I love me-tapahtuman suosikkini ja ARVONTA

Jo tavaksikin tullut lifestyle- ja hyvinvointitapahtuma I love me -messut järjestetään 21.-23.10.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Teemana tänä vuonna on : "Ole tärkeä itsellesi"
Teema on juuri sitä, mitä olen Inspiksessäkin yrittänyt sinulle kertoa. Sinä olet tarpeeksi, sinä olet riittävästi, sinä ansaitset parasta ja sinun tulee olla itsellesi tärkeä.



Oman hyvinvoinnin huolehtiminen on lahja niin sinulle itsellesi, kuin läheisillesikin. Se on sitä, niinkuin Murunen sanoi minulle kerran: "Jos kampaajalle meno tuntuu vaikealta sen vuoksi, että tekisit sen itsesi takia, niin ajattele vaikka asiaa niin, että teet sen minun vuokseni." . Tuolla Murunen ei missään nimessä vähätellyt minun merkitystä, vaan yritti saada minut näkemään asiat laajemmin. Kieltäydyinhän kaiken aikaa menemästä "tuhlaamaan itseeni rahaa". Voi mikä tollero olinkaan! Se, että huolehdin itsestäni, on hyväksi myös muille. Silloin jaksan paremmin, olen iloisempi ja energisempi, olen parempi äiti ja vaimo, näytän jopa ulkopuolisille siltä, että heille tulee hyvä mieli hymystäni. Ja tästä samasta hyvinvoinnista on I love me-messuissakin kyse.

Se, mikä minua noilla messuilla eniten kiinnostaisi, olisi itsellenikin tuttu Kundaliinijooga, Se vie vain minuutin –meikkaus ja Bona valere, joka löytyy osastolta 6G68.

Lisäksi Vuoden nuori suunnittelija-kilpailu ja ehdottomasti Laveran osasto. Laveran osastolla nimittäin  kaikki tuotteet ovat messujen ajan –40% ovh:sta SEKÄ 15 ensimmäistä ostajaa jokaisena päivänä saa yllärilahjan. Tämä siis vain osastolla 7F61. Lisäksi Lavera lanseeraa osastolla uutuuksia, kuten uudistuneet hiustuotteet sekä 10 uutta meikkituotetta!!! Näistä voin paljastaa jo yhden, eli kuvassa näkyvä käsi- ja kynsinauhavoide. Tuoksuu ihanalle ja imeytyy nopeasti käsiin. Olen käyttänyt tätä nyt viime päivät kesken kaiken blogatessakin, eli voide käsiin ja kohta näppäily jatkuu. Ei ihan onnistuisi kaikilla käsivoiteilla! Tämän lisäksi ainakin pari kynsituotetta kiehtoo jo kovastikin testaamaan ja.. no, en paljasta vielä liikaa.


Ja tietenkin suosikkieni sarjaan kuuluisi NHS osasto, jolla on jälleen kaikki merkit esillä (Nurme, Sosar, Born to Bio, Lavera ja Lilly’s Eco Clean) ja siellä huikea tarjous. Osta kaksi – maksa yksi (NHS tarjoaa edullisemman). Tämä osasto on 7F58.

Messuilla on kilpailuja, joita pääsee seuraamaan. Yksi mielenkiintoisista kilpailuista on bodypainting, jonka teema on tänä vuonna steampunk.

I love me-messuilla on niin hurjasti erilaista ohjelmaa, koettavaa ja nähtävää, että ehdottomasti kannattaa suunnitella oma messupäivänsä ennakkoon. Se onnistuu I love me-messujen sivun kautta näppärästi. Ja sitten ei muuta kuin nenäsi kohti Helsinkiä ja oman itsesi rakastamista!


Moni blogi on arponut tai arpomassa messulippuja, joten ne jätän heille tyystin. Sen sijaan kuukausiarvontani omakustannehinnalla sopinee tähän itsensä hemmottelemiseen täydellisesti. Siispä arvonta lokakuulle tässä: 

ARVONTA 31.10.2016 saakka
palkintona rannekoru. Arpojen lukumäärä joko 1 (vastaus) tai 3 (jako). 

-Kerro kommenttiin, mikä tapahtuma SINUN paikkakunnallasi on se paras vuoden mittaan ja mistä paikkakunnasta on kyse? 
Jätä nimimerkkisi. Se riittää. Huhuilen voittajaa blogissa, joten muuta ei nyt tarvita.

Lukijat ja ei-lukijat olkoon nyt tällä kertaa samalla viivalla. Sen sijaan jakamalla alla olevan palkintokuvan, sekä linkin tähän postaukseen
(osoite on tässä: http://somanyinspiration.blogspot.fi/2016/10/i-love-me-tapahtuman-suosikkini-ja.html ), saat 2 lisäarpaa! 

Hulppeesti onnea juuri SINULLE IHANA!


Palkinto on itse hankittu. 
Laveran tuote lehdistönäyte




Kommentit

Pääkaupunkiseudulla ja juurikin nämä I love me messut. Parasta messuissa on yhteinen aika tyttären kanssa <3
Yhdellä arvalla mukana.
tuula sanoi…
Kanavajuhlat Juankoskella!
Mukana yhdellä arvalla.

tvoitto@gmail.com
Unknown sanoi…
Tykkään supermessuista tampereen pirkkahallissa. Mukaan yhdellä arvalla. Salli.moilanen36@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Jokavuotinen Pääsiäistapahtuma Riihimäellä. Riihimäki on suomen pääsiäiskaupunki. Pääsiäisen aikaan täällä on kaikenlaista ohjelmaa, markkinhumua sekä erilaisia askarteluapajoja, niin lapsille kuin aikuisillekin.

Mukana yhdellä arvalla.
Anonyymi sanoi…
Porvoon joulunavajaiset vanhassa kaupungissa :)
sofia_snellman@hotmail.com
VillaTutan Tuula sanoi…
Oiskohan nuo Unikeonpäivät.. silloin on vilinää ja vilskettä ja markkinahumua.
Mukana yhdellä arvalla:)
SirpaH sanoi…
Maaseutumarkkinat elokuun lopussa Varkaudessa!

kolmella arvalla mukana :)
Joulumessuilla ehdin juuri ja juuri käydä Nurmeksessa tai Joensuussa. Työ vie kaikki voimani nykyisin.