Hydro effect seerumi ilman epäpuhtauksien suojaksi

Kevät on sulattanut ikiroudan ihmisten sydämistä ja saanut hymyn kasvoille yhä useammalle jauseammalle. Satumaisen upeat kelit ovat saapuneet Savoonkin vihdoin. Ilahduttaa kovasti. Leskenlehdet ovat nostaneet päänsä mullasta syksyn tuulten tuivertamien lehtien keskeltä ja jäät lähteneet lopullisesti Kallavedestä. Pääskyset illakoivat pihapiirissämme ja lokit kirkuvat silloin tällöin nälkäänsä jossakin. Tunnen, kuinka herään kesään intoa täynnä ja mieli keveänä, kuin naaraskarhu kolostaan pentujensa kanssa nälkäisenä. Nälkä se on minullakin. Elämän nälkä. 


Näin keväällä ja kesällä olemme enemmän ulkona. On ihana kulkea sulalla maalla, katsella ohi kiitäviä autoja, kokeilla, saanko heitettyä frisbeegolfia varpaitani kauemmas tai laitella venettä kesäkuntoon rakkaan kanssa. Toki enemmän tullaan olemaan myös ulkoruokinnassa, eli grillaamassa nuotiolla tai grillillä. Auringonottoa partsilla, kaupungilla hummailua... Kaikkea ihanaa, mihin vaan voimat riittävät.

Kaiken ihanan taustalla on varjonsakin. Tiesitkö, että ihosi altistuu ympäristön haitallisille vaikutuksille päivittäin?! Pienijakoinen pöly ja pakokaasut aiheuttavat ilmansaasteita, jotka hyökkäävät ihosoluja vastaan ja tuhoavat niiden luonnollisen suojamekanismin. Tämä taas aiheuttaa ihovaurioita, kuivuutta, pigmenttivaurioita ja ihon ennenaikaista ikääntymistä.


Onneksi Laveralta on apu tähän ihon haasteeseen. Eikä mikä tahansa poppaskonsti vaan Luonnonkosmetiikkaa, jolla on vegaaniliiton merkki sekä luomuliiton merkki. Laveran tuotteet ovat kaikki dermatologisesti testattuja ja Lavera vastustaa eläinkokeita, eikä sen vuoksi ole esim. Kiinan markkinoilla mukana. Tämä uusi tuote on nimeltään lavera Hydro effect seerumi, ja se on tämän postauksen keulahahmona tänään.

Tiesitkös, että laveralla on 100% laatutakuu seuraavista asioista: 
  • Korkealaatuiset luomuraaka-aineet kaikissa tuotteissa
  • Ei silikonia, parafineja, fatalaatteja, mikromuovihelmiä ja mineraaliöljyjä.
  • Tuotteet ilman parabeenejä ja geenimuunneltuja raaka-aineita
  • Ei myöskään synteettisiä hajusteita tai väri- ja säilöntäaineita. 



Se, mikä minua tässä seerumissa viehättää jo aiemmin mainitsemieni laatukriteerien lisäksi, niin kyseessä siis on seerumi, ei voide, ja tämä seerumi imeytyy nopeasti ja tekee ihosta huomattavasti sileämmän ja pehmeämmän hetkessä. Kaiken lisäksi seerumin tuoksu on herkkupepulle jotain aivan ihanaa. Mieleeni tulevat vaahtokarkkikylpy, puhdas luonto sekä hedelmävati täynnä tuoreita, mehukkaita mangoja ja persikoita. Mielikuva voi olla omani, mutta ei laisinkaan huono. 

Ihanan juokseva ja kevyt seerumi levitetään kevyesti puhdistetulle iholle päivittäisten ihonhoitorutiinin ensimmäisenä askeleena. Silmänympärysihoa tulee välttää, sillä siinä oleva iho on niin paljon ohuempaa, kuin muualla kasvoilla. Tämän jälkeen voit levittää kasvovoiteen ihan normaalisti ja meikata, kuten itse haluat. Koska kyseessä on todellakin seerumi, ei se tuki ihohuokosia eikä tee kasvoista rasvaisen oloista. Sen sijaan kasvojen iho alkaa hehkua kauniina.
Ja sen huomaavat toisetkin!


Luonnollisia antioksidantteja ja luomulevää sisältävä koostumus toimii kolmella tavalla:

  1. Suojaa ihosoluja ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta
  2. Taistelee vapaita radikaaleja vastaan
  3. Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista

 Laveran tuotteita myyvät mm. Ruohonjuuri, isommat marketit, osa apteekeista,... Jälleenmyyjäluettelon löydät TÄÄLTÄ.

lehdistönäyte

Kommentit

Silkku sanoi…
Kiitos jälleen esittelystä:) Meilläkin täällä ihan kesä:)