Siirry pääsisältöön

Salainen intohimo ja hampaan pesu

secret passion

Mieti hetki, mikä sinun salainen intohimosi on? Ei sinun tarvitse salaisuuttasi minulle paljastaa, mutta mieti, miltä se tuntuu, miltä se maistuu tai miltä se tuoksuu. Tunnetko sen kädelläsi vai näetkö sen silmilläsi? Onko salainen intohimosi sallittua hetken kosketukselle vai pysyykö se tavoittamattomissa sinultakin? Entä mitä olisit valmis tekemään sen eteen, että salainen intohimosi olisi sinun? Hurmiota, nautintoa, endorfiiniryöppyä, mikro-orgasmeja... Vai onko sinun salainen intohimosi enemmänkin fantasiaa ja pysyttäväkin hieman ulottumattomissa? Oih, sellaisena, mikä saa vatsanpohjassa kutittamaan ja posket hehkumaan, muttet silti, et sitten millään saa sitä itsellesi? 


suklaalevyt

En ihan kaikkia omia salaisia intohimoni kohteita viitsi paljastaa, jottei niiden taika ja lumo katoa, mutta yksi, jonka voin paljastaa tietäen, ettei se minnekään katoa silti, on Dammenbergin suklaatehtaan suklaat. Erityisesti muutama maidoton tai vähälaktoosinen vaihtoehto, joita voin nauttia ilman huonoa omaatuntoa ja vatsan väänteitä. 

Dammenbergin suklaa valmistetaan käsityönä aidoista luonnon raaka-aineista. Sen tarina alkoi rakkaudesta suklaaseen. Herkkuhetkeen, joka kuuluu kaikille.


mansikka suklaa


Secret Passion Luomu Mansikka tummasuklaalevy

Tummaa suklaata ja mansikoita on yhdistelty AINA keskenään ja todettu, että se on sekä ihanaa, myös seksikästä. siksi en siis laisinkaan yllättynyt siitä, että Dammenbergin Secret passion Luomu mansikka tummasuklaalevy vie kielen mennessään.

Kun laitan suklaapalan suuhuni mansikkapuoli kielelle, tunnen ihastuttavan mansikan kirpeyden ja tumman suklaan leikittelyn yhdessä. Kaakaotahan näissä levyissä on sen 74% ei TUHTIA TAVARAA! Voimakas tummasuklaa ja raikas mansikka takaavat herkullisen suklaanautinnon.

Ruoka-aineallergisille tiedoksi, että tämä salainen nautintoaineeni on Pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, soijaton, maidoton, GMO vapaa ja hei, yksi hyvin tärkeä monille maassamme asuville vähemmistöille: Halal

Makuelämyksen lisäksi Dammenbergille on tärkeää, että suklaat myös näyttävät kuvankauniilta. Siksi koristelu tapahtuu käsin ja juuri siksi myös suklaat sopivat niin itselle palkkioksi, kuin juhlaan tai lahjaksi. Myös liikelahjoiksi!

toffeesuklaa

Maidoton Toffee suklaalevy 

Dammenberg kokeilee uusia makuja suklaisiin yhdistellen ja jos maku on nautinto, päätyy se myyntiin saakka. Kaikkia ihanuuksiahan saa myös verkkokaupasta , joten ihan pakko ei ole etsiä hyvin varusteltuja namupuoteja.

Maidoton toffee suklaalevy saattaa kuulostaa mauttomalta, koska suklaahan mielletään maidosta tehdyksi, mutta maito ei ole se oleellisin asia kuitenkaan, vaan KAAKAO. Tämän maidottoman Toffee suklaalevyn kaakaoosuus on jopa 39%. Ja koska mitään maidon osia ei ole käytetty, saattaa tätä nauttia hekin, joille maito ja sen osat tuottavat vaikeuksia. Minullehan sopii HYLA tai LAKTOOSITON, mutta tämä siis täysin MAIDOTON.

Mietin eka palalla, miltä toffee maistuu. ehkä pieni odotus oli voimakkaammasta toffeen mausta, mutta toisaalta kevyt kosketus yhdessä suklaan kanssa takaa sen,e ttei tule äklömakeaa ja siksi huonoa oloa. Saattaa siis hyvinkin nauttia kylpyammeessa kokonaisen levyn tai sohvalla lukiessa lemppari aikakauslehteä. Jos tahdot imelyyttä lisää, suosittelen vaikkapa TÄTÄ. 
yotuel hammastahna


Herkkuhetken jälkeen on muistettava pestä hampaat huolella, ettei synny reikiä. Minulla on Yotuel-kuuri menossa, jonka avulla teen hymystäni entistäkin kauniimman.

Olen kuullut, ettei joillakin Yotuelin hammastahnat toimisi eivätkä valkaisisi hampaita. Tahdon korjata muutaman väärin ymmärryksen ja kertoa vinkkini, joiden ansiosta minun hampaani ovat puhtaammat myös näkyvästi.

