Siirry pääsisältöön

Salainen intohimo ja hampaan pesu

secret passion

Mieti hetki, mikä sinun salainen intohimosi on? Ei sinun tarvitse salaisuuttasi minulle paljastaa, mutta mieti, miltä se tuntuu, miltä se maistuu tai miltä se tuoksuu. Tunnetko sen kädelläsi vai näetkö sen silmilläsi? Onko salainen intohimosi sallittua hetken kosketukselle vai pysyykö se tavoittamattomissa sinultakin? Entä mitä olisit valmis tekemään sen eteen, että salainen intohimosi olisi sinun? Hurmiota, nautintoa, endorfiiniryöppyä, mikro-orgasmeja... Vai onko sinun salainen intohimosi enemmänkin fantasiaa ja pysyttäväkin hieman ulottumattomissa? Oih, sellaisena, mikä saa vatsanpohjassa kutittamaan ja posket hehkumaan, muttet silti, et sitten millään saa sitä itsellesi? 


suklaalevyt

En ihan kaikkia omia salaisia intohimoni kohteita viitsi paljastaa, jottei niiden taika ja lumo katoa, mutta yksi, jonka voin paljastaa tietäen, ettei se minnekään katoa silti, on Dammenbergin suklaatehtaan suklaat. Erityisesti muutama maidoton tai vähälaktoosinen vaihtoehto, joita voin nauttia ilman huonoa omaatuntoa ja vatsan väänteitä. 

Dammenbergin suklaa valmistetaan käsityönä aidoista luonnon raaka-aineista. Sen tarina alkoi rakkaudesta suklaaseen. Herkkuhetkeen, joka kuuluu kaikille.


mansikka suklaa


Secret Passion Luomu Mansikka tummasuklaalevy

Tummaa suklaata ja mansikoita on yhdistelty AINA keskenään ja todettu, että se on sekä ihanaa, myös seksikästä. siksi en siis laisinkaan yllättynyt siitä, että Dammenbergin Secret passion Luomu mansikka tummasuklaalevy vie kielen mennessään.

Kun laitan suklaapalan suuhuni mansikkapuoli kielelle, tunnen ihastuttavan mansikan kirpeyden ja tumman suklaan leikittelyn yhdessä. Kaakaotahan näissä levyissä on sen 74% ei TUHTIA TAVARAA! Voimakas tummasuklaa ja raikas mansikka takaavat herkullisen suklaanautinnon.

Ruoka-aineallergisille tiedoksi, että tämä salainen nautintoaineeni on Pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, soijaton, maidoton, GMO vapaa ja hei, yksi hyvin tärkeä monille maassamme asuville vähemmistöille: Halal

Makuelämyksen lisäksi Dammenbergille on tärkeää, että suklaat myös näyttävät kuvankauniilta. Siksi koristelu tapahtuu käsin ja juuri siksi myös suklaat sopivat niin itselle palkkioksi, kuin juhlaan tai lahjaksi. Myös liikelahjoiksi!

toffeesuklaa

Maidoton Toffee suklaalevy 

Dammenberg kokeilee uusia makuja suklaisiin yhdistellen ja jos maku on nautinto, päätyy se myyntiin saakka. Kaikkia ihanuuksiahan saa myös verkkokaupasta , joten ihan pakko ei ole etsiä hyvin varusteltuja namupuoteja.

Maidoton toffee suklaalevy saattaa kuulostaa mauttomalta, koska suklaahan mielletään maidosta tehdyksi, mutta maito ei ole se oleellisin asia kuitenkaan, vaan KAAKAO. Tämän maidottoman Toffee suklaalevyn kaakaoosuus on jopa 39%. Ja koska mitään maidon osia ei ole käytetty, saattaa tätä nauttia hekin, joille maito ja sen osat tuottavat vaikeuksia. Minullehan sopii HYLA tai LAKTOOSITON, mutta tämä siis täysin MAIDOTON.

Mietin eka palalla, miltä toffee maistuu. ehkä pieni odotus oli voimakkaammasta toffeen mausta, mutta toisaalta kevyt kosketus yhdessä suklaan kanssa takaa sen,e ttei tule äklömakeaa ja siksi huonoa oloa. Saattaa siis hyvinkin nauttia kylpyammeessa kokonaisen levyn tai sohvalla lukiessa lemppari aikakauslehteä. Jos tahdot imelyyttä lisää, suosittelen vaikkapa TÄTÄ. 
yotuel hammastahna


Herkkuhetken jälkeen on muistettava pestä hampaat huolella, ettei synny reikiä. Minulla on Yotuel-kuuri menossa, jonka avulla teen hymystäni entistäkin kauniimman.

Olen kuullut, ettei joillakin Yotuelin hammastahnat toimisi eivätkä valkaisisi hampaita. Tahdon korjata muutaman väärin ymmärryksen ja kertoa vinkkini, joiden ansiosta minun hampaani ovat puhtaammat myös näkyvästi.

