältöön

Silmukkamerkit Inspis-kauppaan

EDIT: Valmiit myyty. Teen lisää pyynnöstä!

Nyt niitä vihdoin saa täältä Inspis-kaupastakin! Nimittäin paljon kyseltyjä silmukkamerkkejä!

Tällä hetkellä koe-eränä pari settiä, mutta kysyntää jos on enemmänkin, niin tokihan teen lisää. Siispä rohkeasti juttusille, jos kiinnostavat myös sinua!

Kommentit

Tuula sanoi…
:) minä en ennen ymmärtänyt mitä silmukkamerkeillä tehdään. Nyt tarvitsisin niitä itse, täytyykin muistaa tehdä pari.

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…