Luukku 24: Askartelujoulukalenterin valmistus

Ihan alkuun haluan toivottaa hyvää joulua sinulle  ja perheellesi. Olet ansainnut parhaan Joulusi ikinä. 


Nyt kun kaikki joulukalenterin luukut ovat auki, voin näyttää kuvia minun tekemästä askartelujoulukalenterista. Siinä ei kyllä kaikki mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti ja voimavarojen vähyys esti upeamman paketoinnin, mutta sain kuin sainkin edes jotenkin nyssäkät tehdyksi.

Pakkasin kaikki tällaiseen jouluaiheiseen kassiin. Se oli virhe, sillä kun postitushetki oli käsillä ja aloin pakata nyssäkkää  lähetysvalmiiksi...

...Katsoin siinä pienoisessa kiireessä pussia ja sydän pomppasi kaksi lyöntiä kurkkuun.  Yön aikana tämä uusi kassi oli REVENNYT saumoistaan.  Voi ärräpäät ja Aku Ankan pääkallot koukeroineen! Miten se voi itsestään revetä liimauksistaan, vaikka vartavasten ostettu uusi kassi lahjoille? Isoin vieläpä, mitä kaupasta löytyi!

Ei auttanut mikään. Onneksi luukut olivat pakattu erikseen vielä, joten eihän siinä suurempaa vahinkoa ollut sattunut. Ainoastaan se, ettei teipattuna kassi ollut enää kaunis ja uuden veroinen, ei likimainkaan ja että koko paketointi näytti nyt hutaistulta. Harmitti suuresti.

Toki olisi ollut kiva ostaa uusi kassi tai tehdä edes paketeista vimpan päälle hienoja, mutta rahat olivat todella vähissä ja pitäisi elää kuun loppuun ja lisäksi oli lähetyksen h-hetki, eli en voisi edes enää vitkastella. Voimavarat estivät kaiken muun oleellisen. Tai niiden puute lähinnä. Onneksi saajalla oli iso pajukori, jossa luukut odottivat loppupelissä vuoroaan yksi toisensa jälkeen. Lohduton itseäni sillä, että sisältö oli tärkein. 


Luukuista hän on saanut mm. Timanttitarroja, washeja, kaksipuoleista teippiä...


... kuviopapereita, korttikuvia...
Osa jouluisia, osa tulevaa vuotta ajatellen mm. Ruusuja.


.. kirjekuoria ja erilaisia tarra-arkjeja...
Osa aikuiseen makuun, osa lasten suosikkeja esim. Onnittelukortteihin ja kuoriin.


...Joulupukkileimasin ja suosittuja nuottipapereita eri sävyissä.. .


...en edes muista oliko 6 vai 7 kuvioleikkuria, pöytäpaikkakorttipohjia, nauhoja, jopa iso rulla satiininauhaa, pitsiä, joulukortti, inkiväärikarkki, jouluruno, folioteippi, pikkuiset nopat, 3Dkuva, ...

Kiva oli keksiä 24 pikkupakettia. Ohjeistus oli, ettei välttämättä ostaa tarvitse, vaan mitä kotoa löytyy. Noh, tähän tuli vähän sekä että.


Lisäksi vielä ihania tuoksuvia palasaippuoita, metallisia rataksia, paperikukkia, ym.ym.ym. 
Kuvassa on vielä näkyvillä tyhjä nauharulla, johon ensin käärin nauhaa, jotta olisi ollut sievempi paketti, mutta eihän se tuossa kestänyt, kuten nähdä voi. Siispä kun huomasin tämän, heitin tuon rullan roskiin. Löysitkö rullan kuvasta? 

Hän, jolle tuotteet keräsin, on vasta-alkaja, joten mitään stansseja tai monimutkaisia juttuja en laittanut, vaan sellaisia kivoja asioita, joista aloittelijakin pääsee alkuun ja pääsee kokeilemaan ja saa onnistumisen iloa.
Toivottavasti tykkäsi. Ainakin saatuaan nallekuvioleikkurin, oli ollut innoissaan. Sain silloin juuri viestin. Hyvä hyvä.


Dermosilin kalenteri on nyt käännetty ylösalaisin ja kaupunkilomat saivat kirkkaat värit. Tykkään tästä kovasti ja aion uusiokäyttää tämän jotenkin. Laatikko on tukevaa puuta.


Viimeisessä luukussa oli uutuus käsivoide Salvian tuoksuisena. 


Lisäksi askartelujoulukalenterista sain 2 "maalitussia" ja joulukortin.

Viimeisenä joulukalenterin teenä oli night living.


Hyvän joulun toivotukseni olkoon joululahjani sinulle. 


Seuraavaksi toinen booklet jonka sain


Kansi on glitterimäisen kaunis. 


Käännetään sivua. Pallot pomppivat iloisesti. Lienevät menossa joulukuusen.


Tällaisen kuusen Murunen kasasi meille. Kiitos vinkeistä, joita saimme.


Bookletiin päästäksemme..


... myös tähän sain ohjelinkin. 


Huomenna on luvassa luukku 25. Siinä ainakin kooste.Kommentit

Kivoja ideoita.
Rauhallista Joulun Aikaa Teille Ihanat.
Hyvää joulua sinulle ja perheellesi <3
Heli sanoi…
Vielä palasin tähän viime joulukalenterin muisteluun. Oli kyllä tosi ihana, kiitos vielä kerran! Toivottavasti tänä vuonna tulee taas tällainen vaihtohomma.