Arvonnan voittaja + ALEKOODI

Useampi meistä varmasti tietää, mitä se on kun inspiraatio vie mennessään aivan tuosta noin vain. Mitä on istua vielä aamu neljältäkin työpöydän ääressä askartelemassa, vaikka nukkumaan piti mennä jo illalla. Tai kun halu upottaa kädet villalankakoriin on niin valtava, että odottaa jo sitä hetkeä, kun pääsee rakkaan harastuksensa pariin. Inspiraatio voi olla työn tekoon, kaappien siivoamiseen, inspis lähteä kaupungille tai ystävän luo kahville. Inspiraatio voi hyvinkin olla ihan arkisiakin asioita, eikä vain harrastusta ja intohimoa.



Lupasin arpoa yhdelle onnekkaalle Inspiraatiokortit. Näiden korttien avulla löydät Inspistä niin työhön, harrastuksiin kuin mihin tahansa arkisiin asioihin. Minähän sen tiedän, sillä omat korttini ovat käytössä lähes päivittäin! 

Jos voitto ei osu kohdallesi tänään, voit hankkia edullisesti kortit suoraan Hyvänmielentaidot-verkkosivulta. Alekoodilla: "Inspiration-blogi", saat alennusta sekä Inspiraatiokorteista, että Hyvän mielen taidot-kirjasta aina vuoden loppuun saakka. Hyvän mielen taidot -kirjaa myydään  etuhintaan 28 e (norm. 37 e), mutta koodillani pudotetaan vielä ETUhinnasta 2 euroa pois, eli maksat ainoastaan 26 euroa



Inspiraatiokortteja taas myydään etuhintaan 22 e (norm. 25 e), mutta koodillani vähennetään jopa 3 euroa ETUhinnasta, joten hinta vain 19 euroa. Tilaukset voit tehdä TÄÄLTÄ ja muista koodi! Voimassa 2017 loppuun saakka. 


Ja sitten itse arvontaan, jossa siis palkintona Inspiraatiokortit. Voittajan osoitetietoja odotan viikon ajan 9.5. saakka, joten toivon yhteydenottoasi mahdollisimman pian. Voittaja saa kortit mahdollisimman pian Hyvänmielentaidot.fi:ltä.

Voittaja on... Vintagentti, jonka suosikkikortti on `Pysähtyminen`. Onnea!
Ja kiitos kaikille osallistuneille. Teitä olikin runsaasti tällä kertaa. Hyvä niin.

Ja uusi arvonta tulee pian. sitä odotellessa...


Kommentit

Onnea arvonnan voittajalle ja kivaa tiistai-iltaa sinulle Viltsu ❤️
Nanna sanoi…
Ihanat kortit!
Vintagentti sanoi…
Ihan loistava juttu, kiitos! En tiedä kummasta olen enemmän ihastuksissani; korttien oivaltavista ajatuksista vai Kristan pysähdyttävän upeista kuvista. Laitan postia tulemaan.