Silpputehtaalle romua ja roskaa


Otsikko voi aiheuttaa hieman kummastusta, ellet ole intohimoinen askartelija, tai lähinnä kierrätysaskartelija. Meille kierrätysaskartelijoille tuo kuitenkin kertoo, että taas on Viltsu käynyt työstämään toisten mielestä roskiskamaa uudeksi ja entistäkin hienommaksi? esineeksi. Tämä toimii ennenkaikkea ATC-askartelussa, jossa kortin koko on keräilykortin kanssa samaa luokkaa.


Silpputehtaalla haastettiin jälleen ATC-askarteluun ja vaikken usein ennätä mukaan, haluja olisi. Siispä innoissani nyt kirjaan tätä postausta ja kohta pääsen linkittämään tämän Siskolle. Mukana mukana mukana!!!

Näissä korteissa on gelliplatepohjat, joissa apuna käytetty sapluunoita ja eri musteita ja maaleja. Roiskua saa ja levitä saa. Se on vain plussaa! Samalla tuunasin muutaman paljetin, jotka tippuneet itämaisen tanssin asuistani. Tässä niistä yksi. Tuo ei siis ole ruosteessa, vaan Inka goldilla maalailtu ruostuneeksi.

Halusin myös tekstiä leimata kortteihin, ja löytyikin sopivasti italialais-englantilainen teksti, jota en taida olla käyttänyt aikaisemmin. Kimallettakkin löytyy ylälaidoista(kin).


Muutama saatu härpäke löytyi kotoa, jotka työstetty "ruostuneeksi"myös. Kuvassa tuo ratas on näitä saatuja.  Näiden härpäkkeiden kautta löysin Inka Goldin maailman ja aloin itsekin haaveilla erilaisten pikkuesineiden muodonmuutosleikistä. Korteissa on myös leimattu tyttö, jota värittelin Pro markereilla. 


Korteissa on stanssattuja koukeroita, tai kuten tässä, stanssatusta jäänyt silppu. Niiden päälle kimalletta. Tölkin nipsuja käsittelin eri värisillä Inka Goldeilla ja olen tyytyväinen lopputulokseen.
Huvittava sattuma nipsujen kanssa se, että keräsin niitä reippaan kasan vuoden ajan eräälle, joka niitä käytti aikaisemmin johonkin käsityöhön. Nyt ei tarvinnutkaan enää ja aloin huhuilla ympäri kirppiksiä ja vaihtorinkejä, että lahjoitan nämä postimaksulla jollekin. Ketään ei kiinnostanut. Niinpä kippasin ison kasan nipsuja laatikkooni odottamaan omia askareitani. Olipa kiva ottaa nyt itse nipsut esille ja alkaa askarrella. Että kiitti vaan, kun ei kukaan niitä huolinut. :)


Ja tässä 2 valmista korttia. Molemmat ovat lähdössä Belgiaan. Vastaavia tulee vielä lisääkin samaan kansainväliseen vaihtoon, mutta nämä ovat nyt valmiita kokonaan.

Rataskortti VKO 17 ja paljetti VKO 18 Silpputehtaalle.

Kommentit

Sisko sanoi…
Upeita kortteja saitkin aikaan kierrättäen!! kiitos osallistumisesta!
Kierrätysjutuista tehdyissä korteissa on vaan sitä jotain, niin näissäkin!
Ihanaa keskiviikkoiltaa!
Sisko, ilo olla mukana. Kiitos
Enkuli, näitä on ollut kiva tehdä. Ja tosiaan lisää tulee samaa settiä.
Outi, on niissä. Jo se, kun etsit jotain hauskaa, mistä tehdä. Ja se,kun onnistut saamaan ns.roskan uudelleen elämään. Tai kun katsoja hihkaisee" Hei! Tuossahan on tuttu juttu!".
Silkku sanoi…
Wau mitä kortteja olet tehnyt! Pikku klipsit myöskin täällä kovassa käytössä;)
RaijaAnnikki sanoi…
Kierrätys on kivaa.Hienoa kortteilua .Näissä on se jokin.