Kauneus ei ole koosta kiinni

Mietin yöllä hereillä ollessani, mistä tänään kirjoittaisin. Tulihan niitä ideoita, joista löytyikin se aihe helposti. Päivän aikana kuitenkin ajatukset harhailleet aivan muissa aiheissa, eikä mitään kirjoittamiseen kelpaavaa ole syntynyt näytölle blogipohjaan. 
Siispä hylkäsin tältä päivää jo suunnittelemani aiheet ja jätin ne muhimaan pääkoppaani. Miksipä kirjoittaa väkisin ja julkaista jotain rokistavaraa, kun voin julkaista järkevääkin asiaa. 

Tälle päivää aiheena on ulkonäköpaineiden rikkomista. Naiseuden ylpeyttä. Suuruuden hulluutta. sitä, miksi meidän isojen likkojen tulee olla näyttämöllä ihailtavana, eikä hiipiä nurkkaan harmaaseen pukeutuneena piiloon, ettei vaan kukaan huomaa. 


Tottahan se on, että kaiken aikaa ympäristö luo kuvaa ihannenaisesta, joka on trimmattu, laiha ja luiseva, pitkä ja vaalea. Mutta kun kaikki eivät ole sellaisia! Kaikista ei tule siroja ja isotissisiä, vaikka kuinka jumppaisi. Kaikkien hiukset eivät vaalene, vaikka kuinka blondaisi. Kaikkien uuma ei kapene, saatikka lanne, vaikka miten jumppaisi ja näkisi nälkää! Eikö jo olisi aika kumota se harhakuva tytöiltä ja naisilta, joiden mukaan nälkäkuolema on kauniimpaa kuin reilusti povea ja pohjetta!? Vai väitätkö, etteikö suuri nainen olisi seksikäs!? 


Muodot ovat puhuttaneet kautta aikojen myös piirtäjiä ja maalaajia, ja onko s tuo kummakaan!? Naiselliset muodot, pyöreys.. Kaunistahan se vaan on ! Se on kaunista, kun kannat kehosi pää pystyssä ja hymyillen! 


Upea, suuri nainen on salin kaunein, kunhan hän tiedostaa sen itse ensin. Kun hän hyväksyy itsensä, pukeutuu ja laittautuu huolitellusti ja hyväksyy sen, että häntä katsotaan ihaillen. Jos ensimmäisestä katseesta jo pakenet, on peli mennyttä. Sen sijaan kulje kuin olisit tehty kulkemaan salin läpi ihailuja haalien, kuin olisit prinsessa, tai parempaa, itse kuningatar! 


Myös isoilla  naisilla on lupa olla seksikäs ja haluttu. Pukeutua pieniin asuihin, olla viehkeä. Kurvikkaiden naisten syli tuntuu pehmeältä ja  lämpimämmältä ja antaa vällyihin vipinää. 
Ja hei, isoillakin tytöillä on oikeus osallistua samoihin menoihin, kuin laihoillakin. Esim. urheilutapahtumat, muotinäytökset, kuntosalit, uimapukunäytökset, ruokatarjoilut, salaattipöydät... Mikään, ei mikään ole vain hoikkien etuoikeus. Vastaavasti mikään ei saa olla häpeän aihe. (Esi, kuppikakkukestit tai suklaatasting). 


Tiedätkö, suuren tytön ja naisen ei tarvitse olla niin tiukkoja itseään kohtaan. Voimme nauttia suklaata tai punaviiniä eikä se aiheuta suurta hikijumppaa seuraavana iltana. Voimme laittaa ruokaa lautaselle juuri sen verran kuin haluamme, emmekä kuluta paristoja ruokavaa´asta. Sitä paitsi tie miehenkin sydämeen käy ruuan kautta. tekisitkö mieluummin pullat ja pöperöt miehelle ja söisit itse salaattia?! Aina! Sitä paitsi hyvin moni mies tykkää kurveista. Kurvikkaissa naisissa on jotain, mistä tarttua, eivätkä he arvostele puolisonkaan ulkonäköä muutamista kiloista, niinkuin treenatumpi saattaisi tehdä. 



Kauneus ei ole koosta kiinni. Älykkyys on, ainakin TÄMÄN lehtiartikkelin mukaan. ;) 


Kaikki kuvat Pinterest/Reposted of Pinterest

Kommentit

Olen nähnyt niin paljon hyvännäköisiä isompia naisia, mutta jotenkin yhteiskunnassa ei ole oikein ylistää heidän kauneuttaan. Lihavuutta ei pidä ihailla, niin on minullekkin sanottu.
Juu ei varmaan pidä, mutta kyllä se isompikin ihminen voi kaunis olla.
Tämä aihe puhuttaa aina ja on mahtavaa, että siitä kirjoitit.
Hyvä me isommat naiset, me ollaan myös kauniita (tai ainakin mun miehen mielestä mä oon).
Outi, ihan totta, ettei nyt puhuta terveysriskeistä eikä mistään sellaisesta fyysisestä voimasta tai kestävyys-otteluista. Nyt puhutaan KAUNEUDESTA! en myöskään tekstilläni millään muotoa tahdo vähätellä hoikkien ja lihaksikkaiden tai vaaleiden tms kauneutta, vaan yksinomaan tuoda isojen naisten kauneutta esille. Kaikki ei vaan voi olla laihoja ja tehdä asialle mitään! Ja vaikka voisikin, olkaamme YLPEYDELLÄ ISO!
Anne sanoi…
Hyvä postaus! Mukava nähdä esim.salilla pyöreämpiäkin naisia.Käyn sellaisella salilla,jonne mahtuu kaikki mukaan.Ei tarvitse olla valmiiksi trimmattu.Ja olen ihaillut monta kertaa isoja,huoliteltuja naisia.Joilla on itsetunto kohdillaan:) Samaa pätee kaikkiin ihmisiin.Jos on laittautunut huolehtii itsestään niin vau! Suttuinen ja anteeksi-pyytävä olemus ei niinkään imartele.Enkä kyllä nyt puhu itsestäni,paljon enempi voisi ulkonäköön panostaa :D Ja ruoka..ihana asia! Kamalaa ois, jos pitäisi jokaista suupalaa miettiä.Kyllä ruoasta pitää saada nauttia :)