KYNNET


Olisi ihana sanoa, että kynteni ovat upeat ja näyttävät. Olisi ihana katsella niitä ja huokaista syvään, ihastuksesta. Ja olisi ihana opetella laittamaan kynsiä erilaisilla lakoilla ja koristeilla. Mutta kun ei ole kynsiä, niin sitten on tyydyttävä tekokynsiin. Sopivasti häiden alla sainkin PR-tuotteina sekä Elegant Touch Nail Guards - kynnen suojakalvot että Elegant Touch - Totally Bare 001-irtokynnet.


Toivoin, että noilla tarroilla kynnet pysyisivät paikoillaan paremmin ja saisin yleensäkin kynnet paremmin laitettua itselleni. Miniäkin tuli avuksi, joten eiköhän se tästä. Koska kynteni ovat todella lyhyet, ilmeisesti tarra ei sen vuoksi toiminut. En oikeastaan voi sanoa oikein mitään käyttökokemusta siksi tarroista. Helppohan nuo olisi laittaa ja näppärä jopa itse irrotella arkista, mutta ei voi nyt mitään.

Suojakalvon tehtävähän olisi suojata kynnen pintaa sekä parantaa irtokynsien pysyvyyttä. Suojakalvo suojaa kynsiä irtokynsien sekä asetonia sisältävien kynsilakanpoistoaineiden aiheuttamalta ohenemiselta sekä haurastumiselta.


Sen sijaan itse irtokynet ja liima ja pakkauksen mukana tullut kynsiviila ovat käyttökokemusteni perusteella erinomaiset.

Tähän asti olen ostanut sellaisia irtokynsiä, joissa on ollut hentoinen liimatarra ja sen päälle kynsi. Ne kynnet eivät ole pysyneet juuri mitään minulla. Esimerkiksi vaatteiden vaihto tai veskikäynnillä housujen ylös laitto on irrottanut kynnet mennen tullen. Tai jopa se, kun olen käynyt kaupassa ja ottanut paketin käteeni, kynsi jäänyt matkasta pois. Siksi olen ollut hyvin skeptinen kaikkien irtokynsien suhteen.

Kun nyt tarjoutui tilaisuus testata liiman kanssa kynsiä, tauon jälkeen innostuin täysin. Liima kun on minulle uusi asia kynsissä.


Otin värittömät kynnet ihan sillä, että voisin testata kaikin puolin toimivuutta. Niin pysyvyyttä kuin niiden lakkaamistakin. Ja painotan, etten todellakaan ole mikään kynsiexpertti, joten lakkausjälkeen ei kannata kiinnittää liikaa huomiota.

Laitoin pienet tipat liimaa kynnelle ja irtokynsi siihen päälle. Jämähti todella nopeasti ja tiukkaan. Testasin sitä, lähteekö kynsi irti, jos hieman taivuttelen, mutta siinä se oli ja pysyi! Lakkasin ihanalla sinisellä kynsilakalla, joka on odotellut juuri minua ja ihania kynsiäni. Ja wau! Ihan on kuin omat kynnet!


Nämä Elegant touch-irtokynnet hyödyntävät UV-geeli teknologiaa , jolla saadaan lohkeamaton ja naarmuuntumaton irtokynsi. Irtokynnen pinta pysyy kirkkaana koko käyttöajan. Elegant Touch kynsiliima on markkinoiden korkealaatuisin liima, jolla saat pitkäkestoiset kynnet helposti. Voin vahvistaa väitteen todeksi.

Laitoin kuvan vielä siitä, kun viilasin kynttä hieman pyöreämmäksi. eli reuna ei lohjennut, kynsi piti paikkansa omalla lyhyellä kynnelläni ja enää ei muuta, kuin loppusilaus ja juhlat käyntiin! :)

Oletkaunis.fi myy näitä kynsitarvikkeita, ja eritoten tämä irtokynsisetti liimalla tulee olemaan käytössäni pitkän aikaa. Vihdoin minullakin on kynnet ja voin olla häpeilemättä käsiäni! Kiitos Oletkaunis!

Kynsitarvikkeet lehdistönäyte
Kynsilakka oma

Kommentit

Muistan miten nuorempana aina laittelin näitä irtokynsiä itselleni joka viikonloppu. Ostettiin ystävän kanssa Seppälän alesta varmaan kaksikymmentä pakkausta kynsiä, kun halvalla saatiin :)
Outi, ihana! Voin vaan kuvitella! :)
Kuluttaako toi oikean kynnen pintaa ?
Mitenkä se lähtee pois ? Onko siinä jokin aine ?
Kuten kun kävin geelausjutussa.
Tuija, minulla ei ole vertailukihdetta siksi,etten ole koskaan geelannut tms. Näistäkin vain lyhyehkö aika, eli ei esim. Vuottakaan. Tuo tarra suojaa nimenomaan kaikelta kuluttavalta ja siksi sen valitsinkin testiin. Itse irtokynsi liimataan liimalla, joka on kyllä napakkaa,muttei mitään sellaista kestokynsi-tavaraa. Eli näitä ei käytetä kuukautta vaan esim. Juhlat tms. Mahtava apu kun halutaan näyttävät kynnet pikku rahalla.