Tunnustuksia ja vastauksia - haaste

Hurmaava leidi,Lady of the mess, nakkasi minua kysymyksillä, joihin vastaan nyt tässä. Samat kysymykset siirrän myös omille lukijoilleni, vaikka saisihan ne vaihtaakin halutessaan. En viitsi hyviä kysymyksiä alkaa muuttamaan. Kuka saa haasteen, selviää lopussa. 



1. Lempiharrastuksesi (bloggaamista ei lasketa!)?

Nautin askartelusta, runojen kirjoittelusta päiväkirjan sijasta, eli siis elävästä elämästä ja luen jonkun verran. En nyt harrastukseksi sanoisi, mutta tulee myös väriteltyä värityskirjoja, jotka aikuisille tarkoitettu ja silloin, kun makoilen sängyn pohjalla, pelaan myös Angry birds fightia. :D

2. Jos olisit ruoka-annos, mikä olisit? Miksi?

Olisin jälkkäripuolelta varmaan joku vadelmainen suklaamousse kermavaahdolla ja vaahtokarkkirouheella.  Rakastan jälkkäreitä ja makeaa sellaista erityisesti. söisin viikottain, jos olisi mahdollista. Kuukausittainkin kelpaisi... Vaikka edes muutaman kerran vuodessa!
Anyway, vadelma on perinteinen marja ja ihanan makea, punakka ja pallero.  Sulaa suuhun. Heh heh. Suklaa on intohimo monille ja seksikäs ruoka-aine. Sen samettinen kosketus on taivaallinen nautinto. Kermavaahto on pehmeää, leijuvaa ja silti pysyy tanakasti moussen päällä. Kermavaahtokin on sitä perinteistä, mutta myös viettelevää. Helppo valinta. Helppo koristella vaikkapa viallinen kakku, josta puuttuu palasia tai ei muuten pysyisi kasassa. Ei heitetä pois vajanaista herkkua.
Ja vaahtokarkit ovat kuohkeita, muhkeita, hempeitä, herkullisia, monivärisiä, niiden muodot ovat kaartelevia, eivätkä suoraa pötköä. Koko jälkkäri on hyllyvä ja ihana seksikäs ja makea, kaunis ja moninainen... Oi joi, otappa tästä selvää! :D



3. Paras piirteesi äitinä?

Annan lapseni olla HÄN ITSE ja kannustan ja tuen häntä juuri omana itsenään kaikessa. Tottakai opastan, neuvon ja rajoitankin tarpeen tullen, mutta en elä lapseni kautta omaa kadotettua nuoruuttani kuitenkaan. Lapseni tekee omat valintansa ja rakentaa oman elämänsä itselleen sopivaksi. Aina ei välttämättä ajatukset ihan samaa rataa kulje, mutta jos ratkaisut ovat muuten ok, niin mitä minä olen häntä rajoittamaan!? Juuri tänä aamuna viimeksi poikani laittoi pikaisen viestin minulle jossa kertoi väliaikatietoja omasta tyystin erilaisesta valinnasta, mitä en olisi vuosi sitten vielä osannut epäillä edes. Olen niin ylpeä hänestä! ..Ja meidän väleistämme.

4. Jos saisit kokonaan vapaan viikonlopun, mitä tekisit?

Kohdallani tuo tarkoittanee vapaata kivuista?
Menisin kuntosalille ja lenkille. Kävisin uimassa ja tanssimassa itämaista. Sellainen liikuntapainotteinen viikko se olisi.

Jos taas tarkoitus olisi viikko ilman mitään velvotteita tällä kunnolla, niin eipä se mihinkään muuttuisi arjestani. Normaalia kotielämää. Askartelua, kissojen kanssa touhuilua, lepoa ja leffoja...

5. Mitä haluaisit vielä opiskella?

Syventää eri meditaatio-tyylejä. Itseasiassa se onkin nyt tämän syksyn tavoite.



6. Salainen taitosi?

Jos kerron sen, se ei ole enää salainen...
Ok, kerron. Osaan räpätä. HEH. Lapseni, joka tarkennettakoon, on aikuinen, on opettanut minut räppäämään ja se on meidän yhteinen juttumme. Hänen intohimo ja harrastus, minulle enemmänkin hupi.

7. Oletko syys-, talvi-, kevät- vai kesäihminen?

Kesä. Silloin on valoa ja lämpöä ja ne asiat saavat minut kehräämään tyytyväisenä.

8. Seuraava itsellesi suunnittelema isompi hankinta?

Voisinpa sanoa että Gelli plate, mutta olisiko se joogamatto...


9. Turvavaate, johon pukeudut, kun et keksi, mitä laittaisit päällesi?

Turkista tuomani Kaftaani.


10. Milloin ja miten aloitat jouluvalmistelut?
Joulukuun eka päivä laitan jouluvalot. Tosin joulukorttitalkoothan ovat jo käynnissä, koska en muutoin kerkeäisi niitä tekemään.


Vastaa kysymyksiin ja Laita haaste eteenpäin niin monelle kuin tahdot. saat laittaa samat kysymykset, mutta mielellään saa vaihtaakin ne toisiin. Tai vaikka vain vaihtaisit osan. 

Minulta haaste lähtee : 

Päikkä-Kukkiva puutarha

Funky and Fifty

Pirjo- Kahvia ja kosmetiikkaa




Kommentit

Lady of The Mess sanoi…
Kiva kun tartuit tähän heti - ja mielenkiintoisia asioitahan sieltä paljastuikin - vai räppäriviltsu;)
Ja aikamoinen jälkkäripläjäys - sai kyllä mielikuvituksen lentoon<3
Kivat kysymykset ihanine vastauksineen.
Voi kun toivoisin sinulle sitä kivutonta viikonloppua <3
Mukavaa tiistai-iltaa Viltsuliini.
Salka sanoi…
Eikä, ihana räppi-Viltsu :D! Mä en todellakaan osaa räpätä. En edes laulaa ^_^ Onneksi kaikkea ei tarvi osata..;D

Vaahtokarkit ovat salainen paheeni. Omnomnom!
Unknown sanoi…
Mahtava kysely. Hyviä kysymyksiä. Oli mukava ja mielenkiitoista lueskella. :)