Kuin voitelisin itseni suoraan yrtin omalla maidolla

crazy rumors

Karkkipäivänä ihan paras vaihtoehto on sipaista ihanaa Crazy rumors-huulivoidetta huuliin ja antaa houkutusten viedä mukanaan. 
Olisiko sinun valintasi Mint Chocolate, spiced Chai vai kenties Bubble gum? 
100 % luonnollisia huulivoiteita, joissa kosteuttavana aineena käytetty mm. sheavoita sekä erilaisia luonnollisia makuaineita. Ihanat huulivoiteen päätyivät minulle Ruohonjuuren verkkokaupasta. samasta osoitteesta sain myös Weledan tuotteet testiin. 


weleda

mantelit

Lahjapakkaus sisälsi mm. pussillisen manteleita. Manteliöljy on oleellinen osa Manteli-sarjan tuotteita. Setti on herkälle iholle tarkoitettu ja tuotteissa oleva manteliöljy on tottahan toki Ruohonjuuren tuotteille tyypillisesti luomulaatuista.
Weledan tuotteet ovat sertifioitu NaTrue -sertifikaatin mukaan.

Tiesitkös, että Ruohonjuuresta saa myös mm. manteleita.

käsivoide

Weledan käsivoide hoitaa karheatkin kädet pehmeiksi. Koostumus on ihanan kevyttä, valkoista voidetta, joka imeytyy nopeasti. Kädet jäävät kosteutetun tuntuisiksi, muttei rasvaisiksi. Luksusta tästä tekee ihon jättäminen silkkiseksi ja rauhoittavuus. Tuoksu on hyvin mieto. Ei mikään voidemainen, vaan kevyt mantelin tuoksu, joka haihtuu nopeasti. Toimii päivittäisessä käytössä kotona ja työpaikalla. Tukeva tuubi joka antaa laadukkaamman vaikutelman.


Tärkeimmät ainesosat Manteli-käsivoiteessa ovat:
- luomulaatuinen manteliöljy, joka ravitsee ja hoitaa herkkää ihoa
- kasviperäinen glyseriini, joka kosteuttaa ihoa

instagram

Instagramin puolelta voitin uskomattoman ihanan paketin myöskin. Nimittäin koko tämän kasan!
Huivin, käsilaukun, kaulakorun rasiassa, unisiepparin ja tuikkuastian. 

Minulle Ruohonjuurikin on eräänlainen voitto, sillä enää en kiertele etsimässä päivittäiskosmetiikkaa tai hemmotteluhoitoja kaupasta toiseen. Enää en tuhlaa kemiallisesti tuotettuihin voiteisiin tai tue tietämättäni eläinkokeita. Ruohonjuuri takaa minulle ja sinulle puhtaat tuotteet suoraan luonnosta. kuin voitelisin itseni suoraan yrtin omalla maidolla. Suosittelen! 



Yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa

Kommentit

Ihania huulirasvoja! Niin kivan kuuloisia "makujakin" :)
Oi kiitos Mrs K. Nämä maut ovat niin vahvoja ja aidon makuisia että oksat pois