Voiko kortilla maksaa kaikkialla?!



Atc-vaihtoon tehtyjä, valoja ja värejä-teeman korttini. Peilistä voi vilkaista vaikkapa päivän meikkiä korjaillessa tai huulia punatessa itseään. 



Norsun piirsin itse. Lisäsin vain liikkuvan silmän sille.


Keijukainen soutaa valon siltaa lehdellä. Kortti kasattu "roskasta"; Paperilehtiöiden kansia, kiiltokuvaa, kimalleliimaa, lasipisaroita, valon siltakin tehty jämäpalasta.  Saanko jo kunniamaininnan, Trashionista!? 



Tuon pöllökortin esittelin jo aikaisemmin. Pöllö kun olin. tässähän se olisi pitänyt näyttää.
Tai tämä sen kanssa.. Ihan kuinka vaan tahtoo asiaa ajatella.



Tässäkin vanhempia kortteja, joista osa vaihtoon vapaita, osa ei. Vapaat korttini löydät oikeasta sivupalkista. Kännykkää käyttäessäsi mene blogin ylälaitaan ja klikkaa ETUSIVU-sanaa. Saat valikon alasivuista. 



Muistatko vielä Denwert-esittelyni? Tein esittelykuvasta kortin. Huomaa vonkale, jonka heppu sai saaliikseen, 



kiitos-kortti häiden muistamisesta.


Näitä kortteja kun syntyy välillä useitakin samoihin aikoihin, sitä miettii väkisinkin Suomen kielioppia.
Kortti.

Tällaisen keski-ikäisen naisen lapsuudenmuistoihin kuuluu kirjastokortti sekä pankkikirjaa ennen pankin kirjattava kortti. Tänä päivänä on bonuksia kerryttävät, alennuksia antavat, ties mitä tekevät kortit. Kuntosalikortti, automaattikortti, lahjakortti...
Ja nythän on joku pinssikin. Minun nuoruuteni pinssit laitettiin penaalin kylkeen tai rintapieleen.
Voinko minä maksaa näillä omilla korteillani?
Entä onko näissä luottomahdollisuus sekä tv:n lisäpalvelut? 

Kommentit

Lady of The Mess sanoi…
Ihania kortteja - kellä taito on se sitä käyttäköön!
Ja edelleenkin jaksan ihmetellä, että miksi ei vaan onnistu se kaikkien maksu- ja etukorttien yhdistäminen; kyllä siihen yhteen siruun saa ladattua kaiken tarvittavan tiedon - vaan ei ole tahtotilaa - kaikki tahtoo oman.
Ihan oikeaa asiaa mietit. Nyt on kännykkään se Cardu, mitä itse käytän niissä liikkeissä, mihin se käy. Eli sovellus, joka pitää sisällään kortteja. Mutta totta sekin, että yhä siinäkin jokaisella firmalla on se oma cardu-korttinsa.