Lisää vihreitä ja leimattuja ATC-kortteja


Lisää Belgiaan lähetettyjä atc-kortteja, joilla osallistun Silpputehtaan haasteeseen. ATC:t on tehty kartongille ensin gelli platella pohjat maalaillen.

Onko gelli plate sinulle vieras vai tuttu käsite? 


Kun maalit ovat kuivuneet, leimasin, väritin, stanssasin ja liimasin kuvia ja kuvioita. stanssikuviot on kiva tehdä jämäpaloista, sillä pienestäkin palasesta saa kokonaisia kuvioita. Samoin leimata voi pienehköönkin palaseen paperia, kuten nämä tytöt olen leimannut. Musteilla olen tehnyt korttien reunat ja Sticklesillä kimalteet. Kuvan nappi on saatu, muut irtohärpäkkeet olen itse työstänyt vanhannäköisiksi. 


Teksti leimattu suoraan korttiin. Leiman leviäminen ei sillai haittaa, sillä kortin teemahan on hyvinkin kuluneen oloinen ja vanha. Mitään priimaa ja kiiltävää kirkasta tähän ei vaan voisi laittaa. 

Kommentit

Sisko sanoi…
Hienoja kortteja! Kiitos osallistumisesta!!
Minusta tällaiset atc (oliko oikein?) kortit on mielenkiintoisia. Näissä voi revitellä enemmän kuin perukorteissa.
Ihanaa viikkoa Viltsu!
Outi, ihan oikein. ATC eli artist trading card. Taiteellinen keräilykortti, mutta sitä ei juurikaan käytetä näistä. Kyllä se tuo ATC on se yleisin nimitys. Kyllä, revitellä saa ja käyttää ihania pieniä asioita hyväksi. Isoissa korteissa nämä napit ja muut koristeet ovat liian pieniä.
Marjut sanoi…
Hienot kortit ja upea tuo tausta.
Silkku sanoi…
Aah mitä kortteja! Ja kyllä! kaikesta pienestä saa vaikka minkälaisen kortin, kunhan vaan on hieman mielikuvitusta;) Gelli plate on yksi hienoimmista keksinnöistä näin askartelumaailmassa:)
Marjut, kiitos. Näitä oli kiva tehdä. Eikä jää tähänkään...


Silkku,olen jonkun kerran miettinyt jos aloittaisin tekemään enempinkin tämän suuntaisia isoja kortteja. Söpöilyä on joskus kiva tehdä mutta joskus muutakin.