Ilo ja erävoitto


Taikasieni On mielletty valkoiseksi sieneksi, jolla hangataan vaikeat tahrat pois pinnoilta.Mutta nykyisin Taikasieni on paljon muutakin, kuin yksi sieni. Ja hei, olethan huomannut, että se vanhanajan heti mureneva Taikasieni on uudistunut Taikasieni Deluxe:ksi, joita minäkin jaoin viime kuussa blogissani! 

Akro Mats & Matting oy on kehitellyt Taikasienen kaveriksi suomalaiseen kotiin siivoustuotteet, jotka helpottavat puhdistustyötä kodissa, harrasteympäristössä, työpaikoilla, kaikkialla, missä siivous on tarpeellista. Myös minun verstaallani ! Tuotteiden käyttöohjeet ovat suomen- ja ruotsinkielellä ja useat Taikasieni-tuoteohjeet ovat myös venäjänkielellä. Pääsen verryttelemään  aamukahvilla kielen kantojanikin siis samalla. 


Tarrakiinnittyvä vaihtopesin soveltuu esim. kylppärin lattioille, kaakeli-lattioille eteiseen tms. mistä ei lakkapinta vaurioidu. Vaihtopesin poistaa pinnoilta tehokkaasti mm. saippuajäämät, kalkkikertymät ja kenkien potkujäljet. Junioriperheet huom, yksi yleisimpiä jälkiä ainakin meidän perheessä junnuaikaan olivat mailan tai lelujen mustat viirut. Olisipa ollut siihen aikaankin Vaihtopesin!

Vaihtopesintä voit käyttää kokonaisena tai halutessasi leikata sen sopivampaan kokoon. Leikkaamiseen ei vaadita erikoisvälineitä. Sieni on pehmeä ja kevyt. Sakset tai vaikkapa mattoveitsi käyvät hyvin. Vaihtopesintä voi käyttää myös ilman levymoppia tavallisen Taikasienen tavoin. Puhdistusjälki vastaava, kuin Taikasienessä, eli poistaa oikeasti ne vaikeat liat. 

Vinkki: Onko sinulla esim autotallissa jokin projekti, joka vaatii isoa tehokasta pesusientä? Mikä jottei Vaihtopesin, joka ON ISO sieni. Miksi nyplätä pienemmillä, jos voit käyttää tällaista apulaista monen pienen tilalla. 


Karhunkieli-Taikasieni. Pieni, mutta tehokas kaksiosainen puhdistussieni. 
Tavallinen karhunkieli yhdistettynä lämpöpuristettuun taikasieneen. Karhunkieli irrottaa karkean lian padoista, kattiloista, pannuista, grilleistä, uunipelleistä, paistoritilöistä tai vaikkapa teekannusta. Taikasienen puoli viimeistelee pinttyneet tummentumat.
Enää ei tarvitse hangata vuoronperään kahdella erillisellä sienellä, vaan riittää yksi näppärä.

Joku on sanonut, ettei Taikasienet kestä käytössä kauaa. Minusta se on hyvä asia, ettei samaa vaikean lian irrotukseen käytettyä sientä käytetäkään loputtomiin, sillä haluaisinko levittää jo kertaalleen irrottamani vaikean lian takaisin toiselle pinnalle sienestä?! EN! 

Entä kaikki ne bakteerit, jotka niissä sienissä kasvavat, joita käytetään ja käytetään ja käytetään... ?! 
Taikasienen puhdistustehokkuus on jotain ihan uskomatonta, mutta todellista. Lika ja bakteerit irtoavat ja kun Taikasieni on rikki/murusina, tarkoittaa se sitä, että on aika vaihtaa uuteen ilman mukinoita. Ihan sinun omaksi parhaaksesi! Ja ei nämä nyt kertakäyttöisiäkään välttämättä ole! 


Taikasieni-Siivoushanska puhdistaa kodin ne pinnat, jotka on helppo pyyhkien puhdistaa. mm. kaakelit, maljakot tai vaikkapa altaat. Pesukintaan muotoinen siivoushanska on näppärä sujauttaa käteen kokonsa vuoksi ja itse ainakin tykkään konkreettisesti tunnustella, mistä pyyhin. Mahdollisesti vähän vaikka rapsutellakin. 

Kaikkia Taikasieni -tuotteita voi kysellä lähes mistä kaupasta tahansa, tai mennä ja tilata suoraan Akrolta

Minä ainakin pidän siitä, että koti on puhdas ja kaunis. Ettei bakteerit mussuta pintoja piloille ja että siivoaminen on helppoa ja nopeasti ohi. En ala rapsuttelemaan veitsellä pintoja piloille enkä teräsvillalla patoja naarmuille. Jos esine pysyy kauniina ja siistinä pitempään, on se minulle ilo ja erävoitto. 

yhteistyössä akron kanssa

Kommentit

Mä oon pessyt koko alakerran vessan käyttäen taikasientä. Ihan huippu keksintö.
Mukavaa torstai-iltaa <3
Unknown sanoi…
Oon miettinytkin tämän näiden sienten ostoa. Pakko se on ostaa nyt. :)