Ensinnäkään Yotuel-hammastahnat eivät vahingoita hammasta eikä sen kiillettä. voit siis huoleta kokeilla ja ihastua. Moni vahva valkaisuainehan vahingoittaa kiillettä ja sillä tavoin "valkaisee". Lisäksi monien kokemuksella hampaisiin vihloo ja koskee käsittelyt. Yotuelilla ei aiheuteta vahinkoa. Ei kipua. Ei vihlontaa. Yotuelin vaahtoamattomat tahnat sopivat henkilöille, joilla on herkät limakalvot, sekä aftoista kärsiville. Minun aftani ovat olleet poissa!

Tavallisilla hammastahnoillahan pestään kerran tai kaksi päivässä hampaat. Pari minuuttia ja se on siinä. Tavalliset tahnat poistavat ruokaa hampaan pinnalta, mutta esim. kahvin, tupakan ja teen jättämä tummentuma on ja pysyy. Yotuelin käyttö EROAA tavallisen tahnan käytöstä! Jos peset kuten tavallisilla, on tulosten saaminen hidasta. Myöskään mihinkään superkiiltoaineisiin ei pidä verrata Yotuelia, sillä kyseessä EI ole kertaluontoinen pikahoito, joka säilyy muutaman viikon, vaan pysyvä muutos.








Tärkeää on, että harjaat 3 minuuttia kerrallaan, jotta tuote ehtii vaikuttaa tarpeeksi pitkään hampaan pinnalla. Kolme minuuttia, kolmesti päivässä. Liian usea harjaa nopeasti ja sen kerran tai kaksi, mutta se ei oikeasti RIITÄ! 

Lisäksi ensin poistetaan tummentumat hampaiden pinnoilta. Siihen tarkoitukseen on omat tahnansa. Eli vaikkapa kahvin tummentumat. Se lika, mitä kahvista on jäänyt, hangataan pois Classic tai Pharma- tahnalla. Ethän sinä sitä likaa yritä valkaista, vaan hammasta! 

Kun hampaiden pinta on saatu puhtaaksi myös tahroista, voi alkaa valkaisu. Kyseessä siis hitaasti tuleva, pysyvä muutos. Hammasluun pintaa valkaistaan yhä edelleen all-in-one-tahnalla 3 kertaa 3 minuuttia-menetelmällä ja lopuksi suuta EI huuhdota, vaan jätetään puhtaisiin hampaisiin puhdas tahnan jämä. Näin tahna jatkaa työskentelyään edelleenkin! 

Yotuelilla on myös kotihoitovalkaisuaineita, jos sellaiset ovat enemmän sinun mieleesi. Voit tutustua valikoimaan TÄÄLTÄ.  Minä jatkan kuitenkin hampaanpesua näillä tahnoilla, jotta muutos syvenee ja hampaiden kauneus säilyy pitempään. Toki välillä voi muutakin halutessaan käyttää, eihän tämä avioliitto sentään ole, mutta ohjeita noudattaen olen itse valkaissut tämän kesän aikana hampaideni pintaa Yotuelilla 2 astetta! Minun onnekseni minulla on hammasvärikartta. silmäpelillä peiliin tuijottaen en huomannut heti muutoksia, sillä muutos tapahtuu pitkällä aikavälillä, ja joka päivä samaa peilikuvaa tuijottamalla muutosta ei vaan huomaa! Hammasvärikartta on kuitenkin lahjomaton ja puolueeton, joten se on kertonut totuuden. ensin huomasin tummentumia poistavan tahnan tasaavan väriä. Eli se tumma, ruskea ja keltainen väri katosi kokonaan! Myös hampaiden välistä, jonne sähköhammasharjalla pääsen kätevästi. sittemmin alkoi maitokahvin väriset hampaani näyttää vaaleammilta ja vaaleammilta. Pakkohan se on uskoa kun omin silmin kartasta sen näen! 

Eli yleisimmät virheet taitavat olla: 

*väärä tahna (valkaisevalla ei tummentumia poisteta)
*Liian lyhyt harjaus
*Liian vähän harjauskertoja
*Lopetetaan kesken, kun "tuloksia ei heti synny"
*Katsotaan peiliin päivittäin, eikä käytetä värikarttaa/jotain millä erottaa muutokset
*Ei pestä hammasvälejä kunnolla


Tottakai tämäkin on yksilöllistä, joten vaikka minä olen saanut avun ja olen onnellinen,  minä en sinun puolestasi voi sanoa, toimiiko vai ei. sinun on ihan itse kokeiltava!
Inspiksen kautta kaksi onnellista saikin molemmat tahnat ja all-in-onen kuukausiarvonnassa aiemmin. Toivotaan valkoisempia hampaita heillekin.

yhteistyössä  yotuel ja dammenberg

Kommentit

Mä ihan kävin miettimään, että mikä ois mun salainen intohimo. suklaa ei oo salaista, mutta sitä himoitsen aina.
Ehkäpä jään miettimään tätä! yleensä kerron kaikki mun haaveetkin kaikille jotka haluaa kuunnelle, ehkäpä mulla ei ole salaisia haaveita ja intohimoja :D
Tiia K sanoi…
Yotuel on vaan maailman paras <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…