Ensinnäkään Yotuel-hammastahnat eivät vahingoita hammasta eikä sen kiillettä. voit siis huoleta kokeilla ja ihastua. Moni vahva valkaisuainehan vahingoittaa kiillettä ja sillä tavoin "valkaisee". Lisäksi monien kokemuksella hampaisiin vihloo ja koskee käsittelyt. Yotuelilla ei aiheuteta vahinkoa. Ei kipua. Ei vihlontaa. Yotuelin vaahtoamattomat tahnat sopivat henkilöille, joilla on herkät limakalvot, sekä aftoista kärsiville. Minun aftani ovat olleet poissa!

Tavallisilla hammastahnoillahan pestään kerran tai kaksi päivässä hampaat. Pari minuuttia ja se on siinä. Tavalliset tahnat poistavat ruokaa hampaan pinnalta, mutta esim. kahvin, tupakan ja teen jättämä tummentuma on ja pysyy. Yotuelin käyttö EROAA tavallisen tahnan käytöstä! Jos peset kuten tavallisilla, on tulosten saaminen hidasta. Myöskään mihinkään superkiiltoaineisiin ei pidä verrata Yotuelia, sillä kyseessä EI ole kertaluontoinen pikahoito, joka säilyy muutaman viikon, vaan pysyvä muutos.
Tärkeää on, että harjaat 3 minuuttia kerrallaan, jotta tuote ehtii vaikuttaa tarpeeksi pitkään hampaan pinnalla. Kolme minuuttia, kolmesti päivässä. Liian usea harjaa nopeasti ja sen kerran tai kaksi, mutta se ei oikeasti RIITÄ! 

Lisäksi ensin poistetaan tummentumat hampaiden pinnoilta. Siihen tarkoitukseen on omat tahnansa. Eli vaikkapa kahvin tummentumat. Se lika, mitä kahvista on jäänyt, hangataan pois Classic tai Pharma- tahnalla. Ethän sinä sitä likaa yritä valkaista, vaan hammasta! 

Kun hampaiden pinta on saatu puhtaaksi myös tahroista, voi alkaa valkaisu. Kyseessä siis hitaasti tuleva, pysyvä muutos. Hammasluun pintaa valkaistaan yhä edelleen all-in-one-tahnalla 3 kertaa 3 minuuttia-menetelmällä ja lopuksi suuta EI huuhdota, vaan jätetään puhtaisiin hampaisiin puhdas tahnan jämä. Näin tahna jatkaa työskentelyään edelleenkin! 

Yotuelilla on myös kotihoitovalkaisuaineita, jos sellaiset ovat enemmän sinun mieleesi. Voit tutustua valikoimaan TÄÄLTÄ.  Minä jatkan kuitenkin hampaanpesua näillä tahnoilla, jotta muutos syvenee ja hampaiden kauneus säilyy pitempään. Toki välillä voi muutakin halutessaan käyttää, eihän tämä avioliitto sentään ole, mutta ohjeita noudattaen olen itse valkaissut tämän kesän aikana hampaideni pintaa Yotuelilla 2 astetta! Minun onnekseni minulla on hammasvärikartta. silmäpelillä peiliin tuijottaen en huomannut heti muutoksia, sillä muutos tapahtuu pitkällä aikavälillä, ja joka päivä samaa peilikuvaa tuijottamalla muutosta ei vaan huomaa! Hammasvärikartta on kuitenkin lahjomaton ja puolueeton, joten se on kertonut totuuden. ensin huomasin tummentumia poistavan tahnan tasaavan väriä. Eli se tumma, ruskea ja keltainen väri katosi kokonaan! Myös hampaiden välistä, jonne sähköhammasharjalla pääsen kätevästi. sittemmin alkoi maitokahvin väriset hampaani näyttää vaaleammilta ja vaaleammilta. Pakkohan se on uskoa kun omin silmin kartasta sen näen! 

Eli yleisimmät virheet taitavat olla: 

*väärä tahna (valkaisevalla ei tummentumia poisteta)
*Liian lyhyt harjaus
*Liian vähän harjauskertoja
*Lopetetaan kesken, kun "tuloksia ei heti synny"
*Katsotaan peiliin päivittäin, eikä käytetä värikarttaa/jotain millä erottaa muutokset
*Ei pestä hammasvälejä kunnolla


Tottakai tämäkin on yksilöllistä, joten vaikka minä olen saanut avun ja olen onnellinen,  minä en sinun puolestasi voi sanoa, toimiiko vai ei. sinun on ihan itse kokeiltava!
Inspiksen kautta kaksi onnellista saikin molemmat tahnat ja all-in-onen kuukausiarvonnassa aiemmin. Toivotaan valkoisempia hampaita heillekin.

yhteistyössä  yotuel ja dammenberg

Kommentit

Mä ihan kävin miettimään, että mikä ois mun salainen intohimo. suklaa ei oo salaista, mutta sitä himoitsen aina.
Ehkäpä jään miettimään tätä! yleensä kerron kaikki mun haaveetkin kaikille jotka haluaa kuunnelle, ehkäpä mulla ei ole salaisia haaveita ja intohimoja :D
Tiia K sanoi…
Yotuel on vaan maailman paras <3

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…