Häiden erilainen vieraskirja

Häähuuma jatkuu edelleen ja tällä kertaa pääset sisäpiirissä katsomaan vieraskirjamme sisälle.. Ehkä, ehkä ei. :)



Muistatko vielä, kun aiemmin kerroin aikuisten ystäväkirjasta, ja lupasin myöhemmin kertoa, mihin sen halusin? Nyt on aika paljastaa se. Eli meidän häihin vieraskirjaksi. Emme halunneet mitään perinteistä nimikirjoitus ja seuraava heti perään, vaan halusimme hieman enemmän jokaisesta. Etsittyäni sopivaa vaihtoehtoa löysin Anna-Mari Westiltä tämän kauniin Aikuisten ystäväkirjan


Kuvitus kirjassa on syötävän upea ja kirja saikin positiivista palautetta juuri kuvien ja erilaisen ideansa takia. Ei ihme, sillä Anna-Mari on taitava valokuvaaja ja kuva kerrallaan hän tekeekin maailmasta kauniimman. 


Otimme hihasta kiinni yksi kerrallaan vieraitamme ja ojensimme kirjan ja kynän. Pyysimme jokaista vuoronperään istumaan rauhalliseen paikkaan ja kirjoittamaan omat vastauksensa. Joku tosin halusi olla ryhmässäkin samalla ja se sallittakoon, mutta kysymykset olivat sitä luokkaa, että niitä piti oikeasti miettiä. Tällä tavoin saimme paremman kuvan rakkaiden läheistemme menneisyydestä, nykyhetkestä ja ripaus tulevaakin ehkä heidän itsensä kertomana. Tästä kiiteltiin kovasti. Vieraamme eivät pitäneet millään muotoa tätä huonona ideana, päinvastoin. 


Jokaiselle vieraallemme oli varattu 2 aukeamaa, eli 4 hauskaa kysymyssivua. Yksi sivu oli rasti ruutuun-tehtävää, kaikki muut lyhyiden vastausten kysymyksiä. Moni sanoi kysymyksien olleen kinkkisiä, joita oikeasti piti miettiä. Silti, tai ehkä juuri siksi se olikin hauskaa.

Vaikka kyseessä onkin aikuisten ystäväkirja, oli meillä myös rohkea nuori poikakin, joka uskaltautui äidin kanssa vastaamaan kysymyksiin omalta kohdaltaan. Sai jättää vastaamattakin joihinkin kysymyksiin, jollei ollut vielä kokenut sitä.. Kuten exää tai viiniä.


Muutamat  vieraistamme innostuivat niin kovasti kirjasta, että kyselivät jo sen alkuperää kohtaan ja suunnittelivat hankkivansa itsekin tämän. Se onkin helpointa suoraan netistä Anna-Marin kaupasta, eli TÄSTÄ. Ja se, mikä minua ilahdutti kovasti myöskin, niin yleensähän vieraskirjat ja hääkirjat etenkin maksavat mansikoita, mutta tämä kirja on jopa alle 15euron! Tuon linkin kautta näet myös yhden aukeaman kirjan sisältä...


Kovakantinen ystäväkirja, jossa tilaa 22 ystävän kirjoituksille, lisäksi lopussa tilaa ystävien syntymäpäivien kirjoittamiselle. Jokaiselle ystävälle kahden aukeaman verran kysymyksiä. Kirjan kuvitus erilainen jokaisella aukeamalla. Kirjan tekstit: Roope Lipasti.

Kirja saatu häälahjaksi Anna-Mari Westiltä kortin kera. 

Kommentit

Tuollainen kirja on myös upea muisto ihanasta juhlapäivästä ❤️
Outi, olen samaa mieltä. Itsekin kirjoitimme omat vastauksemme ja kiva 10vuotis rekisteröinti- tai avioliitto-hääpäivä katsoa mitä silloin 10v sitten vastasimme. Meillä tosiaan kun on 2 hääpäivä. 2014 se oikea hääpäivä ja 2017 se avioliittoon kirjaaminen