Joulukalenteri, luukku 11: kaikki joulukalenteriniNoiden puhuttelevien sanojen jälkeen on hyvä keventää tunnelmaa avaamalla Annelta Travellers notebook & alternet-Facebook-ryhmästä saamastani askartelukalenterista luukut 10 ja 11.

LUUKKU 10: 


Tarrapakkauksessa on useampi arkki. Ovat erilaisia. Perhoset on värjättyjä ja pussissa on ainakin miljoonabiljoonaziljoonaa hämistä. Lisäksi vajaa arkki settiin sopivia tarroja. Uuh, tykkään. Nämä hämppelit eivät aiheuta araknofobiaa.

LUUKKU 11:


Tämä kynä ei ole lyijykynä eikä perus värikynä. Tämä on Stabilon musta vesivärikynä eli akvarellikynä, minkä väri on pysyvä ja kirkas.

Jos tarvitset kunnollisia vesivärikyniä, suosittelen näitä. Kokeiltuani tätä mustaa
vakuutuin täysin. Lisäksi näitä kyniä voidaan käyttää joko märkänä tai kuivana  luomaan upeita tehosteita ja taidetta. Kuivalle paperille käytettynä värit voidaan sekoittaa siveltimellä ja vedellä. Vaihtoehtoisesti, kostealle paperille käytettynä, värit sulautuvat luonnollisesti toisiinsa. Väriä voidaan käyttää jopa märällä siveltimellä suoraan lyijykynän kärjestä. Käyttää voit paperille, lasille, muoville ja metallille.

Seuraavana vuorossa on Dermosilin kosmetiikkakalenteri.

LUUKKU 10:


Kangaslahjapussi. Tässä voi antaa lahjaksi vaikka ne tuotteet, mistä itse ei tykkää joulukalenterissa tai laittaa kylppäriin roikkumaan ja pussiin esim. Jalkavoide, käsivoide tms., Korut, hiuspompulat,...

LUUKKU 11:


Arganöljy- hiusnaamio.
Kiva päästä kokeilemaan Dermosililtä eri tuotteita ja katsoa, löytyykö uusia kosme-ihastuksia. Toisaalta kaipaan enemmän isompia tuotteita, vaikka matkakokoisia.


Ulkoisesta kauneudesta sisäisen kauneuden pariin ja Ruohonjuuresta löydettyyn Pukka-teekalenteriin. Kerkeät vielä tilata itsellesikin tällaisen. Ja vinkkinä, laita samaan tilaukseen Doves Farmin Lemon zest-sitruunakeksipaketti. Tämä raikas, sitruunainen luomukeksi on valloittava valinta teen toveriksi ja kahvinkin kaveriksi. Vegaaninen viettelys vailla vertaa; rapea rouskuteltava myös lasten makuun!

LUUKUT 10 ja 11:


Three fennel ja Peppermint & licorice.
Näistä kahdesta suosikkini on tuo kolmen fenkolin tee. Niinpä minulle fenkolia ja Muruselle piparminttua ja lakritsia.

Miltäpä sinusta näytti nämä kaksi päivää? 

Kommentit

Tuo teekalenteri on kyllä aivan ihana. Kaunista iltaa sinulle <3
Pukka etenkin. Laadukas ja makoisaa. Moikkamoi sinullekin.