Siirry pääsisältöön

Sinustako uusi Buzzador?

Oletko kiinnostunut tuote-esittelystä omalla vapaa-ajallasi?
ei maksa muuta kuin sen vaivan, että testaat tuotteet, jotka hyväksyt ja testautat ja esittelet ne myös ystävillesi. Lisäksi voit blogissasi kertoa tuotteesta oman mielipiteesi. Olethan rehellinen.

Buzzadorina oleminen on antoisaa ja hauskaa puuhaa. Minäkin olen Buzzador ja olen päässyt testailemaan ja testauttamaan mm. Pyramiditeetä, hiustenhoitoainetta, Soygurtia, ym ym.

Jos kiinnostuit, "Tässä" linkki, josta pääset rekisteröitymään maksutta tähän ilmaiseen palveluun ja odottamaan ekaa kohdettasi, mikä voi olla mitä tahansa! Voit itse valita, haluatko esitellä tuotteen vai et. Vain sinua kiinnostavat tuotteet kannattaa ottaa. Ja postitsehan sinä ne sitten saat kotiisi.

Buzzador, Vilimarika

Ps. voit toki kysyä lisää minulta vilimarika@gmail.com
Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…