Nopeet suojaa auringonsäteet

Ai mahotonta, kuinka minua ilahdutti tulla tänään blogiini ja huomata lukujen kasvaneen seuraajalistalla. Tervetuloa ihanat ja kiitos! Kiitos, kun klikkasit itsesi mukaan Inspiksen olkkariin. Ja hei, eilen sattui jäämään Ihana-teeman postaus julkaisematta, kun Murusen kanssa vietimme vapaapäivää, kävimme kaupoilla ja nautimme Mikael Gabrielin seurasta Satulinnassa. Tai ainakin omalla kotisohvalla... Tsirp. Joten eiköhän oteta breikki haltuun ensi viikolla. En päästä itseäni ihan niin helpolla. :)

Tänään sen sijaan ihastellaan Nopeita ja valoisia auringonpaistepäiviä. Mikäpä sen kivompaa, kuin aurinko ja sen tuoma valoisuus, olipa sitten kesä ja biitsit kyseessä tai talviset laskettelurinteet timanttihangilla.

Tiedämme, että aurinko on tähti, jota Maa kiertää ja että auringon ympärille syntyneet planeetat ja muut kappaleet muodostavat aurinkokunnan. Kun puhutaan tähdistä, meidän tulisi laskea tähtiin myös aurinkokin, sillä aurinko on aivan tavallinen tähti ilman mitään erikoisuuksia. Toisin sanoen avaruudessa on lukuisia eri kokoisia aurinkoja jotka vain sattuvat olemaan kauempana meistä tai pienempiä niin paljon, etteivät ne valaise ja lämmitä maata samoin, kuin Aurinkomme. Aurinko on tosin ainoa sellainen tähti, jota kiertävällä planeetalla tiedetään olevan elämää, meidät.


Mielestäni aurinko on ihana juuri siksi, että se saa luonnon kukoistamaan, meidät hymyilemään ja päivän näyttämään kirkkaammalta. Se antaa valoa ja poistaa masennuksen oireita. Mutta liika aurinko on pahasta, niin iholle kuin silmillekin. Siksi suojautuminen on äärettömän tärkeää, myös siellä timanttihangilla. Valitettavan usein kuitenkin näkee ihmisiä pitkin vuotta ilman aurinkolaseja tai ilman kunnollisia aurinkolaseja. Kunnollisella tarkoitan sitä, että UV suoja on 100% ja säteet eivät pääse aurinkolasien sivuilta, alta tai päältä silmiä sokaisemaan. Tähän suosittelen Nopeet hankinnat! 


Kaikki alkoi vuonna 2013 Kapkaupungissa, Afrikassa.

Perustajajäsen W oli rankan päivän jälkeen päättänyt palkita itsensä pirtelöllä ja suunnannut Kapkaupungin ykkösostarille. Imiessään pillillä pirtelöään ja laahustaessaan ostarin steriileillä käytävillä tapahtui jotain, joka muuttaisi kaiken; W sokaistui hetkellisesti. .. 

Mitä sitten tapahtui, sen voit lukea TÄÄLTÄ.



Kuten kuvasta huomaat, sivuilta ei auringonpaiste pääse sokaisemaan. 


Myöskään päältä käsin eivät UV-säteet pilaa silmiä. 


UNISEX-malliston lasit, joissa SÄÄDETTÄVÄT, ERITTÄIN JÄMÄKÄT SANGAT. 


Nenän päälle ei tule mitään allergisoivaa terästä nikkelikuorrutteella eikä ohuenohutta riukua. Et myöskään joudu vääntelemään ja epätoivoisesti etsimään aina-tipahtelevia-nenäsuojuksia, sillä tämä nenäsuojus on silikonia ja kiinni laseissa.


UV-suoja näissä laseissa on täydet sata prossaa! Kaiken lisäksi Nopeet ostaessasi työllistät suomalaisia. Kategorioita on tummuusasteen kanssa 4. Nelosilla ei sitten ajella autoa! Ne ovat jo sen verran tummat! 


Älä sokaistu, suojaa tärkeimpäsi! Silmät ovat ihanat, aurinko on ihana, nopeet on ihanat! 


VÄRI: BLUE MOTHAFUCKING REVO on meinaan ihana sävy! 

Mun lapseni, se hiphoppari-nuori, joka Nopeet silmillä esiintyi kahtena kesänä telkkarissakin, omisti aiemmin kolmet erilaiset Nopeet. Yhdet niistä kuitenkin varasttiin häneltä vuosi sitten Blockfesteillä, eikä hän halunnut alkaa tapella yksi kymmentä vastaan niistä. Mutta pettymys oli kova. Onneksi Nopeet tulevat postissa tilauspäivästä ylihuomiseksi, eli NOPEETa. 


Peililasit tekevät näistä tosi siistit. Jos kerran pojalla, niin sit myös äidilläkin, joten nyt meillä on molemmilla ihan himmeet Nopeet! 


Ja hei, Nopeet saat kuvasta poiketen PUISESSA RASIASSA! ja mukaan tietty kuuluu pikkuinen tuoteseloste ja siivo puhdistusliina!


Nopeet saatu yhteistyön merkeissä



Kommentit

Samaa mieltä, että silmät kannattaa suojat auringolta.
Aika päheet lasit kyllä <3
Kivaa viikonloppua!