Kauneutta sisältä ja ulkoa

Kauneus on käsite, joka on jokaisella omanlaisensa. Minulla kauneus ja siihen liittyvä ovat olleet sydäntä lähellä lapsesta saakka. Hyvin monasti kuitenkin olen huomannut, ettei valtaväestön suosimat asiat ole olleet välttämättä niitä mun juttuja, kun taas jokin eksoottinen ja harvinaisempi on ollut sydämeni asia. Vasta vuosia myöhemmin ne "mun jutut" ovat rantautuneet suomalaiseen katumuotiin, koruihin tai vaikka meikkiin.

Lapsena missikisat olivat yksi tärkeimmistä tv-ohjelmista, ja valitsin usean vuoden ajan omat suosikkini. Hyvin usein valintani osuivatkin napakymppiin, tai ainakin kolmen kärkeen. Veikkaampa, että Lola Odusoga oli viimeisimpiä missejä, joista valkkasin voittajan. Jostain aikaa huomasin misseyden olevan kaukana kauneudesta ja kauneusalan olevan hurjaa bisnestä. Myöhemmin jopa missejä tajusi sen ja kruunu vaihtoi omistajaansa. Surullista!

Mutta kaikki kauneus EI kuulu bisnes-maailmaan, ja se on oman elämän kauneus. Se, miltä itse haluaa näyttää tietyissä resursseissa ja miltä sisältä tuntuu. Sekin tottakai resurssien sallimissa rajoissa. Kaikkeen emme voi vaikuttaa, mutta paljon on sitäkin, mikä ihan oikeasti tekee meistä kauniimman.



Dr.Hauschka on tehnyt ihmeitä kasvoilleni jo tovin aikaa voiteiden muodossa. Halusin kokeilla myös ihan arkikäyttöön ehostusta luomivärin muodossa. Siksi valintani Ruohonjuuresta oli Taupe, eli ruskean sävyinen luomiväri. Ruskea kun on minulle se parhaiten sopiva arkimeikki.

Kyseessähän on laadukas, mutta suht edullinen Luomuväri-luomiväri, eli luonnonkosmetiikkaa, jossa ruusunterälehtien ja silkin yhdistelmä yhdessä mineraalipigmenttien kanssa saa silmät loistamaan.

En käytä voimakkaasti kimaltavia luomivärejä, sillä yläluomeni on raskas. Siksi tämä Dr. Hauschkan luomiväri toimiikin minulla. Se levittyy helposti, pigmenttiä voi joko häivyttää lähes olemattomiin tai lisätä reilusti näkyväksi. Silti mitään pakkeliprinsessaa tällä ei tule. Silmät avautuvat kauniisti ja kevyt säihke luo aikuismaista valoisuutta.



Ulkoisen kauneuden lisäksi tärkeää on sisäinen hehku. Oma hyvinvointi ja asenne yhdessä itsevarmuuden kanssa saavat uskomattoman paljon aikaan. Meistä ihan jokainen on kaunis, kun uskoo itsekin siihen.

Mutta on tärkeää myös huolehtia sisäisesti hyvinvoinnista ja tavallaan meikata sisältä käsinkin itseään. Tai no, meikata ja meikata... Natural balance -kapselit Pukkalta ovat minun tämän syksyn salaisuuteni. Nämäkin Ruohonjuuren valikoimaa.

Natural Balance on tasapainottava ja kokonaisvaltaisesti ravitseva kapseli, jossa tehoaineina ovat mm. triphala, merilevä, vihreä tee ja kaneli.

Päivittäinen altistus prosessoiduille sokereille, rasvoille, korkealle stressitasolle ja passiivisille elämäntavoille asettavat haasteita luonnollisesti toimivalle aineenvaihduntaprosesseille. Jopa 35% länsimaisesta väestöstä arvellaan sairastavan jonkinasteisesta insuliiniresistenssistä. Mikäli elimistö ei pysty käsittelemään sokereita ja rasvoja luonnollisella tavalla, ne varastoituvat rasvaksi. Tämä johtaa painonnousuun ja siitä johtuviin terveysongelmiin, kuten insuliiniresistenssiin, kohonneisiin kolesteroliarvoihin, munasarjojen monirakkulaoireyhtymään tai ennenaikaiseen ikääntymiseen.

Ongelma:
Painonhallinta, insuliiniresistenssi, leptiiniresistenssi, kilpirauhasen vajaatoiminta, verensokeriarvojen epätasapaino, vaillinaisesti toimiva aineenvaihdunta, kolesteroliarvojen epätasapaino sekä munasarjojen monirakkulaoireyhtymä.


Mihin Natural balancea sitten käytetään?
  1. ravitsemaan ja tukemaan kilpirauhasta ja helpottamaan painonpudotusta 
  2. tehostamaan ravintoaineiden imeytymistä suolistossa pitäen huolen siitä, että saat ravinnostasi parhaat mahdolliset hyödyt
  3. puhdistamaan kudoksia syvällä tasolla ja auttamaan poistamaan kudoksiin kerääntynyttä kuonaa
  4. auttamaan tasapainottamaan verensokeria, helpottamaan insuliiniresistenssiä ja auttamaan vähentämään rasvaa. 
  5.  alentamaan kolesterolia ja tehostamaan aineenvaihduntaa
  6. parantamaan ruuansulatusta
Parhaimpia, eettisesti viljeltyjä luomuyrttejä sisältävä sekoitus auttaa sinua löytämään itsesi - ja rauhan maailman kanssa. Kapselit eivät sisällä liivatetta, ja kapseleita otetaan tarpeen mukaan 1-4 kappaletta päivässä. Soveltuu täysin myös vegaaneille. 

Sekä luomiväri että Natural balance-kapselit saatu Ruohonjuuresta blogiin



Kommentit

Tuo luomiväri on ihana ja sävy kauniin pehmeä.
Ihanaa sunnuntai-iltaa Viltsu <3
Salka sanoi…
Mäkin viihdyn eniten aika neutraalissa värimaailmassa, mitä tulee silmämeikkiin. Tosi kaunis sävy tuossa Dr. Hauschkan luomivärissä!

Oletko muuten huomannut mitään konkreettista eroa noiden Pukka-kapseleiden syömisen jälkeen?
Outi,toi on oikea namu. ja sävyjähän dr. HAUSCHKAlla on useampiakin .
Mukavaa viikonloppua
Salka, tykkään! :)
Olen vasta niin vähän aikaa käyttänyt Natural balancea etten vielä uskalla sanoa vaikutuksista enempää kuin, että aineenvaihdunnassa ja painonlaskussa on pientä muutosta. Kerron enemmän, kun purkillinen syöty.
Luomiväri on minunkin mieleinen. En tykkää mistään kimalteisesta vaikka muuten tykkään. Mulla kans on raskaat luomet. Olispa rahaa menisin yläluomileikkaukseen, kohotus millä nimellä se onkin. Pitäis vaan mennä yksityisesti. No pärjään näilläkin luomilla,kun eivät vie näkökenttää pienemmäksi. Siis näillä mennään, nyt en menis mihinkään leikkaukseen tän lonkan operation jälkeen !!!
Tuija, tiedän niin tuon tunteen! Leikkaus kelpaisi. Kukahan sen meille tarjoisi? :)