Katse silmiin, ei silmien alle

Älä aloita päivääsi eilisen sirpaleilla, sillä heräämme joka aamu loppuelämämme ensimmäiseen päivään.


Oletkaunis.fi:stä löysin todella kauniin väristä kosmetiikkaa, ja koska kauneus on pakkauksissakin oleellista minulle, lähti ostoskoriini mm. tämä Models Own - Backstage - Crème to Powder Foundation sävynä Natural Beige, joka soveltuu minun tarpeisiini ja ihoni sävyyn parhaiten.

Pakkaus on houkutteleva, sisältö simppeli ja taskuunkin sopiva. Lisäksi samettipussi, jonka kanssa kulkevat paletti ja meikkisieni kätevästi vaikka yökerhossa, jossa tarvis olisi kohennella meikkiä.


Peitä valvottu yö tällä kevyellä meikkivoiteella, joka on levitettäessä voidemaista, mutta muuttuu iholla puuteriseksi. Helppo levittää tasaiseksi, mattapintaiseksi lopputulokseksi. Sävyvaihtoehtoja on useita, joten olitpa vaalea taikka tumma, löytyy sopiva sävy sinullekin. 


Plussaa on myös peili, joka kuuluisi olla aina rasioissa mukana. Miinusta on se, ettei edes tämän backstagen oma meikkisieni mahdu rasiaan, vaan samettipussi on se ainoa jollen laita meikkipussiin siltään. Ja ei, en laita sottaamaan kaikkia tarvikkeita. Riittää, että sottaan samettipussin. Mutta tämä miinus ei todellakaan ole paha, sillä plussia tuotteessa on enemmän. 


Tykkään juurikin tällaisista voidemaisista puutereista, jotka iholla muuttuvat puuteriksi. Peittää ihan kivasti ihon virheitä ja värivirheitä. Itse tykkään käyttää tätä tummien silmänalusten häivyttämiseen, mikä onnistuukin suht hyvin. Ei kiinnitä huomiota enää silmien alle, vaan suoraan säihkyviin silmiini.

Kiitos Oletkaunis.fi ja Backstage. Saatte minut tuntemaan olevani kaunis!

Tuote saatu Oletkaunis.fi

Edit:
Muuten meikitön katse, mutta tätä voidepuuteria pyyhkäisty ja hieman tasoiteltu. Eron huomaa vasemmasta yläkulmasta. Mielestäni värivirheet ja tummat silmänaluset ovat kivasti peitetty. 





Kommentit

Kiva olisi ollut nähdä sävy sinun ihollasi, vaikka käden syrjään laitettuna. Minulla on jatkuvasti tuo silmänalus ongelma. Mustat on ja vaikea peittää.
Outi, nyt on voidetta silmän ympärillä, muuten meikittömänä ja ilman mitään pohjustusta tms. Pelkkä voidepuuteri vain.
Hitsit miten hyvö lopputulos. Kyllä toimii! Kiitos muuten kun heti tartuit mun kommenttiin.
T: mustat silmänaluset Espoossa 😀
Outi kyllä mulle saa rakentavaa palautetta antaa. Asiallinen kommenttisi poiki kuvan. Itseasiassa alunalkujaankin olisi pitänyt minun tajuta mallikuva. Yritän muistaa ensi kerralla. Kiitos!