Merellistä tunnelmaa

domusclassica

Oletko tekemässä remppaa kotona tai kesämökillä? Kaipaatko laadukkaita tarvikkeita pienempään tai vähän suurempaan pintaremonttiin? Entäpä tulisijat taikka pintakäsittelyaineet? 
Minusta helpoin tapa hankkia tarvikkeet on selata rauhassa kahvikupin äärellä netistä selkeitä sivuja yhdestä ainoasta verkkokaupasta, klikata tuotteet ostoskoriin ja tilata tuotteet kotiin. Mutta koska remppa-aika on vasta syksymmällä kylppärin suhteen, nyt ajankohtaisempi asia oli... Niin mikäs se olikaan?! 

perheyritys

Domus Classican verkkokauppa on aivan yhtä laadukas, kuin kivijalkamyymälätkin. Sellainen erilainen rautakauppa. Jopa paketin mukana tullut kirje oli laadukkaampi, kuin tavallinen kopiopaperi. Antaa kuvan siitä, että oikeasti homma toimii ja puhutaan LAADUSTA! Siitä, ettei laadusta tingitä. Lisäksi palautemahdollisuus on välittömästi ja vain jos minä niin haluan. 

remonttitarvikkeet

Domus Classica on kerännyt tuotteita, jotka soveltuvat nimenomaan vanhaan, mutta miksipä ei myös uuteenkin taloon. Materiaalit ovat aitoja ja valmistustavat mahdollisimman alkuperäisiä. Osan tuotteista Domus classica teettää oman mallinsa mukaan, osa taas on löytynyt valikoimaan etsien ja hakien juurikin jotain heidän valikoimaansa sopivaa. Tavarantoimittajia  on Suomesta ja Euroopasta tällä hetkellä jo yli 200. Domus Classica pyrkii suosimaan vanhoja perheyrityksiä, joissa ammattitaitoa on osattu arvostaa jo vuosikymmeniä. Verkkokaupan lisäksi Domus Classicalla on myös oma myymälänsä samassa pihapiirissä Metsänkylän Navetan ja Kahvila Leivintuvan yhteydessä. Käy toki katsomassa virtuaaliesite, josta löytyy inspiraatiota kerrassaan. ESITE

kissa

Mutta palatakseni meille tulleeseen pakettiin. Herra Leijonakissa tunnisti heti, mistä on kyse. 

juuttinaru

Juuttinaruahan siellä. Meille tuli paketillinen juuttinarua, joka on 10 mm paksuista ja 10 metriä vyyhdissään. Juuri oikeanlainen vyyhti meidän tarkoitukseen. Tätä onkin etsitty. Onneksi Domus Classicalla sitä oli ja on edelleenkin! eikä edes hinta paha. 

juutti
 Olen nähnyt vastaavaa kalliimmallakin muualla, mutta valitettavasti huonompilaatuista. Ilahduttavaa huomata, että Domus Classicalla näinkin "pieni" asia on tarkoin vaalittua.

Juuttinaru onkin hyvin monipuolista. Sitä voi käyttää erinäisiin pylväisiin tai vaikka listoittaa katon rajan erilaisella tekniikalla. Myös sisustuksessa juuttinarulla saa aikaan upeaa merellistä tunnelmaa.

Mitä sinä tekisit juuttinarulla? 



Ah, kaiken kruunasivat kaksi makeista! tällainen pieni ele saa hyvälle mielelle! KIITOS DOMUS CLASSICA! 

Ja kyllä, vaikka tämä Domus Classican kanssa yhteistyössä tekemäni postaus päättyykin tähän, tulet näkemään lopputuloksen tuonnempana. ;) Malttia..

Kommentit

Tekisin palsusta juuttinarusta maton talapihan ovelle.
Mukavaa alkanutta viikkoa ♡
Riitta Sinikka sanoi…
♥niin ihanaa narua, tuli siitä mitä vaan.
Lady of The Mess sanoi…
Voi - tuo naru olisi meidän Viirun mieleen;)
Sinulle on blogissani odottamassa haaste - olepa hyvä!
KataMaria sanoi…
Mielenkiinnolla odotan mitä oot tehnyt narulla. :)
Unknown sanoi…
Oi, odotan innolla mitä tuosta teet. Itse taitasin yrittää jonkinlaista koria tms. :D Mitä ihmettä mahdat tehdä? En tiedä jaksanko odottaa! heh.