Rakkaus, askartelu ja lahjat.


Rakkaudella, askartelulla ja lahjoilla on se yhteinen nimittäjä, että minulle kaikki kolme ovat hyvin tärkeitä. Lisäksi kaikki ovat hyvin moninaisia, eikä vain yhtä oikeaa tapaa ole missään noista. Esimerkiksi rakkaudesta kertoo ensimmäinen kuva. Meidän pienimmäinen vilkas kissa-poikamme tulee yks kaks häntä pörhöllä syliin. Hän painaa päänsä huovan tai paidan sisuksiin ja sulkee silmänsä. Sitten alkaa isoilla tassuilla tallaaminen. Voi herttileijaa, että siinä sulaa sydän kerta heitolla! 


Kun saan lahjan, onhan se jännittävää ja kivaa. Kuka nyt ei lahjoista piittaisi?! Kuvan paketin sain Jaana H-V:ltä vaihdon yhteydessä. Tuo paketti suorastaan huusi tulla avatuksi! Lisäksi ihana kortti ja kukka on klemmari! 


Askartelu on hyvin vaihtelevaa ja innostavaa. siitä bloginikin sai nimensä, Inspiration. Kun inspis iskee, on pakko saada kädet paperisilppuun tai maaliin. Jaanan tekemä ylläri oli kokonainen vihkonen! Rakastan kaikkea tuollaista hörhylää ja rohkeita värejä! 


Kirjanen sisälsi ihanuuksia omiin askarteluihini. 


Tietysti ne vaihtarikortit myös. Eiks ookkin IHANIA!!!


Ja lisää nameja askarteluun. RAKKAUTTA!


Ja koska lahjat ovat rakkautta, samoin kuin askartelukin, minun oma vastaukseni Jaanalle on tässä. So happy! Lahjat ovat siis ihania myös antaa. Se tekee minut iloiseksi. 


En vielä paljasta muuta, kuin entuudestaan sopimamme asian, eli paketti sisältää ainakin 2 atc-korttia, joista toisessa aiheena on kissat ja toisessa numerot. ;) Palataan asiaan, kunhan saan paketin postiin ja Jaanalle saakka. 

Rakkauden täyteistä ja inspiksiä viikkoon! 

Kommentit

Susanna sanoi…
Ihania juttuja olet saanut ja tuo sinun pakettisi näyttää niin herkulliselta että heti haluaisin nähdä mitä se sisältää :)))
Lahjat ja kortit on vaan niin sun juttu!
Ihanaa viikkoa Viltsu <3
Sussu, paketti avautuu tännekin piakkoin. :)
Outi, niinpäs ovatkin. <3 Kiitos!
Silkku sanoi…
Ihania juttuja kaikki ♥
Tiia Koivusalo sanoi…
Sulla on siellä maailman suloisin askartelu apulainen <3
Hieno ja värikäs lahjapaketti.
Silkku, Eiks vaan ookkin. :)
Tiia, Niin on, kaksikin. :)
Kati, Kiitos. tänään pitäisi jo olla perillä