INSPISHAASTE 2020

Rakas lukija. Vuosi on lopussa ja aivan kohta starttaa uusi vuosi 2020. Uuden vuoden mukana tapoihini kuuluu aloittaa jotain uutta ja mieluiten pysyvää. Blogissa se on tarkoittanut vuoden mittaista haastetta. Nyt kuitenkin sanoin, etten enää jatka atc- tai korttihaastetta osallistujakadon takia, mutta vihjasin loppuvuodesta jotain uutta olevan tulossa heti 1.1.. Aikani mietin, mitä haluaisin kanssasi tehdä tai jakaa. Minun voimani eivät riittäneet edes kuluneen vuoden atc-askarteluun, joten sekin osaltaan vaikutti uuden haasteen syntyyn. Niinpä sain idean.


Elvytetään Inspishaaste ! Elvytetään se notebookilla! Tarkempaa nimeä en tiedä, kun ovat vieraita minulle. Kalenteria tähän ei tule, vaan leikkaa ja liimaa, piirrä ja kirjoita, tee listoja jne.

Nyt ihan alkuun tarvitset vihkon tai kirjan, johon voit kyseiset asiat tehdä. Kierrekantinen notebook on ehkä paras, mutta voit tehdä itsekin vähintään 13 sivuisen kirjasen. Vihkokin ok. Päiväkirja, 13 tyhjää, erillistä sivua jotka itse liität yhteen... kaikki käy. Sivut vielä tyhjät, sillä ne koristellaan vuoden aikana. Yhteen tulee sisällysluettelo, sen paljastan jo nyt.


Lisäksi tulet tarvitsemaan vähintäänkin kuvia, papereita, lehtileikkeitä tms millä sivut koristelet annetun aiheen mukaan ja liimaa tai 2 puoleista teippiä. Käytössäsi voi olla värejä, kangastilkkuja, leimasimia, washeja... mitä ikinä keksit. En tule itse käyttämään vesivärejä joten vesi ei ole ongelma.

Laitan kerran kuussa inspishaaste-postauksen, joka sisältää sen kuun 2 asiaa, jotka tulee kirjasi eka sivulla tai aukeamalla olemaan. Esim. Sisällysluettelo + toiveet vuodelle 2020.
Esimerkkitapauksessa tekisit siis sisällysluettelon omalle sivulleen ja toiveet joko listaten tai kuvin. Miten sitten koet parhaaksi sen tehdä. Jatkossa saat 2 asiaa samaan sivuun, kuten toiveet+kukkia. Olisiko sivusi piirretty kukkia täyteen ja lista vai esim. Yksi iso kukkakuva, jonka päällä toiveet-kuvia.  Extrakin mukana, jolla voit halutessasi täydentää sivua/aukeamaa. Esim. Kiiltokuva.
Sisällysluettelo täydentyy sitä mukaa, kun täytät kirjaasi. Toki saat tehdä kirjaan muutakin, mutta osallistu haasteeseen vain annetulla aiheella.


Tässä minun A4-kokoinen notebook. Sinulla se voi olla pienempikin. 


Että tämmöstä ajattelin.
Nyt vaan alat kirjaa hommaamaan ja laita nyt ainakin ne 13 sivua jo siihen, ellei sivuja ole numeroitu jo valmiiksi. Mitä paksumpi kirja, sen enemmän tarvitset sisällysluetteloonkin sivuja. Kuukausi on aikaa toteuttaa 1.1. Julkaistavaa teemaa joten kirjan tekoonkin jää aikaa hyvin. Palataan!


#inspishaaste2020 

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Hyvää uutta vuotta sinne teille.En nyt juuri osaa vastata mutta mietin haastetta,jaksanko.Kiva idea.
Sirpa sanoi…
Ohhoh! En ymmärrä nyt tuota ollenkaan, joten tämä jääpi varmaan tekemätä.

Hyvää alkanutta vuotta!
Toivottavasti saan sinut mukaan.
Ystävä hyvä. Tämä postaus oli esimakua. Haaste on julkaistu vasta 1.1.-20