Uhkapeliä ja kuohuvaa


Olen käynyt raveissa vain pari kolme kertaa aiemmin. Kerran totonnut sen mukaan, mikä oli hienoin nimi. Se päättyi huonosti,yllätys yllätys . hih.

Nyt oli aika harjoitella oikeaa totoamista. Miksikö nyt? Koska hevosia kohdellaan hyvin (toisin kuin eka toto-kerrallani) ja koska uuden oppiminen on kivaa ja koska samalla pääsimme Hyvänolon messuille.


Yllätyin, kuinka hyvin pärjäsimme Murusen kanssa. Voittoa tuli , joskaan ei panoksillamme paljoakaan.


Ystävien kanssa kävimme kuohuvalla.  Elämästä pitää nauttia. 

Huvit vaativat jälkeenpäin kuitenkin veronsa(kuten aina tämän sairauden kanssa. Ei siis mitään ihmeellistä. Lääkäreiden luvalla ja jopa kehotuksesta sekä omalla sisulla nautin elämästä), joten nyt sairasvuoteella lihastulehduksen kourissa toivun  kivasta ja tapahtumarikkaasta alkuviikosta.

Nauti sinäkin ! 


Kommentit

Ihanaa, että kuitenkin jaksat aina lähteä ulos kodista, vaikka tiedätkin, että se tuo kipuja. Ehkäpä ne kivut jotenkin kestää paremmin, kun ne johtuu kivasta ajasta yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa.
Mukavaa viikonloppua!
Outi, edes luonne ei antaisi jäädä petiin ja heittäytyä uhriksi. Kivun kanssa on elettävä, ja kipua on vaan opittava hallitsemaan. Etenkin kun en pahenna pysyvästi tai vaaranna itseäni.
mummo sanoi…
Itse kävin kerran Irlannissa koirakisoissa. Veikkasin juuri noin kuin sinäkin eka kerralla eli nimien mukaan. Pikku voittoja tuli. Muuten en pitänyt niistä koirakisoista, aika julmaa touhua, mutta kun maassa oltiin , piti nekin käydä katsastamassa. Itsekin huomaan, että kun on mukava viikonloppu takana, niin menee sitten ainakin päivä tai pari palautumiseen. Mutta sen kestää, kun on ollut kivaa.